90-dagers risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

De mest innflytelsesrike personene innen aromaterapi 2022

Research og skrevet av Ezequiel Aranguren

Vil du lære mer om eteriske oljer og aromaterapi? Da er en god start å følge de riktige ekspertene. I et felt med mange forskjellige stemmer og meninger, noen mindre pålitelige enn andre, kan det kanskje være litt utfordrende.

For å hjelpe deg å komme i gang, har vi gjort litt research og listet opp de 50 beste ekspertene innen aromaterapi som du bør følge i 2022. De er rangert ut fra deres ekspertise og innflytelse. 

 #mythbuster #safety #educator

Robert Tisserand er en internasjonal foredragsholder, pedagog og konsulent innen vitenskap og fordeler ved eteriske oljer, samt deres trygge og effektive anvendelse. Eteriske oljer har dannet røttene og er selve hjertet i hans voksende merkevare. Han kan derfor skilte med en kunnskap og forståelse av eteriske oljer som ingen andre.

Han er lidenskapelig opptatt av forbedret velvære, og selskapet hans består i dag av et unikt team av britiske eksperter som henter, blander og skaper de beste eteriske oljer fra deres kontor i West Sussex.

Robert blir ansett som en av de aller beste, og den primære myth buster og talsmann innen eteriske oljer.

Nysgjerrig på hva eteriske oljer kan gjøre for deg?

98.8%

opplever positiv effekt innen 30 dager etter å ha kjøpt volant sine eteriske oljer og diffusere.

TrustScore 4.7 | 800+ anmeldelser
"Etter jeg kjøpte diffuseren har jeg blitt helt hektet, elsker å bruke de ulike oljeblandingene energy og relax etter tid på døgnet. Blir også alltid glad av å se på den fordi den er så fin! Eneste jeg skulle ønske var at den var trådløs, men det er på mange måter også praktisk at jeg ikke trenger å tenke på å måtte lade den. Har fått mye nyttig informasjon på mail, og kundebehandlingen er topp. Anbefales!" Tina J.
Brukes hver dag! Etter jeg fikk min diffuser har jeg brukt den hver eneste dag, og jeg GLEDER meg til å stå opp og starte dagen med en god kaffekopp og et velduftende hjem. Jeg gav også en diffuser til min mor i julegave, og hun har samme opplevelse. Kan virkelig anbefales ☺️ Vilde S.
For en fantastisk rituale for å avslutte dagen. Tar i valgfritt olje 1 time før leggetid, tar meg et kopp grønn te imens og vasker bort sminke og eventuelt en dusj etter å bruke en god olje og massere meg. Når du kommer da til soverommet så lukter det himmelsk! Sover som en baby og våkner klar for å erobre verden💞 Nafisa J.
Eteriske oljer er god som gull! Det var min søster som introduserte meg for eteriske oljer for en tid tilbake og siden den tid har jeg vært hektet!! Den roen og det reduserte stressnivået jeg har lagt merke har jeg hatt stor glede av. Det er et utrolig pluss at de i tillegg lukter helt nydelig!! Anna S.
Kjøpte en diffuser fra Volant, synes den var litt dyr. Men når jeg fikk den i hus kjøpte jeg en til umiddelbart. Kvaliteten er upåklagelig. Super elegant og fin. Lager ikke nevneverdig lyd, elsker at du kan ha på lyset i den uten at den er på. Super effektiv med vannet og veldig effektiv med oljene mine. Så jeg trenger ikke bruke mye. Har en i stua og en på soverommet. Oljene de selger også er knallbra. Jeg liker best Sleep på soverommet. Alexander N.
Jeg var så heldig å få en Volant Diffuser med eterisk olje for bedre søvn til jul. Diffuseren står på hver natt. Den gir en deilig og behagelig duft i soverommet og bidrar til ro og velbehag og bedre søvn. Det er mange gode dufter å velge mellom så jeg vurderer å kjøpe en Diffuser til stuen også. Marianne K.

Other blog posts