Mani om interiørdesign og aromaterapi

Denne uken har vi vært så heldige å få snakket med Mani (@afrobohemianliving) fra Tyskland om aromaterapi og interiørdesign. Bli kjent med henne gjennom dette intervjuet.

1. Hva er det viktigste for deg når det kommer til interiør?

Jeg bor tett på naturen siden jeg bor mellom en innsjø og en skog. Harmonien fra omgivelsene mine er reflektert i mitt hjem. Du kan også finne inspirasjon fra mine afrikanske røtter i hjemmet mitt. Når du ser mitt hjem, vil du gjenkjenne meg og min personlighet. 

2. Hva er det første du merker når du besøker andres hjem? 

Det første jeg føler på når jeg besøker andre er atmosfæren. Hvordan er menneskene i hjemmet, hva legger jeg merke til, hvordan lukter det, hva slags farger og hva slags møbler er brukt? Er det ryddig eller er det kaotisk? En person sitt hjem reflekterer personen. 

3. Hvordan bruker du aromaterapi i hverdagen og hvordan hjelper diffuseren deg? 

Aromaterapi har vært med meg i min hverdag i mange år. Hvem husker ikke den fantastiske lukten av en blomstrende rose?  Denne lukten kan man finne gjennom essensielle oljer. 

Min morgen starter med en lukt og kvelden ender med en annen. Kveldslutene er lette og beroligende for å bruke i soverommet. Jeg bruker for det meste Lavender eller Frankincense. Om morgenen bruker jeg friske og oppmuntrende aromaer som Lemon, Sweet Orange eller min favoritt oljeblanding "Breathe" fra volant. Om vinteren tar jeg gjerne et varmt bad med noen dråper Eucalyptus eller Geranium. Det er så avslappende.

4. Hvilke positive effekter merker du gjennom aromaterapi? 

 I tillegg til bedre velvære skaper essensielle oljer en nydelig lukt i hjemmet som er naturlig, uten å være påtrengende. Jeg liker å kunne bruke forskjellige aromaer basert på hvordan jeg føler meg den dagen. 

5. Hvilke essensielle oljer er dine favoritter? 

Breathe, Lavender, Frankincense, Sleep and Geranium.

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 90 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 1000+ reviews
"I received my Terracotta Volant right after Christmas and it has been routinely used! I love the smell of the oils and have learned to balance to strength for me and my family. I recommend it to anyone who loves essential oils." Robert S.
"Perfect for meditation, especially Geranium. And Grapefruit for yoga." Cathy S.
"Easy to switch between subscription products, have tested 5 oils. Very satisfied" Mary H.
"I love getting essential oils in my post box every month, cool recipes by mail as well" Johan J.
"Been looking for essential oils for aromatherapy, these oils give me a boost" Svetlana W.
"I purchesed Volant diffuser, and I am obsessed with it! I am using it every day and I feel super satisfied. Excellent experience." Agnieszka S.
"Struggled to fall asleep before, the blend Sleep has changed that" Chloe L.