Ofte stilte spørsmål | Volant

Vanlige spørsmål og svar knyttet til frakt og retur, Volant-diffuseren, våre 100% rene og økologiske oljer, betaling og abonnement.

Generelt

Ja, vi er et merke fra Norge. Gründerne bak merket er oppvokst i Trondheim. Volant ble startet i Oslo og vi har lager i Arendal. Vi har blitt et globalt og remote selskap med personer som jobber fra alle de skandinaviske landene, Tyskland, Frankrike, Sør-Afrika og Argentina.

Vi har ingen fysiske butikker enda! Men du kan finne oss i mer enn 500 fysiske butikker. Finn den som er nærmest deg her.

Vi har valgt å lage diffuserne i stein for å redusere plastmengden i produktene våre. Oljene kommer i glassflasker og ikke plastflasker. Produktene våre er pakket inn i papp når de ankommer kunder. Vi jobber hver dag med å bli mer bærekraftig og for at klimaavtrykket vårt skal være minst mulig.

Frakt og retur

Vi tilbyr levering med Posten og Helthjem. 

Hjemlevering med Helthjem

49 kr for ordre under 450 kr og gratis for ordre over 450 kr. Pakken leveres til din postkasse eller dørmatte. Dersom du ikke er innenfor Helthjem sitt dekningsområde, vil pakken sendes direkte til et hentested i nærheten av din adresse. Det er ikke mulig å velge hentested selv. Du vil motta en e-post med informasjon om hvor og når pakken er klar for henting.

Hjemlevering med Bring

49 kr for ordre under 450 kr og gratis for ordre over 450 kr. Pakken leveres til din postkasse. Dersom pakken er for stor for postkassen, vil den henges i en pose på døra.

Levering til hentested med Bring

99 kr for ordre under 450 kr og 50 kr for ordre over 450 kr. Pakken leveres til et hentested i nærheten av din adresse. Det er ikke mulig å velge hentested selv. Du vil motta en e-post med informasjon om hvor og når pakken er klar for henting.

Vi sender varer til hele EU, men da må man bestille fra volantaroma.com. Gratis frakt på alle ordre over kr 450,- i hele Norge!

Alle våre steindiffusere kan byttes eller returneres opp til 90 dager etter kjøp. Alle eteriske oljer og tilbehør kan byttes eller returneres opp til 14 dager etter kjøp, såfremt varen returneres til oss i originalemballasjen, forseglet og i salgbar stand

Ja. Du betaler ikke noe for å returnere varen. Ta kontakt på support@volantaroma.com så hjelper vi deg med returen.

Vi sender varer fra vårt lager innen én arbeidsdag, og du kan forvente å få de levert 1-5 arbeidsdager etter bestilling. Vennligst vær oppmerksom på at leveringstiden kan være noe lengre under høysesong og salg.

Dessverre er ikke dette tilgjengelig for øyeblikket. Du vil motta varene 1-5 arbeidsdager etter bestilling.

Pakken sendes fra vårt lager i Arendal.

Diffuseren

Alle volant-diffusere har 2-års garanti. Du kan laste ned vår manual her.

Ja! Plastikkreservoaret er laget av høykvalitets plastikk som er fri for BPA.

Ja! Hver Volant diffuser er basert på ultralydteknologi. Vi bruker vibrasjoner til å lage damp. Dette gjør at plastikken og elektronikken ikke påvirkes av varme. Våre diffusere gjør omkring 2,5 millioner vibrasjoner per sekund for å skape damp

Ja. Volant-diffuseren må være plugget til strøm for å brukes. Hver diffuser kommer med en 2 meter lang strømkabel. På grunn av lengden er det veldig lett å gjemme ledningen, samt flytte din diffuser.

Volant-diffuseren er en aromaterapidiffuser basert på ultralydteknologi og er designet for å spre dufter fra eteriske oljer.

Diffuseren kan dekke et område på omtrent 40 kvm.

Siden diffuseren er basert på ultralydteknologi, skaper den damp og derfor noe fuktighet i luften, men ikke like mye som en tradisjonell luftflukter.

Om du bruker Volant-diffuseren ved arbeidstedet ditt eller der du sover, vil økt luftfuktighet være en av fordelene. Likevel fylles ikke rommet med fuktig luft, slik som en luftfukter ville gjort.

Ja det gjør den. Volant er utviklet og designet i Oslo og er en merkevare fra Norge.

Ja, alle diffuserne har lys. Lyset kan skrus av og på etter ønske, med en knapp på baksiden.

Eteriske oljer

Vi lager premium oljer, med strenge sertifiseringkrav når det kommer til produksjon og renhet. Våre oljer er 100% rene og inneholder ikke syntetiske stoffer, blandevann, parfyme eller ikke-naturlige komponenter.

Ja! Vi henter råvarene til våre oljer fra mange forskjellige land. Vi har strebet hardt etter å finne råvarer som er sertifisert økologiske. Ingen av oljene er testet på dyr og ingen unaturlige stoffer er brukt i produksjonen av Volant-oljer.

Godt spørsmål! Volant er et selskap som distribuerer oljer direkte fra produsent til konsument. Vi gjør dette for å ha full kontroll på kvaliteten og gi den fulle fordelen av profesjonell aromaterapi. I tillegg kutter dette ut fordyrende mellommenn som gjør at vi også kan levere produkter til en rimelig pris.

Våre oljer er 100% rene og inneholder ingen syntetiske stoffer, blandevann, parfyme eller ikke-naturlige komponenter. Tidligere er slike oljer kjent som "terapeutisk kvalitets"-oljer. Vi foretrekke å bare fortelle om den reelle kvaliteten produktet vårt har, uten bruk av "buzz-words" eller tomme markedsføringsord.

Alle våre oljer er 100% rene og sertifisert organiske. Vi tester oljene for å være 100% rene i flere steg av produksjonsprosessen. Etter at oljene er produsert, oppbevarer vi de i luft- og lystette beholdere for å beholde kvaliteten og maksimere holdbarheten.

De er lagret i den ideelle temperaturen året rundt, helt til de sendes til deg. Denne nøysomme prosessen gjør at vi kan tilby blant verdens beste eteriske oljer til deg for en rimelig pris. Oljene når som regel kundene våre 1-3 måneder etter at de er produsert, og holdbarheten er tre år.

Du skal ikke drikke eteriske oljer. Gjør du det anbefaler vi at du søker medisinsk hjelp.

Volant eteriske oljer begynner sin reise i forskjellige deler av verden, fra Frankrike til Madagaskar. For å full kontroll på kvaliteten er likevel flesteparten av våre oljer destillert hos vår fabrikk i India.

Eteriske oljer er veldig holdbare så lenge de lagres riktig. Vi har valgt å sette en best før dato 3 år etter produksjonsdato våre oljer har varighet i 3 år. Vi lagrer de slik at de blir eksponert for så lite lys som mulig. Vi anbefaler deg å oppbevare oljene på et romtemperert sted uten direkte sollys på seg.

Våre kjæledyr er like unike som oss! Det første du bør gjøre er å ta kontakt med en veterinær. Veterinæren din vet best om ditt kjæledyr er mer sensitiv enn andre. Vi har funnet ut at flesteparten av våre eteriske oljer er OK å bruke rundt dyr. Sterke eteriske oljer som ylang ylang, eucalyptus, sitron, rosa grapefrukt, søt appelsin eller vår energiblanding bør brukes med mer omhu, om i det hele tatt - da de er veldig sterke. Om du fremdeles ønsker å bruke disse oljene, anbefaler vi å redusere antall dråper til 1-5. Frankincense, Geranium og Rosemary er supre alternativer du kan bruke sammen med dyr. De fleste eteriske oljer skal være helt OK å bruke rundt husdyrene dine. Vi vil også anbefale å ikke la diffuseren stå på alene med dyrene dine, da de kan bli opphisset. Aldri la noen av dyrene dine innta eteriske oljer.

Nei - absolutt ikke. Vi har aldri testet våre produkter på dyr og kommer aldri til å gjøre det. 

Abonnement

Ja, du må forplikte deg til to ordrer med abonnementet ditt. Likevel har du muligheten til å sette abonnementet ditt på pause, legge til eller trekke fra oljer når som helst. Du kan gjøre dette ved å opprette en konto her. Om du trenger assistanse, ta kontakt med oss på support@volantaroma.com

Nei, det er ingen oppstartskostnad. Likevel er det en minimumsordre på to utsendelser. De må gjennomføres før du kan si opp abonnementet.

Ja, du kan si opp abonnementet etter de to første utsendelsene. Om du ønsker å si opp abonnementet ditt før, vennligst ta kontakt med support@volantaroma.com

Ja. Du kan sette abonnementet på pause, legge til, endre eller fjerne produkter ved å opprette en konto her. Om du trenger hjelp, ta kontakt med oss på support@volantaroma.com

Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge på ordre over 450 kr. For ordre mindre enn 450 kr, koster frakt 49,-

Nei. Rabattkoder, kreditt og referansekoder fungerer ikke på abonnementsordre. Om du ønsker å bruke de på en engangsordre, lag en separat ordre.

Du vil bli belastet for hver utsendelse 2-3 dager før ordren sendes ut. Du vil ikke ha mulighet til å kansellere en ordre eller stoppe en utsendelse så snart kortet ditt er trukket.

Nei, foreløpig sender vi kun til Norge. Vi tilbyr gratis frakt på alle ordre over 450 kr.