Kan du gi eteriske oljer i gave? 6 tips til deilige aromaterapigaver

Vi er kommet til den tiden av året hvor du sannsynligvis har begynt å tenke på hva du skal gi i gave til dine nære og kjære. Du er kanskje ute etter noe unikt, med personlighet og mening, for å vise dem hvor mye du bryr deg om dem.

Når du har kjent noen over lengre tid, kan det bli stadig mer utfordrende å finne nye og spennende gaveideer - og kanskje nettopp derfor har du tenkt: "Kan jeg gi eteriske oljer i gave?"

Svaret er så klart ja! Eteriske oljer er den perfekte gaven til omtrent alle og enhver. Men hvilke eteriske oljer er de beste å gi bort i gave, og hvordan vet du hvilke du skal velge? Det siste du ønsker er å gi en gave som som ikke vil bli brukt.

La oss se på våre beste anbefalinger for aromaterapigaver til de du holder nær og kjær, og la oss hjelpe deg med å velge en gave de vil elske. Husk: du vil ikke bare gi et aromaterapisett, du vil også gi dem helse- og velværefordelene som følger med ved bruk av eteriske oljer - med andre ord - en meget omtenksom gave.

Innhold/Hurtiglinker

  • Å gi eteriske oljer i gave
  • Startsett for aromaterapi
  • Gavesett for meditasjon/yoga 
  • Gavesett for avslapning
  • Hudpleie Spesial
  • Hjemmespa opplevelse
  • En søt og oppløftende gave
  • Oppsummering

Å gi eteriske oljer i gave

Før du begynner å lete etter den perfekte gaven, bør du tenke på personen du skal gi gaven til og nøyaktig hva det er de trenger i hverdagslivet. Jobber de lange timer og trenger tid for avslapning? Eller er de travelt opptatt med barna døgnet rundt, kjører de hit og dit, og kanskje trenger et avbrekk med en deilig fullkroppsmassasje med eteriske oljer?

Uansett hva de trenger for å føle seg forfrisket og avslappet, finnes det en perfekt eterisk olje for deres behov. Det beste med å gi eteriske oljer i gave, er at du vet at de vil bli brukt og være til nytte for den heldige mottakeren. For hva er vel bedre, enn å gi din venn eller familiemedlem en gave som kan bidra til å forbedre deres mentale og fysiske velvære?

La oss ta en titt på noen av de beste gavene med eteriske oljer, enten du handler til jul, bursdag eller en annen anledning.

1. Startsett for aromaterapi

Hvis gavemottakeren ennå ikke har oppdaget den fantastiske verdenen av eteriske oljer og de endeløse fordelene de tilbyr, er dette den perfekte muligheten for en introduksjon. Ved å åpne deres øyner for fordelene med eteriske oljer, kan du bidra til å forbedre både deres mentale og fysiske velvære.

En fin måte å introdusere eteriske oljer, er ved å sette sammen et startsett. Startsettet bør bestå av noen av de mest populære eteriske oljene, sammen med en diffuser. Dette vil tillate den heldige gavemottakeren å prøve forskjellige aromaer hjemme og begynne å eksperimentere med å finne de riktige duftene for dem og deres hjem.

Du kan også gi gaven et personlig preg ved å velge en volant diffuser som du synes passer best sammen med hjemmeinnredningen og personligheten deres. Har de for eksempel et spesielt fargevalg eller tema i hjemmet? En diffuser er en gave som bare fortsetter å gi og som kan nytes i mange år, så sørg for at du velger en høykvalitets diffuser med funksjoner som justerbare intervaller og automatisk avslåing for maksimal fleksibilitet.

Sørg for at gavemottakeren vet hvordan de skal ta vare på diffuseren, slik at den elegante gaven får et langvarig liv og for at nye brukere kan begynne å bruke gaven med det samme helt uten bekymringer.

Sammen med diffuseren bør du legge ved en av volants eteriske oljesett slik at de kan prøve diffuseren ved første anledning. Du kan velge mellom følgende sett: Relaxing, Everyday, Citrus boost og Energising sett.

For nybegynnere på eteriske oljer, vil vi anbefale det eteriske oljesettet Everyday, som består av blandingene Energy, Focus, Relax og Sleep. Dette allsidige eteriske oljesettet tilbyr noe for enhver smak og sørger for at den heldige gavemottakeren kan begynne å bruke eteriske oljer til forskjellige tider på dagen, uten å måtte undersøke ulike individuelle oljer.

Ved å gi et startsett for eteriske oljer til en du er glad i, vil du gi dem alt de trenger for å kickstarte en kjærlighet for eteriske oljer eller for å oppgradere en nåværende bruker til produkter av høy kvalitet. Dette er en gave som vil tilfredsstille alles behov og personligheter, uavhengig av smak og preferanser.

Liquid error (sections/pf-e6a63532 line 169): product form must be given a product

2. Gavesett for meditasjon/yoga 

Med meditasjon og yoga trener du sinnet til å fokusere og omdirigere tankene dine. Dette øker bevisstheten din om deg selv og omgivelsene dine, og lar deg redusere oppbygging av stress i sinnet og forbedre søvnmønsteret.

De siste årene har både yoga og meditasjon blitt utrolig populært, ettersom flere studier har bevist deres mange fysiske og mentale fordeler. Forbedret konsentrasjon og forståelse av dine innerste følelser, kan føre til et mer positivt syn, økt selvdisiplin, og til og med økt smertetoleranse.

Hvis gavemottakeren allerede har omfavnet fordelene ved yoga, vil det være et naturlig skritt å introdusere dem for eteriske oljer som kan forbedre deres velvære ytterligere. Volants Breathe blanding av eteriske oljer er ideell for bruk under yogaøkter og gir den heldige mottakeren mest mulig ut av sin egenpleietid.

Breathe inneholder eteriske oljer av villappelsin, lavendel, copaiba og magnolia for beroligelse og avslapning for sjelen, samtidig som den hjelper deg å finne din indre ro mens du praktiserer yoga. De naturlige og veganske ingrediensene i denne blandingen er hentet fra Brasil, Bulgaria og India, og er tilsatt eksotiske aromaer som vil la deg sveve hen til et tropisk øyparadis. Sett sammen den ultimate yogagaven med denne eteriske oljeblandingen og en diffuser, sammen en yogamatte og en meditasjons-CD.

Breathe
Breathe
Breathe
Breathe
Breathe

Breathe

209 kr

3. Gavesett for avslapning

Til en god venn som alltid er på farten og trenger å ta et øyeblikk kun for seg selv, kan et avslapningssett være den ideelle gaven. Dette vil gi dem unnskyldningen de trenger for å hengi seg til litt velfortjent egenomsorg. Tross alt kan en omtenksom påminnelse fra en venn være akkurat det de trenger for å gi kroppen en sårt tiltrengt pause for å komme seg og forynge seg. 

Volants Relaxing sett med eteriske oljer er fylt med aromaer som gir komfort og ro for umiddelbar ro og avslapning for både kropp og sinn. Dette beroligende settet inneholder de eteriske oljeblandingene Relax, Breathe, Unwind og Spa, som alle er spesialdesignet for å hjelpe deg med å ta et skritt tilbake og en pause fra den travle hverdagen.

Relax blandingen kombinerer blomsteraromaene av palmarosa, ylang ylang, eukalyptus og grapefrukt, som gir deg den fredelige og rolige atmosfæren av en blomsterhage i hjemmet ditt.

Det er ekstremt viktig at vi gir både kropp og sinn tid til å komme seg etter en stressende hverdag, men dessverre noe som mange av oss raskt glemmer eller legger i bakhodet når livet blir hektisk igjen etter nyttår. Så påminn gjerne en venn om å sette av litt tid for seg selv i løpet av dagen og uken i henhold til timeplanen deres, og de vil garantert takke deg når kroppen deres føler seg restaurert og energisk, klar til å ta fatt på hva enn livet måtte bringe.

Relax
Relax
Relax
Relax
Relax

Relax

199 kr

4. Hudpleie Spesial

Det er ingenting som beskriver egenpleie mer enn å ta vare på huden din. Gjennom dagen og natten fjernes kontinuerlig hudceller over hele kroppen, og derfor er det viktig at du holder den hydrert og glødende. Ved å opprettholde en vel ivaretatt og strålende hud, sørger du for en ungdommelig utstråling, siden hudcellene normalt begynner å regenereres langsommere med alderen, noe som dessverre gir et mattere og mindre ungdommelig utseende. Ved å gi vennene dine eller dine kjære en gave med eteriske oljer som de kan kombinere med en deilig fuktighetskrem, gir du dem samtidig selvtilliten de trenger for å føle seg på sitt beste.

Den eteriske oljen Spruce er et flott gavevalg på grunn av dens lindrende effekt på både hud og muskler. Denne treaktige og festlige duften kan blandes med en bærerolje for en aromaterapimassasje eller tilsettes fuktighetskremen for et boost til den vanlige hudpleierutinen. Men husk å minne den heldige mottakeren om å ta en lappetest før første gangs bruk, spesielt hvis de har sensitiv hud.

Cedarwood er en annen flott eterisk olje for huden, så her har du allerede en flott gaveduo som kan brukes samtidig eller uavhengig av hverandre. Med sine dypt fuktighetsgivende og rensende egenskaper er sedertre et godt valg for å etterlate huden silkemyk og frisk.

Med sine varme og beroligende aromaer er Spruce og Cedarwood den ideelle gavekombinasjonen for kalde måneder og koselige hjemmekvelder. Du kan kombinere disse eteriske oljene med en luksuriøs fuktighetskrem, en badevott eller en flaske næringsgivende  jojobaolje for et perfekt hudpleiegavesett.

Økologisk Spruce Eterisk Olje
Økologisk Spruce Eterisk Olje
Økologisk Spruce Eterisk Olje
Økologisk Spruce Eterisk Olje
Økologisk Spruce Eterisk Olje

Økologisk Spruce Eterisk Olje

139 kr
Økologisk Cedarwood Eterisk Olje
Økologisk Cedarwood Eterisk Olje
Økologisk Cedarwood Eterisk Olje
Økologisk Cedarwood Eterisk Olje
Økologisk Cedarwood Eterisk Olje

Økologisk Cedarwood Eterisk Olje

129 kr

5. Hjemmespa opplevelse

Hvis gaven skal gis til en som du vet har behov for avslapning, men ikke har tid til å gå på spa, kan du hjelpe dem med å bringe spaopplevelsen til hjemmet med en hjemmespa-pakke. Gaven bør inkludere alle de eteriske oljene de trenger for å skape et herlig hjemmespa.

Det ideelle valget av eteriske oljeblandinger for denne gaven, inkluderer Spa, Ocean og Pick Me Up. Disse tre blandingene av eteriske oljer vil sørge for en perfekt spa-stemningen, og gi den heldige mottakeren fleksibiliteten til å bruke oljene i en rekke forskjellige spa-behandlinger.

Sammen med gaven, kan du gi et kort med ideer til hvordan de kan bruke de eteriske oljene for en perfekt hjemmespa-dag. Her er noen av ideene du kan inkludere:

•     Bland noen få dråper Spa eterisk oljeblanding med en bærerolje og tilsett i badekaret for lindring av verkende muskler og berolige sinnet.

•     Tilsett noen få dråper Pick Me Up eterisk oljeblanding i en bærerolje og nyt en aromaterapimassasje som vil vekke sansene dine og gi deg en fornyet følelse av energi.

•     Frisk opp håndklær og sengetøy ved å spraye dem med noen dråper Ocean eterisk oljeblanding kombinert med vann. 

•     Tilsett noen få dråper Pick Me Up eterisk oljeblanding i bunnen av dusjen for en frisk og energisk følelse når som helst på dagen.

•     Tilsett noen få dråper Spa eterisk olje i balsamen din, og skjem bort håret med denne gjør-det-selv-hårmasken. La den virke i en time før du skyller den ut for silkemykt og skinnende hår.

•     Spre favorittoljeblandingen med en diffuser mens du nyter egenavslapningstid som å lese en bok, lytte til en podcast eller tar en yogaøkt.

The Relaxing Set
The Relaxing Set
The Relaxing Set
The Relaxing Set
The Relaxing Set

The Relaxing Set

729 kr

6. En søt og oppløftende gave

For dine venner med en søt tann, kan du unne dem et sett eteriske oljer med deilige aromaer som vil dempe søtsuget og blidgjøre hjemmene deres. Søte dufter er psykologisk assosiert med lykke, og hjelper oss til å føle oss oppløftet når vi innånder dem.

Start med søt appelsin som, når den spres, fyller rommet med en oppløftende og energigivende aroma, og tar deg rett tilbake til dine lykkeligste minner. Ved daglig bruk, hjelper sweet orange eterisk olje med å rense kroppen for skadelige giftstoffer og gi energi til sinnet, slik at du føler deg både revitalisert og bekymringsløs.

Peppermynte er et tradisjonelt godteri som ofte spises i julen. Dette gjør peppermynte til den perfekte duften for å fremkalle glade og gode minner. Men peppermint eterisk olje er også kjent for sin evne til å bidra til klarhet og fokus. Den forfriskende duften av peppermynte hjelper deg å konsentrere deg om oppgavene og hjelper deg med å frigjøre sansene for økt bevissthet om både kroppen din og rommet rundt deg. Dette gjør peppermynteolje perfekt for å nyte alene, når fokus er nødvendig, eller når du har gjester på besøk, for å bidra til å skape et energigivende og dynamisk miljø hvor alle føler seg klare til å sosialisere.

Til slutt, kan du legge til en organisk lemongrass eterisk olje, som har en søt og frisk, men samtidig røykfylte aroma. Aromaen av sitrongress gjør at ethvert rom føles rent og livlig, og er også perfekt for bruk rundt dører og vinduer som insektmiddel. Når aromaen spres, byr sitrongress på antibakterielle egenskaper, samtidig som den er styrkende for kroppen. Den kan dermed bidra til å holde deg frisk og sunn året rundt og forsvare deg mot eventuelle sykdommer. Den vil også løfte humøret ditt og hjelpe deg til å stråle som en sol!

Økologisk Lemongrass Eterisk Olje
Økologisk Lemongrass Eterisk Olje
Økologisk Lemongrass Eterisk Olje
Økologisk Lemongrass Eterisk Olje
Økologisk Lemongrass Eterisk Olje

Økologisk Lemongrass Eterisk Olje

119 kr

Oppsummering

Med et stort utvalg av eteriske oljer med en rekke fordeler å velge mellom, er eteriske oljer virkelig den perfekte gave - enten om det er til en venn som er ny bruker av eteriske oljer eller til en som som allerede er erfaren med aromaterapi. Du kan enten velge et forhåndsdesignet sett eller lage din egen personlige pakke.

Vi er stolte over at våre volant diffusere er av den aller høyeste kvalitet på markedet, laget med innovativ teknologi for å sikre optimale resultater med minimal innsats og stress. Med tilleggsfunksjoner som valgfrie intervaller og automatisk avslåing når den er tom, ser ikke bare våre prisbelønte diffusere fantastiske ut, men de er også designet for enkel bruk for maksimal nytte hver eneste dag.

Alle våre eteriske oljer er 100% rene, naturlige, veganske, giftfrie og økologiske, slik at du kan gi dem i gave uten å bekymre deg for skadelige giftstoffer eller tilsetningsstoffer. Produktene våre er ikke testet på dyr, og vi har tatt alle forhåndsregler i forhold til produksjon og frakt for å redusere vårt karbonavtrykk.

Å gi eteriske oljer i gave er en fantastisk måte å vise din kjærlighet og takknemlighet til en person som er deg kjær, samtidig som du introduserer dem til helse- og velværefordelene ved aromaterapi. Så vær kreativ og sett sammen den perfekte eteriske oljegaven til en du er glad i!

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 90 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 1000+ reviews
"I received my Terracotta Volant right after Christmas and it has been routinely used! I love the smell of the oils and have learned to balance to strength for me and my family. I recommend it to anyone who loves essential oils." Robert S.
"Perfect for meditation, especially Geranium. And Grapefruit for yoga." Cathy S.
"Easy to switch between subscription products, have tested 5 oils. Very satisfied" Mary H.
"I love getting essential oils in my post box every month, cool recipes by mail as well" Johan J.
"Been looking for essential oils for aromatherapy, these oils give me a boost" Svetlana W.
"I purchesed Volant diffuser, and I am obsessed with it! I am using it every day and I feel super satisfied. Excellent experience." Agnieszka S.
"Struggled to fall asleep before, the blend Sleep has changed that" Chloe L.