90-dagers risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Hårparfyme av eteriske oljer

Tid: 5 minutter
Porsjon: 30 ml
Du trenger:
Sprayflaske
Base (se oppskrift)
Rosevann
Frankincense ren eterisk olje
Bergamot ren eterisk olje
Amber ren eterisk olje 

Eteriske oljer fra frankincense, bergamot og amber gir en fantastisk base for lukt til håret ditt. Frankincense og amber skaper en fyldig kvalitet i lukten og hjelper den med å vare lengre. Dette betyr at du vil kjenne litt av den nydelige aromaen gjennom hele dagen. 

En naturlig hårparfyme

Oppskrift
2 teskjeer med en base (les nedenfor for valg av base)
2 spiseskjeer med rosevann
10 dråper Frankincense eterisk olje
10 dråper Bergamot eterisk olje
10 dråper Amber eterisk olje

Basevalg
Trollhassel: for fett eller fint hår
Jojobaolje: for krøllete eller tørt hår
Aloe vera gel: for solskadet hår
Filtrert vann: for normalt hår

Metode
1. Velg basen for hårtypen din og legg den til sprayflasken din.
2. Tilsett filtrert vann eller rosevann.
3. Tilsett 100% ren essensiell olje.

Bruk
1. Rist flasken godt.
2. Lukk øynene og spray over hele håret.
3. Ha et dance party på badet ditt.

Kjøp oppskriften

Økologisk Bergamot Eterisk Olje
Økologisk Bergamot Eterisk Olje
Økologisk Bergamot Eterisk Olje
Økologisk Bergamot Eterisk Olje
Økologisk Bergamot Eterisk Olje

Økologisk Bergamot Eterisk Olje

111 kr
Økologisk Frankincense Eterisk Olje
Økologisk Frankincense Eterisk Olje
Økologisk Frankincense Eterisk Olje
Økologisk Frankincense Eterisk Olje
Økologisk Frankincense Eterisk Olje

Økologisk Frankincense Eterisk Olje

111 kr

Nysgjerrig på hva eteriske oljer kan gjøre for deg?

98.8%

opplever positiv effekt innen 30 dager etter å ha kjøpt volant sine eteriske oljer og diffusere.

TrustScore 4.7 | 800+ anmeldelser
"Etter jeg kjøpte diffuseren har jeg blitt helt hektet, elsker å bruke de ulike oljeblandingene energy og relax etter tid på døgnet. Blir også alltid glad av å se på den fordi den er så fin! Eneste jeg skulle ønske var at den var trådløs, men det er på mange måter også praktisk at jeg ikke trenger å tenke på å måtte lade den. Har fått mye nyttig informasjon på mail, og kundebehandlingen er topp. Anbefales!" Tina J.
Brukes hver dag! Etter jeg fikk min diffuser har jeg brukt den hver eneste dag, og jeg GLEDER meg til å stå opp og starte dagen med en god kaffekopp og et velduftende hjem. Jeg gav også en diffuser til min mor i julegave, og hun har samme opplevelse. Kan virkelig anbefales ☺️ Vilde S.
For en fantastisk rituale for å avslutte dagen. Tar i valgfritt olje 1 time før leggetid, tar meg et kopp grønn te imens og vasker bort sminke og eventuelt en dusj etter å bruke en god olje og massere meg. Når du kommer da til soverommet så lukter det himmelsk! Sover som en baby og våkner klar for å erobre verden💞 Nafisa J.
Eteriske oljer er god som gull! Det var min søster som introduserte meg for eteriske oljer for en tid tilbake og siden den tid har jeg vært hektet!! Den roen og det reduserte stressnivået jeg har lagt merke har jeg hatt stor glede av. Det er et utrolig pluss at de i tillegg lukter helt nydelig!! Anna S.
Kjøpte en diffuser fra Volant, synes den var litt dyr. Men når jeg fikk den i hus kjøpte jeg en til umiddelbart. Kvaliteten er upåklagelig. Super elegant og fin. Lager ikke nevneverdig lyd, elsker at du kan ha på lyset i den uten at den er på. Super effektiv med vannet og veldig effektiv med oljene mine. Så jeg trenger ikke bruke mye. Har en i stua og en på soverommet. Oljene de selger også er knallbra. Jeg liker best Sleep på soverommet. Alexander N.
Jeg var så heldig å få en Volant Diffuser med eterisk olje for bedre søvn til jul. Diffuseren står på hver natt. Den gir en deilig og behagelig duft i soverommet og bidrar til ro og velbehag og bedre søvn. Det er mange gode dufter å velge mellom så jeg vurderer å kjøpe en Diffuser til stuen også. Marianne K.

Other blog posts