VOLANT De mest innflytelsesrike personene innen aromaterapi 2022

Vil du lære mer om eteriske oljer og aromaterapi? Da er en god start å følge de riktige ekspertene. I et felt med mange forskjellige stemmer og meninger, noen mindre pålitelige enn andre, kan det kanskje være litt utfordrende.
VOLANT De mest innflytelsesrike personene innen aromaterapi 2022

For å hjelpe deg å komme i gang, har vi gjort litt research og listet opp de 50 beste ekspertene innen aromaterapi som du bør følge i 2022. De er rangert ut fra deres ekspertise og innflytelse. 

1. Robert Tisserand

 #mythbuster #safety #educator

Robert Tisserand er en internasjonal foredragsholder, pedagog og konsulent innen vitenskap og fordeler ved eteriske oljer, samt deres trygge og effektive anvendelse. Eteriske oljer har dannet røttene og er selve hjertet i hans voksende merkevare. Han kan derfor skilte med en kunnskap og forståelse av eteriske oljer som ingen andre.

Han er lidenskapelig opptatt av forbedret velvære, og selskapet hans består i dag av et unikt team av britiske eksperter som henter, blander og skaper de beste eteriske oljer fra deres kontor i West Sussex.

Robert blir ansett som en av de aller beste, og den primære myth buster og talsmann innen eteriske oljer.

 

2. Dr. Daniel Pénoël

#ecology #lecturer #french #organic

Dr. Daniel Pénoël, president og grunnlegger av Association École Pénoël, i tillegg til tilrettelegger og foreleser ved École Pénoël, har jobbet innen aromaterapi siden 1977. Han er lidenskapelig opptatt av jorden og økologi. Dr. Pénoël er internasjonalt kjent som researcher innen eteriske oljer og praktiserende innen aromatisk medisin. Han er også pedagog og forfatter, og har viet sin 30 år lange karriere til terapeutisk bruk av eteriske oljer.

Han er født og bosatt i Frankrike, og som lege bruker han eteriske oljer som behandling for sine pasienter. Han råder sine pasienter til å innta eteriske oljer, mot rådene fra den engelske skolen for aromaterapi, og viser hvordan man kan bruke eteriske oljer som et medikamentfritt alternativ for helsen. Det som er spesielt for oljene som brukes profesjonelt, er at disse eteriske oljene er av terapeutisk kvalitet og at de fleste er økologisk dyrket.

 

3. Danièle Ryman

#french #pharmacology #travelfatigue #TheGift

Franskfødte Danièle Ryman er verdens mest anerkjente medieautoritet innen aromaterapi, farmakologi, helse og skjønnhet. Hun var den første som utviklet en serie av naturlige produkter og behandlinger for å hjelpe passasjerer og ansatte i flyselskap med å bekjempe effekten av jetlag og reisetretthet. Hennes programmer og produkter er introdusert for 15 av hennes flyselskapskunder, inkludert British Airways.

Danièles private kunder inkluderer medlemmer av kongelige familier, så vel som internasjonale sports-, TV- og filmkjendiser. Arbeidet hennes gjenspeiler hennes lidenskap for forskning, utvikling og skapelse av innovative konsepter. For tiden er hun opptatt med å skrive sin nye bok, ‘The Gift’.

 

4. Wendy Robbins

#fragances #naturalsourcing #author

Wendy er grunnlegger, kurator og forfatter hos AromaWeb, hvor eteriske oljer bare er et av aspektene i en omfattende verden av velduftende herligheter. Med stor kunnskap innen holistisk aromaterapi og bakgrunn innen webutvikling og markedsføring, ble Wendy i 1997 inspirert til å skape AromaWeb. Siden den gang har det blitt til et meget populært pedagogisk aromaterapi-nettsted som tilbyr omfattende innhold og dekning innen holistisk aromaterapi og bruk av eteriske oljer.

Siden 2003 har Wendy også fungert som markedssjef for Natural Sourcing, en ledende leverandør av naturlige ingredienser, og dens merkevare From Nature With Love.

 

 5. Jade Shutes

#reflexology #anatomy #wellness

Jade Shutes, grunnlegger av The School for Aromatic Studies i USA, hadde en livsforvandlende opplevelse med aromaterapi for ca. 30 år siden i forbindelse med hennes ryggsmerter. Det førte til at hun begynte med holistiske studier i aromaterapi, og utdannet seg innen anatomi, grunnleggende kjemi, kinesiologi, soneterapi, iridologi og selvfølgelig eteriske oljer og massasje.

I dag er hennes oppgave å skape et pedagogisk grunnlag som inspirerer studenter med progressive tilnærminger til både tradisjonelle og innovative metoder for helbredelse gjennom eteriske oljer. Hennes lidenskap for å utdanne folk innen aromaterapi for helse- og velværeformål, har ført til at hun til og med tilbyr et gratis online introduksjonskurs. Så ikke gå glipp av denne muligheten!

 

6. Suzanne R Banks 

#environment #retreats #vegan #celebrities

Australske Suzanne R Banks mener at folk trenger å forenkle livene sine og redusere antall kunstige kjemikalier i miljøet rundt dem. Hun har vært involvert i skapelsen av et bredt utvalg av aromatiske produksjoner, som aromatiske opplevelser for store bedriftsarrangementer og hosting av meditasjon-retreater, for å nevne noen.

Disse førstehåndsopplevelsene har gitt henne en bred forståelse av aromaterapi og har ført til at hun har skapt unike, botaniske og veganske parfymer. For tiden er hun opptatt med å praktisere avslappende og helbredende aromaterapibehandlinger for kjendiser, inkludert den australske sangeren og skuespillerinnen Kylie Minogue.

 

7. Lorrie Hargis

#allergies #anxiety #depression #detox

Lorrie er helse- og velværekonsulent, samt forfatter av ‘Common scents: A practical guide to aromatherapy’. Hun tilbyr kurs om bruk av oljer for ulike behov, som inkluderer alt fra å kurere allergier, forebygge virus og håndtere angst og depresjon til detox og andre daglige behov.

 Hun har også utviklet det anerkjente Dynamic Detox Program. “Formålet med dette programmet er å hjelpe hver enkelt person med å detoxe kroppen sin på en trygg, sunn og positiv måte med ansvarlig veiledning for et bedre, sunnere og lykkeligere liv [...] Det inkluderer et fullstendig oppfølgingsprogram over tre uker med ukentlige coachingsamtaler.”

 

8. Jo Kellett

#yoga #childbirth #pregnancy

Jo Kellett fullførte Diploma of Holistic Aromatherapy ved det prestisjetunge Tisserand Institute i 1996. Hun ble umiddelbart hyret inn for å drive en praksis ved Portland Hospital i London, og tilbyr aromaterapi og yoga for kvinner i løpet av svangerskapet sammen med bruk av oljer under fødselen.

Hun ble nylig invitert til å holde en workshop på Botanica-konferansen i Brighton, Seasons of Life – Puberty to Menopause with Essential Oils. Jo har også vært gjest i Chrissy B Show (Sky 191), hvor hun snakket om bruk av eteriske oljer som naturlig hjelp for helsetilstander som ADHD og astma. For tiden er hun Tisserands aromaterapi-ekspert, hvor hun er ansvarlig for å skape nye blandinger, anskaffe eteriske oljer og fremme velvære gjennom aromaterapi.

 

9. Nikki Fraser

fraserholistichealth.com
#reiki #reflexology #prenatalservices

Nikki Fraser bestemte seg for å bli sertifisert aromaterapeut like etter hun innså hvilke fordeler eteriske oljer hadde for henne og familien hennes. Hun har skapt  Fraser Holistic Health med en visjon om å styrke og helbrede andre ved hjelp av naturlige ingredienser og deres komplementære egenskaper. Nikki tilbyr flere tjenester som inkluderer aromaterapi, soneterapi, ion cleansing, Reiki og prenatale tjenester.

Nikki er også en av tre grunnleggere av Essentria School of Aromatherapy. Essentria er en online skole som tilbyr et sertifisert klinisk aromaterapeut program. Dette 425-timers kurset tillater nyutdannede å bli fullt sertifisert til å jobbe trygt med eteriske oljer, både med tanke på familiemedlemmer og kunder.

Hennes suksess som forretningskvinne har ført til samarbeid med Reiki Healing Association, Healing Mama Co. and NAHA.

 

10. Anne  Murray

annemurrayholistics.com

#mindfulness #massage #aromatherapy #tapping

Anne er aromaterapeut og eier av Anne Murray Holistics - “helping to give back what life takes out” - og sertifisert innen massasjeterapi, aromaterapi, Bowen-teknikken, EFT (Emotional Freedom Technique) og Mindfulness-meditasjon. Hun skiller seg ut i sitt fag ved å lese kroppsspråk som en åpen bok og bruke akkurat de riktige teknikkene og terapiene for hver enkelt person.

Etter hvert som praksisen hennes har vokst, har hun fått økt bevissthet om den iboende forbindelsen mellom ånd, sinn og kropp og det faktum at disse ikke kan skilles i behandlinger. Disse koblingene mellom mentalt og emosjonelt stress og plager har fått henne til å utforske flere måter å bruke sinnets kraft til å rebalansere og helbrede. Hun har studert og er kvalifisert i EFT (Emotional Freedom Technique), mer kjent som "tapping".

 

11. Dee Murphy

#organic #botanic #cancer

Dee har jobbet med soneterapi og aromaterapi siden 2003, og gjennomført kurs spesifikt i disse feltene. Dee er også utdannet Formula Botanica, noe som betyr at hun bruker de beste organiske, etisk utvunnet ingrediensene til sine behandlinger som inkluderer Fusion Facial.

Hun bruker aromaterapi massasje og soneterapi for å gi komfort og avslapning for kreftpasienter ved St George's Hospital i London, England. Dee underviser også i workshops om alternative behandlinger som akupunktur for barn og voksne rundt om i England, gjennom forskjellige organisasjoner som deler interesse for disse terapiene, inkludert skoler, sykehus og bedriftsarrangementer.

Dees suksess har tillatt henne å skape ‘Dee’s Organics’, et nettsted hvor hun kommersialiserer olje-produkter, tilbyr ansikts- og sone-terapitimer og selger Gua Sha-produkter: “Gua Sha er en tradisjonell kinesisk medisinsk praksis som har eksistert siden 1300-tallet og kan utføres på kroppen og ansiktet. 'Gua' betyr å skrape, og 'Sha' betyr å bli rød. Imidlertid er ikke intensjonen i Gua Sha ansiktsbehandling å gjøre ansiktet rødt, og behandlingen på ansiktet er mye mer skånsom enn på kroppen.”

 

12. Susanna Digennaro

evolutionalhealth.com
#nurse #nutrition #diet

Susanna er gründer og administrerende direktør i Evolutional health, sykepleier og holistisk helse coach.

Hennes prestisjetunge utdannelse ved Ivy League-universitetene i USA har sørget for enorm kunnskap innen holistisk ernæring, helsecoaching og forebyggende helse. Med utgangspunkt i disse ferdighetene og hennes kunnskap om ulike kostholdsteorier, jobber hun med å hjelpe klienter med livsstilsendringer som gir reelle og varige resultater.

Hun jobber for tiden med å motta aromaterapi sertifisering fra Aromahead Institute. Etter å ha mottatt sin sertifisering, vil Susanna tilby konsultasjoner og personlige blandingsprodukter rettet mot hennes kunders individuelle behov.

 

13. Michael Scholes

michaelscholes.com
#theraupetic #botanic #skin

Michael ​forsker, skriver, coacher, skaper, praktiserer, konsulterer og tilbyr en av verdens mest omfattende samlinger av eteriske oljer. Han har i sin training jobbet direkte med to ledende eksperter innen terapeutisk bruk av eteriske oljer, Dr. Daniel Pénoël og Pierre Franchomme, som sammen kan skilte med mer enn 70 års erfaring. Michael har erfaring fra alle aspekter av aromatiske og botanisk-baserte løsninger etter å opparbeidet seg 33 års kunnskap innen kunst, vitenskap og helbredende aspekter av eteriske oljer.


Han er grunnlegger av Laboratory of Flowers som kombinerer de mest populære formulaer og naturlige dufter som tilsettes deres organiske og naturlige badesalt, bademelk, kremer, bærere, infusjoner, lotions, leire, nærende produkter og skrubber, samt andre produkter for hud, hår, hender og føtter.

 

14. Vicky Watson

infiniteharmony.co.uk
#massage #yoga #sleeping

Vicky er grunnlegger av Infinite Harmony og holistisk massasje- og aromaterapeut. Hun kombinerer fordeler fra aromaterapi, holistisk massasje og yoga, og tilbyr ukentlige klasser, kurs, workshops og behandlinger designet for å leve et sunt liv. Hun fokuserer også på klientenes soverutiner og sovetimer, og har en egen nettside for hvor hun samler artikler, ideer og materiale som vil hjelpe kundene hennes i deres søken etter å få en bedre natts søvn.

 

15. Elizabeth  Kenny

ekaromatherapy.com
#health #balance #herbalmedicine

“Hensikten er å oppmuntre til balanse og harmoni i kropp og sinn ved å bruke en skreddersydd blanding av eteriske oljer” - Elizabeth Kenny.

Elizabeth er en kjent healer og medlem av The International Federation of Professional Aromatherapists (IFPA) og har en enorm interesse for tradisjonell urtemedisin og aromaterapi.

Etter fullført eksamen fra Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy, har hun fokusert sitt arbeid på klienter som ikke har mulighet til å komme til hennes kontor på grunn av sin travle livsstil eller begrensninger i forhold til plassering. Nå for tiden er fokuset hennes å jobbe med kunder over telefon. Hun sier at dette tillater hennes klienter å fortsatt kunne dra nytte av aromaterapi når de trenger det som mest, men ikke kan være der fysisk. De diskuterer aktuelle helseproblemer og emosjonell helse, og designer deretter en skreddersydd blanding spesialdesignet for den personen og deres behov.

 

16. Andrea  Bailey-Tweed

earthsownessentials.com
#hope #chiropractic #earthsownessentials

Andrea er eier og grunnlegger av Earth’s Own Essentials og kan skilte med en meget inspirerende livshistorie. I mange år levde hun et lykkelig liv og hadde en meget vellykket karriere. Livet var flott helt til ting tok en vending til det verre og hun ble syk. Hun mistet helt tellingen på hvor mange leger og medisinske fagpersoner hun møtte for å få hjelp. Den generelle konsensus fra dem alle var å gi opp håpet og akseptere tilstanden hennes. De foreskrev en rekke medisiner, men ingen av dem virket, og hun begynte fort å få alvorlige bivirkninger av medisinene som igjen forårsaket ytterligere helseproblemer. Operasjoner, piller... ingenting så ut til å virke. Andrea havnet til slutt i rullestol. Men en natt drømte hun om sin bestemor og hennes filosofi om å blande oljer og urter når noen var syke. Andrea hadde blitt lært i flere tiår om hvordan man bruker oljer, men hadde oversett det fullstendig!

Allerede dagen etter begynte hun på sin offisielle utdannelse i verdenen av eteriske oljer og tilbrakte flere hundre timer på formelle studier og opplæring. For å gjøre en lang historie kort, har Andrea skapt sine produkter ut fra hennes eget behov, og sammen med de fysiske fordelene ved terapeutisk massasje og kiropraktisk behandling, inkorporerte hun dem i sin ukentlige rutine. 

 

17. Lisa Byers

ljturtle.ca
#aromas #poverty #racism

Lisa Byers, grunnlegger av LJ Turtle Aromatherapy i Canada, ble sertifisert fagperson innen aromaterapi mens hun studerte interiørdesign. Hun tilbyr tjenester som hjelper folk til å leve livet til det beste gjennom aromaer som har vist seg å kunne vekke følelser.

Hun har selv sett hvordan sosiale faktorer som fattigdom påvirker helsen i lokalsamfunn som har slitt med systemisk rasisme. I Lisas firmalogo representerer skilpadden Turtle Island, som er urbefolkningens navn for Nord-Amerika. Den hyller de helt naturlige ingrediensene hentet fra vår Moder Jord, samtidig som den respekterer Lisas Ojibwa-forfedre med "Turtle" som familienavn.

Hun er en vellykket og resultatorientert kvinne, og hennes fornøyde kunder opp gjennom årene er blitt overbevist om at vi raskt kan snu humøret med aromaterapi. 

 

18. Sarah Smart

aromatherapywithsarah
#customblends #safety #massage

Sarahs naturlige lidenskap for aromaterapi ga henne ønsket om å fremme trygg og etisk bruk av eteriske oljer. Som ekspert på feltet tilbyr hun skreddersydde blandinger designet for å hjelpe alle med å finne sin indre ro mens de er tro mot seg selv. Som kvalifisert klinisk aromaterapeut og pedagog innen eteriske oljer, inspirerer hun folk til å være bevisste på egenomsorg ved å tilby aromaterapi massasje, private konsultasjoner online, workshops og skreddersydde blandinger for bedrifter.

Sarah har skapt et flott merkenavn - Aromatherapy with Sarah™: en virksomhet født fra en lidenskap for å fremme trygg og etisk informasjon om eteriske oljer med støtte fra en kvalifisert innen aromaterapi.’

 

19. Dr. Kurt Schnaubelt, Ph.D.

kurtschnaubelt.com
#Germany #chemistry #educator

Dr. Kurt Schnaubelt, Ph.D. er en kjemiker som opprinnelig er fra München, Tyskland, og som for tiden praktiserer vitenskapen bak aromaterapi i California, USA. Med inspirasjon fra andre eksperter på området, som Tisserand og Valnet, startet Dr. Schnaubelt en karriere innen aromaterapi, og grunnla både selskapet Original Swiss Aromatics og Pacific Institute of Aromatherapy i 1983. Han er fortsatt involvert i disse organisasjonene og er vitenskapelig leder for instituttet. Han er lidenskapelig opptatt av å tilby den beste kvalitet av bioautentiske eteriske oljer til sine kunder over hele verden, og holder i tillegg kurs i aromaterapi gjennom instituttet for å sikre sikkerhet i praksisen. Som forfatter av bøkene 'Advanced Aromatherapy' og 'Medical Aromatherapy' deler Dr. Schnaubelt sin lidenskap gjennom kunnskap. Med over 30 vellykkede år på dette fagfeltet, kan han skilte med enorm ekspertise.

 

20. Salvatore Battaglia 

salvatorebattaglia.com.au
#acupuncture #author #herbalmedicine

Salvatore Battaglia har viet livet sitt til å være pedagog innen faget aromaterapi. Han begynte å undervise i 1988, og har siden vokst internasjonalt. Sammen med hans lidenskap for aromaterapi, har han også kvalifisert seg innen akupunktur og urtemedisin. Hans brede kunnskap har gjort det mulig for ham å skrive bemerkelsesverdige verk, inkludert 'The Complete Guide to Aromatherapy' og 'Aromatree', i tillegg til å bli medgründer av det ledende australske aromaterapi-selskapet 'Perfect Potion', stå bak mesterklasser, jobbe i fagforeninger og være medlem av statlige utvalg. Battaglia startet sin omfattende karriere med mål om å sikre den høyeste kvalitetsutvikling, regulering, utdanning og produksjon innen aromaterapi, som han fortsatt den dag kan skilte med stor suksess i.

 

21. Theo Theodoris

tmobilemassage.com/
#massage #sportmassage #celebrities

Theo har vært mobil terapeut innen idrettsmassasje i mer enn 25 år og foretar både hjemmebesøk og besøk på arbeidsplasser. Han dekker alt fra den letteste berøring i avslappende aromaterapi massasje til klassisk massasje, deep tissue og idretts massasje. Hans massasjer er skreddersydd til folks individuelle behov. Med sin erfaring fra å ha jobbet som utviklingsansvarlig for det britiske idrettsforbundet for funksjonshemmede, besøker han også både omsorgshjem og bolighjem. Han er vinner av "The Best Business in the Community" på Sutton Business Awards og har også vært tidligere finalist i Sutton Business Awards og South London Business Awards.

Han har massert kunder fra hele verden, hvor hans mest kjente klient er Sharon Davis, en av Storbritannias beste kvinnelige olympiske svømmere. Theo er en London Marathons offisielle terapeuter i idrettmassasje. 

 

22. Aileen Kilfeather

facebook.com/Alunaaromatics/
#skincare #antiaging #botanicals

Aileen er eier og driver Aluna Aromatics, et selskap innen hudpleie i Sentral-Florida. Hun utvikler hudpleieprodukter spesialdesignet for behandling av ulike hudtyper og tilstander både for enkeltpersoner og for estetikere og deres klienter. Ved å bruke eteriske oljer, hydrosoler og planteplanter, så vel som proteiner, peptider og kosmetikk, sørger Aileen for å behandle antialdringsproblemer med hudpleie med et personlig preg.

 

23. Madeleine Kerkhof

kicozo.info
#nurse #lecturer #palliativecare #cancer

Tidligere sykepleier, Madeleine, er nå blitt en stor autoritet innen klinisk aromaterapi, og holder i dag forelesninger over hele verden. Hun er grunnleggeren av flere innflytelsesrike organisasjoner over hele verden som bidrar med å utvikle komplementær omsorg. Hennes unike erfaring inkluderer hennes arbeid sammen med inspirerende bøker og en rekke fagartikler. Selv om bøkene hennes primært er skrevet for terapeuter som jobber i palliativ behandling, er hennes råd om bruk av oljer aktuelle for alle som bruker dem.

En av hennes lidenskaper er å bidra til å integrere komplementære terapier i vanlig helseomsorg. Hun er spesialisert innen omsorg for eldre pasienter, spesielt innen demens og de som trenger onkologi, smertebehandling, palliativ behandling og behandling ved livets ende.

 

24. Dr. Manoj Das

drmanojdas.com
#beauty #technology #women

Dr. Manoj Das sier aromaterapi “er vitenskapen og kunsten å bruke naturlig ekstraherte aromatiske essenser fra planter”. Dr. Manoj Das har som visjon å skape ren og naturlig kroppspleie ved å forbedre folks naturlige skjønnhet. Han oppfordrer sine klienter til å føle seg attraktive både eksternt og internt ved å bruke den nyeste teknologien innen aromaterapi.

Sammen med et solid team, er hans oppgave å styrke kvinner til å få kontroll over sin skjebne og leve suksessfulle liv gjennom deres medfødte evne til å se og føle seg attraktive.

 

25. Lea  Jacobson

leajacobson.com
#content #aroma #safety

Lea er en sertifisert klinisk aromaterapeut som har hatt suksess med å utdanne folk om trygg bruk av eteriske oljer uansett hvilken merkevare de velger. Gjennom sin erfaring i bransjen, har Lea Jacobson utviklet en lidenskap for å hjelpe folk med å finne det de trenger: grunnleggende informasjon, familietrygge oljeblandinger, etiketter med produktinnhold og innhold på nettsteder. Disse er alle velprøvde verktøy som har latt henne jobbe med store selskaper som Lemongrass Spa og Edens Garden & Co.

 

26. Dr. Robert Pappas, Ph.D.

essentialoils.org
#perfumery #chemistry #courses

Dr. Robert Pappas, Ph.D. er en kjemiker som har spesialisert seg på forskjellige underområder som inkluderer naturlig parfyme, kosmetisk formulaer og testing, CBD og spesielt aromaterapi. Med sin utdanning innen kjemi og fysisk kjemi, har Dr. Pappas lidenskap sørget for en bred 25-årig karriere som kursutvikler, professor, grunnlegger av Essential Oil University, oppfinner og publisert forfatter. Hans viktigste bidrag på dette fagfeltet inkluderer å være den første til å utvikle kurs på kollegialt nivå om eteriske oljer i USA og å lage verdens mest omfattende online database over eteriske oljer. Hans innsats er anerkjent som svært viktig for både studenter og kunder, noe som har gjort han til en internasjonalt anerkjent ledende autoritet på eteriske oljer.

 

27. Gabriel Mojay

aromatherapy-studies.com
#acupuncture #tisserand #shutes #herbalmedicine

Fra sin utdannelse ved College of Traditional Acupuncture til sin nåværende stilling som rektor ved Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy, har Gabriel Mojay blitt en kjent klinisk aromaterapeut, og har fått anerkjennelse fra eksperter som Tisserand og Shutes. Han er registrert utøver av aromaterapi, sammen med spesialiseringer innen urtemedisin og shiatsu, medlem av British Acupuncture Council, og nåværende leder av International Federation of Professional Aromatherapists. Hans nesten 50 års lange erfaring har tillatt ham å bidra til utviklingen innen aromaterapi.

Som forfatter av ‘Aromatherapy for Healing the Spirit’, utforsker Mojay kombinasjonen av østlige og vestlige tilnærminger til aromaterapi for å balansere mental helse og emosjonelt velvære.

 

28. Amy Anthony

nycaromatica.com
#herbalist #privatepractice #workshops

Amy Anthony er en aromaterapeut og herbalist med base på Manhattan, New York. Hun er instruktør ved New York Institute of Aromatic Studies og har en privat praksis. Hun har undervist i workshops og sertifiseringsklasser ved NYIOA og NY Institute of Aromatic Studies. Hun har også blitt ansatt av flere konsulentfirmaer for å hjelpe ansatte med å maksimere arbeidsytelsen.

 

29. Amy Kreydin

thebarefootdragonfly.com
#reflexology #infertility #menopause

Amy Kreydin er klinisk aromaterapeut, sertifisert soneterapeut, fødselsdoula og forfatter i privat praksis. Hennes training innen botanisk medisin har inkludert mentorer innen vestlig urtemedisin, indianerhealing og curanderismo.

Hun har spesialisert seg innen arbeid med kvinnehelse, pediatri og kroniske helseplager. Dette inkluderer en betydelig mengde hormonbalanserende arbeid relatert til vanlige kvinnelige tilstander som premenstruelt syndrom, overgangsalder og infertilitet.

 

30. Melissa Holman

lemonbalmcoaching.com
#coaching #podcast #lifecoach

Melissa Holman er registrert aromaterapeut, holistisk livscoach, podcast host og grunnlegger av Lemon Balm coaching og Aromatic Chat.

Etter at hun ble uteksaminert fra American College of Healthcare Sciences, begynte Holman sin karriere som aromaterapeut, innen hun bestemte seg for å utvide tjenestene sine til å kombinere både aromaterapi og generell helse coaching. Gjennom podcasten hennes deler og diskuterer Holman suksessrike aromaterapeuter over hele verden, samtidig som den introduserer lytterne til ulike bruksområder for eteriske oljer.

 

31. Jenny James

jennyjamestherapies.co.uk
#yoga #facials #massage

Jenny James er utdannet og spesialiserer seg innen holistisk, tradisjonell praksis innen aromaterapi og yoga for alle aldre, og tilbyr også ulike typer massasje, akupressur og ansiktsbehandlinger. Hennes oppdrag er å bringe de terapeutiske fordelene med disse teknikkene til sine klienter ved å balansere deres fysiske behov med emosjonelle og åndelige. Jennys økter er personlig tilpasset hver klients preferanser.

 

32. Jennifer Pressimone

jennscents.com
#jennscents #webinars #healing

Jennifer Pressimone er klinisk aromaterapeut, herbalist, pedagog, VP for National Association for Holistic Aromatherapy, og administrerende direktør og grunnlegger av ‘Jennscents’.

Jennifer kom først i kontakt med aromaterapi for hennes egen personlige velvære, og bestemte seg derfra for å fortsette, som nå er blitt en nesten 20 år lang karriere. Hennes kjærlighet for eteriske oljeblandinger og undervisning har tillatt henne å jobbe internasjonalt og hun har skapt et anerkjent rykte for seg selv. Gjennom selskapet hennes, Jennscents, selger Jennifer sine produkter, sammen med å lære andre om aromaterapi ved å tilby webinarer og nettkurs. Etter selv ha vært medisinsk pasient, har hun som mål å integrere alternative helbredelsesmetoder i konvensjonell medisin, med fokus på aromaterapi.

 

33. Andrea Butje

aromahead.com
#teaching #aromaticsinternational #wellness

“Min lidenskap er å hjelpe studenter med å mestre kunsten og vitenskapen om eteriske oljer. Min søken etter aromaterapikunnskap har tatt meg rundt om i verden, og jeg elsker å dele all min informasjon for å hjelpe studenter å få selvtillit til å bruke eteriske oljer for forbedret velvære.” - Andrea Butje, Aromahead Institute

Andrea Butje, mottakeren av Alliance of International Aromatherapists Lifetime Achievement Award, er klinisk aromaterapeut, pedagog og forfatter. Andrea begynte sin karriere innen aromaterapi ved å studere med Rhiannon Lewis og er nå grunnleggeren av Aromatics International samt medgründer og hovedinstruktør for Aromahead Institute hvor hun tilbyr ulike nettkurs i eteriske oljer. Hennes publiserte verker inkluderer 'The Heart of Aromatherapy' og 'Essential Living: Aromatherapy Recipes for Health and Home'. Gjennom 20 år har Andrea skapt en imponerende karriere innen feltet og har stor respekt verden over.

 

34. Carol Scheidel

alliance-aromatherapists.org
#international #safety #teaching #skills

Carol Scheidel har stor lidenskap for aromaterapi. Hun er en utdannet sykepleier og ble sertifisert klinisk aromaterapeut i 2005. Carol konsulterer og underviser i aromaterapi og 'M' Technique® i USA og internasjonalt. Hun har deltatt på internasjonale aromaterapikonferanser i Mexico, Japan, Frankrike og Hong Kong.

Carol er seriøst forpliktet til å lære folk om aromaterapi og tilstander: “Sørg for at du får en anerkjent og validert opplæring slik at du får riktig informasjon, fordi det er mye usikker informasjon om eteriske oljer der ute i verden. Sørg derfor for at du er trygg og har alle fakta; samle vitenskapelige bevis, og gå videre derfra.”

Hun tilbyr også et omfattende kurs som gir oversikt over terapi med eteriske oljer og aktuelle aromaterapi praksiser i kliniske settinger, sammen med å gi informasjon og kunnskap om hvordan en kan bringe aromaterapi inn i sin egen praksis.

 

35. Shirley Price

shirleyprice.co.uk
#skincare #bodycare #course

Shirley er aromaterapeut og dedikert til å tilby de beste eteriske oljer, bæreroljer, hud- og kroppspleie for profesjonell og personlig bruk. Hennes studier og yrkeserfaring førte til at hun grunnla prestisjetunge Shirley Price International College of Aromatherapy i Hinckley, Leicestershire, og hun har nå utdannet studenter for en karriere innen aromaterapi gjennom 40 år.

Clinical Aromatherapy Diploma Course består av fem interne moduler over 25 dager. Intern- og fjernundervisning gjennomføres over en minimumsperiode på 10 måneder. Husk at det kreves kvalifikasjoner innen anatomi og fysiologi før du kan ta dette fantastiske holistiske kurset.

Shirley har utdannet vellykkede aromaterapeuter - og som noen av hennes toppelever sier: "Jeg fikk min opplæring for mange år siden fra Shirley Price, deretter hadde jeg egen skole og bruker alltid de metodene de lærte meg."

 

36. Kazue Gill

vodderjapan.jp/kazue-gill
#stress #relief #naturaloils

Kazue jobbet tidligere i Londons travle finansdistrikt og led av enormt stress med gjentatte hodepiner og tretthet. I løpet av den tiden oppdaget hun kraften av massasje med eteriske oljer og at det ga henne umiddelbar lettelse. Det var da Kazue sørget for å gjøre en enorm snuoperasjon i sin karriere.

Hun underviser nå i aromaterapi og massasjeterapi i Japan, samtidig som hun lager og kommersialiserer hud- og hårpleieprodukter med kraftfulle eteriske oljer.

Hun er grunnlegger av 'Oil Ultime', som er en luksuriøs hårpleieserie bestående av innovative, høyytende, men likevel lette formulaer av kraftfulle oljer. Produktene hennes består av 100 % naturlige, rensede oljer som rose, argan, marula og barbary fikenolje som gir næring og skjønnhet for alle hårtyper.

 

37. Dr. E. Joy Bowles

ejoybowles.com
#teaching #chemistry #pharmacology

Hennes største lidenskap er å forklare hvordan aromaterapi virker. Hun fokuserer på eteriske oljer og deres farmakologi og kjemi, sammen med deres interaksjon med menneskelig biologi.

Lesere og aromaterapientusiaster bør sjekke ut hennes opptreden i Netflix-dokuserien «Un(Well)» (Episode 1: Essential Oils) og lære om Joy Bowles. Hun har nylig blitt tildelt prisen Outstanding Contributor av Alliance of International Aromatherapists i 2021.​

Hennes mest kjente bok er 'The Chemistry of Aromatherapeutic Oils', hvor Dr. Joy deler sin kunnskap om hva eteriske oljer er fra et kjemisk synspunkt og utforsker de mange måtene de samhandler med mennesker. Hun tilbyr workshops og webinarer om aromakjemi og farmakologien til eteriske oljer, i tillegg til å lede Aromatherapy Journal Club og en aktiv Facebook-diskusjonsgruppe om inntak av eteriske oljer. Prestisjefulle Dr. Joy tilbyr også en serie webinarer gjennom Tisserand Institute.

 

38.  Alicia Rae

thesicilianwitch.com
#thesicilianwitch #balance #customblends

Skaperen av The Sicilian Witch, Alicia Rae, er sertifisert aromaterapeut. Hun har brukt eteriske oljer i sin healingpraksis i 18 år. Etter å ha erfart et nært forhold til disse rene og kraftfulle naturgavene, lager hun nå skreddersydde blandinger som fremmer velvære i en delikat balanse mellom kropp, sinn og sjel for sine klienter. Hun har jobbet tett med importører og produsenter av eteriske oljer gjennom hele karrieren, og har håndplukket mer enn hundre rene og terapeutiske eteriske oljer, slik at hun kan tilby sine kunder et godt utvalg fra et eterisk olje apotek. For tiden utdyper hun sin kunnskap om eteriske oljer og aromaterapi slik at hun i fremtiden kan tilby et klinisk behandlingsnivå til sine klienter.

 

39. Rhiannon Lewis

essentialorc.com
#author #educator #healthcare

Direktør i Essential Oil Resource Consultants, Rhiannon Lewis, er en erfaren aromaterapeut, forfatter, redaktør og dyktig pedagog. Hennes lidenskap for naturen og aromatiske planter har ført til flere lokale initiativ i Provence, Frankrike, for å øke miljøbevisstheten.

Som en dreven forretningskvinne med et ønske om å gjøre evidensbasert informasjon tilgjengelig for leger, er hun en populær redaktør av International Journal of Clinical Aromatherapy. Gjennom hennes rapporter om evidensbaserte artikler og forskningsstudier, inspirerer hun praktikere til å bruke eteriske oljer og relaterte produkter på tvers av en rekke helsetjenester.

 

40. Meltem Kurstan

herbafarmacademy.com
#herbafarm #familybusiness #pharmaceutics

Meltem er grunnlegger av HerbaFarm Academy. Hun er opprinnelig farmasøyt. Siden starten har Meltem vært involvert i hennes selskaps FoU-avdeling for utvikling av urte- og naturprodukter. I 2015 flyttet hun selskapets hovedkvarter, MK Consultancy & Training, til Bodrum i Tyrkia. Her etablerte hun HerbaFarm Academy og begynte å holde seminarer om temaer som involverer natur og miljø, som naturlig kosmetikkproduksjon, botaniske produkter i Bodrum, økologiske hus og økologisk landbruk. Hun ble NAHA Regional Director i 2019. Samtidig ble HerbaFarm Academy en NAHA-godkjent skole. Meltem kommer fra en familie av farmasøyter, og for å garantere og opprettholde den kontinuerlige forbedringen i de farmasøytiske, medisinske og kosmetiske aspektene ved familiebedriften, fungerer Meltem nå som en effektiv aksjonær med sterk tro på viktigheten og nødvendigheten av institusjoner fra familiebedrift til makronivået i den globale helsesektoren.

 

41.  Ali Karatay Karayalcin

herbafarmacademy.com
#herbafarm #nature #aromaticplants

Ali har vært administrerende partner i HerbaFarm Academy siden 2016. Sammen med å være sertifisert aromaterapeut, aromatisk plantegartner og en entusiastisk naturelsker, er han også interiør arkitekt og har jobbet som salgssjef for et dansk high-end elektronikkselskap. Hans mangfoldige og brede erfaring har gitt ham de nødvendige verktøyene for en rekke flotte prestasjoner og administrering av det prestisjefulle HerbaFarm Academy, en NAHA-godkjent aromaterapiskole. Deres profesjonelle aromaterapi-sertifiseringskurs er designet for å gi dyptgående og praktisk erfaring innen aromaterapi og holistisk helbredelse med involvering av fremtredende akademikere, som Ali Karatay Karayalcin selv. 

 

42. Katherine Bolton

pebble-moon.co.uk
#tarot #massages #reiki #meditation

Katherine har nå flyttet til Seaton, East Devon, hvor hun har sitt eget Holistic Wellbeing Center med utsikt over havet. Hun er en profesjonell tarotkortleser, medlem av TABI (Tarot Association of British Isles), og har jobbet for Psychic TV, i tillegg til å delta på messer og utføre regelmessige opplesninger online og personlig. Bolton tilbyr også aromaterapi massasje, restaurerende massasje, massasje med varme steiner, indisk hodemassasje, soneterapi, yoga, Reiki og psykisk helbredelse, NLP (Neurolinquistic Programming), rådgivning, og er en erfaren livscoach og meditasjonslærer.

 

43. Lulu McCowan

iloveholistics.com
#trauma #anxiety #positivethinking

Lulu er selvstendig næringsdrivende komplementær terapeut i Glasgow-området, og har et selskap med navn ‘I Love Holistics’. Hun har selv opplevd mange av belastningene og traumene som mange av oss møter i hverdagen. Hun tror at mange av terapiene hun tilbyr kan bidra til å lindre stress og angst og bidra til bedre helse. Hun fremmer også kraften av positiv tenkning og bruken av affirmasjoner. Hun har erfaring fra å jobbe med personer med bevegelseshemninger, funksjonshemninger og rullestolbrukere.

Hun tilbyr også undervisning av massasje til barn som MISP. Dette er barn-til-barn-massasje over klærne. Det er et respektfullt undervisningsprogram, og kan læres av barn i lekegrupper/barnehager og i klasserom.

 

44. Lyn Boden

somerset-holistictherapies.co.uk
#safety #tailormadeoils #wellbeing

I en vanlig aromaterapi-økt stiller Lyn spørsmål om tidligere sykdomshistorie, generell helse, velvære og livsstil. Dette hjelper henne å forstå pasienten i dybden for å velge og blande de tryggeste og mest hensiktsmessige eteriske oljene til hver enkelt. Oljene kan brukes i kombinasjon med massasje eller kan foreslås for bruk ved andre fordelaktige metoder. Kremer, lotioner, geleer og leire er skreddersydd til hver enkelts behov.

I sin stiling som komplementær terapikoordinator ved NHS, bruker Lyn disse metodene når hun jobber med pasienter, så vel som i sin private praksis med sine egne klienter. Ved å skreddersy en terapi til den enkeltes behov og hva personen helst vil oppnå fra økten sin, oppnås fremragende resultater.

 

45. Kristina Bauer

untamedalchemy.com
#workshops #education #aromaheadinstitute

Med over 25 års erfaring som klinisk aromaterapeut, herbalist og pedagog, fikk Kristina Bauer sin utdannelse ved Aromahead Institute som førte til starten på hennes virksomhet, Untamed Alchemy. Her tilbyr hun sine kunder blant annet workshops, produkter og konsultasjoner. Bauer har også en blogg med navnet ‘The Untamed Alchemist’ hvor hun presenterer både sin utdanning og erfaring for kunder og bransjekolleger. Fra hennes tid som student har hensikten vært å kombinere energi og vitenskap i alle aspekter av arbeidet hennes.

 

46. Annette Davis

naha.org
#nutritionist #supplements #pyhyto-aromatherapy

Som president i styret for National Association for Holistic Aromatherapy, er Annette Davis klinisk ernæringsfysiolog og aromaterapeut med over 30 års erfaring innen aromaterapi. Davis har fulgt sin lærers fotspor og praktiserer fyto-aromaterapi og endobiogeni som kombinerer feltene konvensjonell medisin med alternative metoder som aromaterapi. I tillegg til sitt ansvar ved NAHA, jobber Annette ved Time Laboratories som eies av hennes familie, og produserer naturlige produkter som eteriske oljer og kosttilskudd.

 

47. Beverly Hawkins

bevhawkins.com
#educator #covid #westcoastaromatherapy

Beverly Hawkins er aromaterapeut og pedagog, blant mange andre kvalifikasjoner. Hun er grunnlegger, eier og driver av West Coast Aromatherapy i Vancouver, Canada, hvor hun tilbyr kurs i aromaterapi, klientkonsultasjoner og en medlemsklubb. På grunn av Covid-19 har Hawkins nylig levert mange av sine tjenester via Zoom og telefonsamtaler, spesielt for konsultasjoner og energihealing. Kursene hennes er kjent for å være noen av de beste i Nord-Amerika. Hawkins lidenskap på dette feltet kommer fra hennes tro på at aromaterapi er en kunstform. så vel som gjennom hennes kjærlighet til sine klienter og hennes dedikasjon til deres sikkerhet.

 

48. Denise Joswiak

essentialhealthmn.com
#nurse #essentialhealth #aromaheadinstitute

Denise Joswiak er sertifisert holistisk sykepleier, pedagog, forfatter og grunnlegger av Essential Health, og har mange års erfaring innen aromaterapi som begynte med hennes utdannelse fra Aromahead Institute. Joswiak brenner for implementering av aromaterapi i hennes arbeid i den konvensjonelle helsesektoren. Under Joswiaks ledelse har Essential Health samarbeidet med ledende organisasjoner innen helse som Mayo Clinic og Vanderbilt Health. Hennes ønske er at andre aromaterapeuter og helsepersonell vil hjelpe til med å nå målet hennes. Hun har sittet i både nasjonale og internasjonale styrer i bransjen, som Alliance of International Aromatherapists, og er en pålitelig fagperson innen aromaterapi. 

 

49. Sue Charles

quinessence.com
#shiatsu #reflexology #cancer

Sue er klinisk aromaterapeut og professor med over 20 års erfaring. Selv om hun er markedsdirektør og senior aromaterapeut hos Quinessence, bruker hun mye av tiden sin på å utvikle og anskaffe nye produkter. Hun er IFPA-registrert rektor, og driver en undervisningsskole hvor det tilbys opplæring om en rekke emner som for eksempel shiatsu og soneterapi. Fremragende Sue Charles spesialiserer seg også på pleie av onkologiske pasienter og pasienter med dødelig sykdom og andre tilstander.

 

50. Dr Peter Mackereth

 Dr Peter Mackereth
#massage #fightcancer #author

Peter er fra Didsbury, Storbritannia, og er både prisvinner og pioner innen sitt felt etter å ha skrevet nærmere 100 studier- og praksisoppgaver. Han er også involvert i studier knyttet til åndenød blant lungekreftpasienter og endrede opplevelser etter kjemoterapi. Peter har spesialisert seg innen massasje, soneterapi, bildeterapi og avspenningsteknikker. Han er klinisk leder for komplementære terapier ved Christie Hospital, deltidslektor ved Salford University, og medforfatter av to bøker,  ‘Clinical Reflexology’ og ‘Massage and Bodywork: Adapting Therapies for Cancer Care’. Tusenvis av kreftpasienter får fysisk og emosjonell lindring fra massasje, soneterapi, aromaterapi og avslapning teknikker som Dr. Mackereth har integrert i alle konvensjonelle kreftbehandlinger.

 

#1 Trustpilot velvære brand