En morgenrutine med pust, meditasjon og eteriske oljer

Mitt navn er Christine, og er jeg en holistisk yoga- og meditasjonslærer som er opptatt av naturlig livsstil og velvære. Her deler jeg min morgenrutine som gir meg en god start på dagen. 
En morgenrutine med pust, meditasjon og eteriske oljer

Jeg vet at livet kan by på høye skuldre og lite energi, og vet hvilken negativ effekt stress kan ha på kroppen. Heldigvis finnes det enkle verktøy som kan hjelpe deg på veien mot balanse og hvilepuls.

Min personlige erfaring er at det er nettopp de enkle rutinene i hverdagen som utgjør den store forskjellen. Derfor har jeg utdannet meg til yogalærer og fordypet meg i holistisk yogaterapi, yin yoga, restorative yoga, meditasjon og breathwork. Ønsket om å tilegne meg mer kunnskap har blant annet ført meg til Bali, Sri Lanka og India. Jeg håper min kunnskap og mine erfaringer kan hjelpe deg til mer ro og velvære i din hverdag. 

 

Min morgenrutine

For meg er morgenrutinen nøkkelen til en god og rolig start på dagen. På morgenen er det enklere å få tid til en rutine før distraksjonene og den travle hverdagen kommer i gang. Hvordan morgenen din er setter også retningen for resten av dagen. 

 

Når jeg står opp setter jeg på den nydelige keramiske diffuseren fra Volant. Jeg velger enten bergamot eller eucalyptus i diffuseren. Bergamot er en frisk sitrusduft som får meg til å tenke på sol og sommer, og eucalyptus minner meg om spa og velvære. Jeg legger også frem mi yogamatte i ull i nærheten av diffuseren.

 

Oppskrift: Grønn velvære

1 pakke selleristenger
1 sitron
1 håndfull spinat
1 håndfull grønnkål
5 cm ingefær

Kjør ingrediensene gjennom din slow-juicer. Har du ikke en slow-juicer kan du ha ingrediensene i en blender sammen med 1 dl vann, og sile gjennom en nøttemelkspose. Jeg tar med meg juicen bort til yogamatta mi.

 

#1 Trustpilot velvære brand