Problemet med de fleste duftprodukter: De giftige kjemikaliene ingen forteller oss om (og hvordan erstatte de)

I jakten på en behagelig duft bruker 100 000-vis av nordmenn kunstige duftprodukter uten å innse de potensielle risikoene involvert.
Problemet med de fleste duftprodukter: De giftige kjemikaliene ingen forteller oss om  (og hvordan erstatte de)

Disse tilsynelatende uskyldige duftene i hjemmene våre skjuler faktisk farlige kjemikalierer, for deg og din familie. Og hei, jeg snakker om ting vi alle har hjemme:


❌ Duftlys
❌ De fleste duftpinner
❌ Røkelse
❌ Kunstige duftoljer og luftfriskere

Disse duftproduktene er ikke regulert på noen som helst måte.

De store kapitalistiske selskapene bruker derfor hva som helst som gir god duft og er så billige som mulig. Helt uten å ta ansvar for helsen til sine kunder. Les videre for å avsløre forskningen og dataen de store kjedene ikke vil at du skal se.

Du vil bli overrasket over at de faktisk har lov til å operere som de gjør. Spesielt når studiene er så klare på at det kan være en risiko for deg og din familie.

 

Hvis du leter etter en trygg og sunn måte å gi duft til hjemmet ditt, bør du vurdere å bytte til eteriske oljer og aromadiffuser. Ikke bare vil du kunne nyte vakre dufter, men du vil også støtte helsen din og trivselen i prosessen:
🌿 Trygt og ikke-giftig
🌿 Laget av 100% naturlige ingredienser
🌿 Forbedrer søvnen din
🌿 Styrker immunforsvaret
🌿 Lindrer stress og angst

 

Volant Diffuser
Tilbud1.099 kr
Les mer

8 farger tilgjengelig

Utsolgt
Everyday Essentials SetEveryday Essentials Set
Everyday Essentials Set
Tilbud739 kr | 4 x 15 ml
Les mer

 

Med Volant kan du nyte fordelene med naturlig dufter ved hjelp av høykvalitets og miljøvennlige produkter som er designet for å gjøre hjemmet ditt til et sunnere og mer behagelig sted å være.

Produktene er basert på mange århundrer med bruk og forskning. Vi er så sikre på at de vil hjelpe deg at vi tilbyr en 90 dagers risikofri prøveperiode i ditt eget hjem.

✅  Over 100 000 fornøyde kunder
✅  Utsolgt 20+ ganger
✅  4,7 score på Trustpilot (1 750+ anmeldelser)

#1 Trustpilot velvære brand