Kvinnehelse og aromaterapi

Kvinnehelse. Det er et tema som ikke alltid får den oppmerksomheten det fortjener. Heldigvis begynner dette å endre seg.

I løpet av de siste årene har trender som "wise woman wellness" dukket opp, som har satt kvinnehelse og naturlige, sunne måter å behandle eventuelle problemer på i fokus.

Kvinnehelse og aromaterapi

Ordet aromaterapi ble først brukt i 1935 av den franske kjemikeren René Maurice Gattefossé, og denne bransjen har som de fleste andre inntil nylig vært dominert av menn. I dag er kvinner som Alicia Rae, Amy Anthony, Cynthia Tamlyn, Lorrie Hargis og Suzanne Banks i ferd med å endre bransjen. Disse fenomenale kvinnene har alle gitt betydelige bidrag til aromaterapien og fortsetter å berike den med sitt harde arbeid og innsikt.

Interessen fra det vitenskapelige miljøet øker også etter hvert som forskere avdekker beviser som ligger til grunn for tradisjonelle oppfatninger om eteriske oljer som strekker seg tusenvis av år tilbake i tid. Moderne eksperimenter viser hvordan oljer kan gjøre det våre forfedre stolte på at de kunne gjøre.

Aromaterapi blir i økende grad sett på som en sunn løsning for en rekke tilstander og problemer som endometriose, overgangsalder, menstruasjonssmerter, PMS og mer. Dette er hvorfor.

#1 Trustpilot velvære brand