Norges Beste Yoga Studio

Antallet norske yogastudio vokst til flere hundre over de siste tiårene. Om du er på jakt etter å bytte studio eller begynne med yoga, kan det derfor føles ut som en jungel å finne det riktige studioet. 
Norges Beste Yoga Studio

Vi i Volant jobber tett med flere yogastudio og aromaterapi står  nært yogaens verden. Derfor har vi satt noen eksperter på saken for å nominere de beste yogastudioene i Norge. Nå ber vi deg om å stemme på hvilket studio du liker best. 

Norges Beste Yogastudio 2022 🇳🇴

 

1. Be Yoga

Be Yoga Studio er et Yogastudio for alle - her er alle velkomne! Be Yoga er Yogaworks partner her i Norge og tilbyr flere typer Yoga Alliance YogalærerUtdanninger. Om du ikke har vært hos Be Yoga før, kan du prøve de ut i 30 dager med så mange Yogaklasser du har tid og lyst til for 499,- Her kan du praktisere Ashtanga, Iyengar, Yoga Terapi Klasser, TRE® , Neurogenic Yoga™ , MediYoga, Yin og Restorative, Meditasjon og Yoga Nidra, Stol Yoga - Senior Yoga.

 

2. Joy Yoga

På Joy Yoga kan du delta med medlemskap, klippekort eller drop inn. I tillegg tilbyr et 2-ukers medlemskap for nye kunder, som gir ubegrenset tilgang til timer i 14 dager.  Etter det får du får du én måned gratis om du kjøper et 6 måneders eller 12 måneders medlemsskap. Med timer som Vinyasa Flow, Jivamukti, Yin, YangYin, Buddah Flow, YinYang, Yoga Nidra og Yoga Basics, er det noe for alle.

 

3. Tid for Yoga

Tid for Yoga et nytt og spennende studio du finner rett bak bryggen i Bergen sentrum! De har et variert tilbud av timer, og du er velkommen på alle uansett utgangspunkt. De ønsker å tilpasse og dele den yogaen du har behov for. Hos Tid for Yoga kan du senke skuldrene og få en pause fra hverdagen. Yoga styrker ditt indre og ytre arbeid, og de kan hjelpe deg på veien. 

 

4. Bare Flyt

Bare flyt yoga har nydelige lokaler, herlig atmosfære og ikke minst;utrolig dyktige lærere.De tilbyr et bredt spekter av yogastiler. Blant annet Vinyasa, MindfulHatha, Jivamukti, Yin, Restorativ, Yoga Nidra, Ayurveda baserte klassersamt pust og meditasjon.

 

5. Spiritus Yoga

Spiritus Yoga  holder en rekke ulike Yogakurs like utenfor Bergen, primært på Straume men også på Askøy og omegn. Marie har et variert og bredt kurstilbud og hun presiserer at alle kan gjøre yoga. Hos Spiritus Yoga Marie kan du senke skuldrene, puste og praktiserer yoga tilpasset deg og din kropp. 

 

6. Yoga Nor

Yoga Nor tilbyr gjennom sine to studioer et bredt utvalg av yogatimer, utdanning, timer med tema og workshops. Velg mellom timer fra begynner, Hot Ashtanga, Hot Vinyasa, Vinyasa og Yogalicious med erfarne lærere.

 

7. Indah Yoga

Indah Yoga er nøye med å skape et trygt område med individuell oppfølging av kvalifiserte lærere. Kurs de tilbyr er begynnerkurs, graviditetsyoga og Broga for menn. Bestill time gjennom Mindbody én time før timen begynner. Velg mellom Detox, Hatha, Power Vinyasa, Slow Flow og Yin Yoga.

 

8. Ibalanse

Hos Ibalanse  kan du få hjelp med coaching, mental balanse og yoga . Dette studioet drives av Kine Lunde, som er kjent for å pushe sine kunder ut av komfortsonen på en trygg måte. Med utdanning fra Ålreit Instituttet i Bergen og bred erfaring med NLP og coaching .

 

9. YogaVayu

YogaVayu gir deg muligheten til å være i bevegelse både i en slynge og på yogamatten. De har romslige rom hvor det er høyt under taket, perfekt for å finne flytsonen. Alle nivåer er velkommen og det er lett å booke en time online .

 

10. Bikram Hot Yoga Oslo

Personer i alle aldre, former og ferdighetsnivå er velkommen hos Bikram Hot Yoga Oslo. Luftfilteret har sykehuskvalitet, som sikrer ren luft. Oppdag hva yoga i 40°C kan gjøre for deg.

 

11. YOGA Trondheim 

 YOGA Trondheim underviser i yogastilen Iyengaryoga i henhold til læren fra B.K.S. Lyengar, en forfatter og lærer fra India. Denne yogastilen er mer anatomisk presis enn andre stilarter. Lyengaryoga er veldig aktiv og lærerne er trent spesifikt i å observere og trene studenter. Ved å gjøre disse øvelsene over tid kan man oppleve økt mental og fysisk stabilitet.

 

12. Studio Shanti

Studio Shanti ønsker å være ett sted der en kan styrke kroppen og hvile tankene. Selv om klassene har ulik fysisk intensitet vil det ved siden av en trygg yogapraksis vektlegges ett indre fokus. Og som muskler kan trenes sterkere kan pusten trenes til å bli dypere og ro til å vare hele dagen.

 

13. Trondheim Meditasjon & Yoga

Om du føler mye stress i hverdagen og søker etter mer balanse og velvære i hverdagen, så er Trondheim Meditasjon & Yoga det yoga studioet for deg. Ta en pause, nyt en kopp te og bli med på en av deres meditasjons-, avslapnings-, eller yogatimer.

 

14. Jivamukti Yoga 

Jivamukti Yoga tilbyr en gratis meditasjonstime hver ukedag. HIIT Strong timer på torsdager, og gjør det å nå all deres informasjon enkelt gjennom deres mobilapper. Nye studenter kan velge mellom en prøveuke eller prøvemåned med ubegrenset tilgang til drop-in-timer. 

 

15. Frontline Bergen

En av deres mange tilbud hos Frontline Bergen. De fokuserer på å finne balansen mellom mobilitet og styrke. Øvelser i asanasekvenser vil øke kroppskontroll og knytte pusten til bevegelse. Dette vil hjelpe deg finne mindfulness i hverdagen.

 

16. Zenit Yoga 

Zenit Yoga tilbyr mer enn 30 timer med nok variasjon til å passe enhver. Ta en titt på timeplanen for å finne timer med fokus på Ashtanga, morgenyoga, rehabiliterende, styrke eller bevegelighet med mer.

 

17. Living Yoga

Living Yoga har et stort utvalg av forskjellige kurs i et virkelig vakkert studio, gjennomført av drevne sertifiserte lærere. Dette studioet er opptatt av at det er kontinuitet over tid som gir resultater, og selger derfor primært kurspakker. Noen drop-in timer er likevel mulig.

 

18. Yogaens Hus 

Yogaens Hus mener at alle skal ha muligheten til å oppleve yogaens fordeler. Dette kan man se ut i fra hvilke timer de tilbyr. Opplev trygge men utfordrende timer, spesialtimer, eventer og workshop. Noen av timene er på engelsk, men gjennomføres av lærere som forstår norsk.

 

19. HiYoga 

HiYoga tilbyr en 30% studentrabatt og har familie-, flow-, focus-, recover- og strong-timer + andre. Som en del av en større kjede, er alle lærere sertifiserte gjennom Yoga Alliance og de har mange års erfaring i fager. Lærertrening er også tilgjengelig, sammen med et utvalg workshops.

 

20. Trondheim Yogaskole

Bli med på et bredt spekter av ukentlige timer hos Trondheim Yogaskole, inkludert barnetimer og kurs på hvordan å håndtere stress. Elin Øvretveit driver senteret og har mer enn 20 år med erfaring. Du kan bli med på timene digitalt eller fysisk.

 

21. YogaYoga 

Alle Lyengaryogatimene fra de sertifiserte lærerne hos YogaYoga kan deltas på digitalt eller live, slik at du kan gjennomføre en regelmessig praksis uansett hva som står på. Studenter må bli med en sesong av gangen, tvinger det frem kontinuerlig trening som lar de følge opp studentene tettere.

 

22. Energiverkstedet 

Etter å ha blitt stiftet i 1997 har Energiverkstedet blitt et sted kjent for å hjelpe deg å bli en mer komplett person. Opplev programmer som yoga og meditasjon, yoga og avslapning, morgenmeditasjon med mer. 

 

23. Sansche Yoga

Det er en rekke timer tilgjengelig hos Sansche Yoga og du kan utnytte de til det fulle både digitalt og fysisk. Oppdag breathwork, massasje, og yoga slik du ønsker det med en rekke typer å velge fra. Sjekk ut kontoryoga, Prenatal yoga og privattimer og personlige videotimer.

 

Om ditt favorittyogastudio ikke er på listen, meld fra til oss her: support@volant.no

#1 Trustpilot velvære brand