Guide til eteriske oljer for mental helse

Én av fire vil oppleve psykiske plager i løpet av livet. Heldigvis er det mindre stigmatisering av psykiske lidelser enn tidligere, men det finnes fortsatt. Dette er grunnen til at World Federation for Mental Health innførte 10. oktober som Verdensdagen for psykisk helse i 1992.

Guide til eteriske oljer for mental helse


Siden den gang har det skjedd store endringer, og hele 30 dager er dedikert til mental helse. Mental Health Awareness Month foregår hver mai, men det betyr ikke at du ikke kan ta vare på deg selv resten av året.


Det er mange måter å fremme velvære på og forbedre din mentale helse, men få av disse er naturlige. Mennesker over hele verden har begynt å bruke eteriske oljer for mental helse. Aromaterapi er en flere tusen år gammel praksis, men vitenskapelige studier har de siste årene gjort mengder av informasjon om hvordan og hvorfor de fungerer tilgjengelig for allmennheten.

Vi ser en økning i interessen for å bruke eteriske oljer for mental helse, og mange mennesker benytter seg allerede av oljene og får alle fordelene. Hvis du vil være en del av denne nye bevegelsen, forbedre din mentale helse og øke eget velvære er denne guiden for deg.

 

#1 Trustpilot velvære brand