Retur og bytte

Hos volant er vi opptatt av å hjelpe deg å få et bedre liv gjennom aromaterapi. Vi vet at et kjøp ikke alltid blir akkurat slik man ønsket. Derfor har vi markedets beste retur- og byttepolicy.

Returrett

Vi tror du vil like våre produkter like mye som vi elsker å lage dem. Gi beskjed om du ikke er 100% fornøyd med valget ditt. Steidiffusere fra volant kan returneres eller byttes innen 30 dager etter kjøpet helt kostnadsfritt. Vi betaler returen; alle andre produkter kan returneres eller byttes innen 14 dager etter kjøpet, såfremt varen returneres til oss i originalemballasjen, forseglet og i salgbar stand. Dette er også kostnadsfritt. Alle oljesett kan kun returneres for kreditt i butikken. 

Klikk her for å sette i gang med en retur eller bytte.

Hurtig levering

Ekspedert feriefrakt er tilgjengelig (unntatt Black Friday-helgen) mot en ekstra kostnad. Det er et flott alternativ for shoppere som kjøper gaver ved siste mulighet. Ta kontakt på support@volantaroma.com for å få hjelp med dette.

Prisjusteringspolicy

Hvis du har kjøpt en vare 14 dager før et salg, tilbyr vi deg en prisjustering i løpet av salgsperioden. Refusjonen vil bli refrundert tilbake på den måten du betalte. Prisjusteringer er ikke gyldige for utgåtte varer. Prisjusteringer ekskluderer kjøp gjort med kreditt.

SLIK FUNGERER DET

SEND OSS EN EPOST ELLER CHAT

support@volantaroma.com

MOTTA GRATIS RETURLAPP

Vi sender deg en returlapp slik at du kan sende produktet tilbake til oss. Du betaler ingenting.

MOTTA EN FULL REFUNDERING, NYTT PRODUKT ELLER KREDITT

Du mottar en refundering på kontoen du betalte med, får et nytt produkt eller krediter som du kan bruke på volant.no.

Spørsmål? Besøk vår FAQ-page for mer informasjon.