Velkommen til vår verden

Eteriske oljer kan endre vår sinnsstemning. De kan gjøre oss avslappet, gi oss mer energi, gjøre oss mer fokuserte eller hjelpe oss å sove. De kan til og med ta oss tilbake til kjære minner - som når en parfymeduft får deg til å tenke på din første kjærlighet.

Hvem vi er

Vi er eventyrere. Drømmere. Optimister. Og vi tror på en bedre verden. Vi gjør vårt beste for å skape en positiv, bærekraftig og langvarig innvirkning på livet til våre kunder og deres nærmeste.

Vi er ledende innen naturlig aroma og produktdesign. Vi har strukket vår kompetanse og visjon til det ytterste for å skape markedets beste aromaprodukter for dag-til-dag bruk.

Hva vi gjør

Vi har videreført de minimalistiske, moderne og rene prinsippene fra skandinavisk design for å skape tidløse og funksjonelle produkter.

Vi har en visjon om å gjøre verden til et bedre sted.

Hvorfor vi gjør det

Vi tror på kjærlighet. Familie. Inkludering. Og at det finnes en plass for alle. Vi gjør vårt beste for å produsere produkter som fører mennesker sammen, på tvers av grenser, opprinnelse, kjønn og legning.

Vi streber etter å bli mer bærekraftige hver dag og redusere våre fotspor. Steintoppen på diffuseren er laget av porselen, og basen er laget av BPA-fri plast. Vi bruker glass til de organiske eteriske oljeflaskene og papir som innpakning.

Våre produkter

Vi er besatt av detaljer og formål bak produktene. Teamet har designet en diffuser som er like effektiv som den er elegant. Diffuseren er håndlaget av høykvalitets porselen og hver eneste én er unik. Kun de absolutt beste økologiske 100% rene eteriske oljene fra 30+ land rundt om i verden har fått plass i vårt sortiment.

Vår grunnlegger

Daniel Hoftun vokste opp ved Bymarka i Trondheim og ble introdusert for en naturlig livsstil i ung alder. Han bygde den første volant-kolleksjonen fra leiligheten sin, og håndpakket og leverte hver ordre på sykkel. Nå leder han et team på seks ansatte fra hovedkontoret i Oslo.

Spørsmål? Besøk vår FAQ-page for mer informasjon.