Oppskrifter – volant

Gratis Frakt Over 450,- / Alltid Gratis Returer

Oppskrifter

 • Hvordan bruke eteriske oljer på en trygg måte

  teriske oljer er sterke oljer og må brukes med omhu. De er vanligvis trygge, men noen vil oppleve allergiske reaksjoner på noen eteriske oljer. Om du er gravid, bruker de med barn, har kjæledyr eller har en diagnose, anbefaler vi at du konsulterer en lege eller dyrelege. Uavhengig om du faller innenfor en av kategoriene ovenfor, bør du alltid utføre en test på huden din før du bruker en ny type eterisk olje.

 • Fotbad med eteriske oljer

  Å ta et fotbad på slutten av en lang dag har blitt en av de enkle, men allikevel viktigste ritualene mine. Det er et enkelt rituale jeg gjør hjemme, på hotell og med varmt vann i villmarken. Det er noe vakkert med å skylle føttene mine rene og vaske bort dagen og bli klar for en ny start i morgen.
 • En “beachy” håndduksforfrisker

  En naturlig spray er en fin måte å holde håndklærne friske mellom vaskene. Vi elsker å bruke vår bergamot, lavender og eucalyptus organisk, eterisk olje til dette, da det gir håndklærne duften av Atlanterhavsbrisen. I denne oppskriften la vi i til en herlig duft avc sitron i tillegg til en sunn dose av pur lykke.
 • Lag din egen oljeblanding: Drøm deg bort

  Vi har laget denne oppskriften for å lukte som et resort-spa. Vi fanger den gjenopprettende kvaliteten i Eucalyptus og Grapefrukt som man finner i en cocktail ved bassenget. Kombinasjonen lukter lett og luftig, og blir enda mer eksotisk når Ylang Ylang Essential Oil tilsettes.
 • Hårparfyme av eteriske oljer

  Eteriske oljer av fra frankincense, bergamot og amber gir en fantastisk base for en lukt til håret ditt. Amber og frankincense skaper en resinous kvalitet til lukten. Begge fungerer som fiksativer og hjelper lukten med å vare lengre. Dette betyr at du vil kjenne litt av den nydelige aromaen gjennom hele dagen.
 • Eterisk olje blanding: Stress ned

  Når arbeidsdagen er omme, skål for suksesser, uansett størrelse med en pikant aromadiffuser cocktail. Vi kaller den Happy Hour.