De beste bæreroljene for eteriske oljer

En populær måte å bruke eteriske oljer på, er å påføre dem på huden. På den måten vil de eteriske oljene absorberes inn i huden din, slik at du kan nyte alle deres holistiske fordeler på flere måter samtidig!
De beste bæreroljene for eteriske oljer

 

Men før du kan bruke eteriske oljer lokalt, må du blande den eteriske oljen med en bærerolje. På den måten vil du fortynne den eteriske oljen (husk, litt holder lenge!) og få hjelp til å spre den jevnt utover huden din. Bæreroljen vil samtidig gi næring til huden, slik at den føles jevn og silkemyk. Den vil også bidra til å forhindre at den eteriske oljen fordamper for raskt fra huden din og forlenge dens terapeutiske effekt!

Det finnes mange forskjellige bæreroljer å velge mellom, og hver av disse oljene har sine egne unike egenskaper og fordeler. Hvilken bærerolje som er den beste for deg, vil avhenge av hudtypen din, så vel som dine individuelle preferanser.

I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av de beste bæreroljene som kan brukes med eteriske oljer, inkludert egenskapene til hver av dem.

 

#1 Trustpilot velvære brand