De beste tipsene for vedlikehold av din diffuser

En av de beste måtene å spre eteriske oljer for et velduftende hjem og en rekke helsefordeler, er ved bruk av en diffuser. Enten du elsker den avslappende duften av lavendel eller de oppløftende aromaene av bergamott, er det viktig å vedlikeholde diffuseren på riktig måte for at den skal fungere effektivt.

De beste tipsene for vedlikehold av din diffuser

Beste tips for en frisk og sunn diffuser

 

Her er noen av våre beste tips for at du skal få mest mulig ut av diffuseren din.

● Ikke overfyll diffuseren med vann. Hvis du overskrider maksimallinjen, kan diffuseren overopphetes.

● Bruk destillert eller renset vann i diffuseren når du har mulighet. Vann fra springen inneholder mineraler som kan bygge seg opp i diffuseren og skade de interne mekanismene.

● Bruk kun rene eteriske oljer, unngå tilsetningsstoffer eller fyllstoffer. Disse kan bygge seg opp i diffuseren og forårsake langsiktig skade.

● Sørg for å holde utvendige knapper og lufteventiler tørre når du tømmer og fyller diffuseren, og under rengjøringsprosessen.

● Unngå at vannet blir liggende igjen i diffuseren over lengre tid. Dette kan føre til bakteriedannelse og skade diffuseren din.

● Hold diffuseren unna skuremidler og løsemidler. Benytt kun naturlige produkter som eteriske oljer, destillert vann og ren klar eddik.

#1 Trustpilot velvære brand