90-dagers risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Mani om interiørdesign og aromaterapi

Denne uken har vi vært så heldige å få snakket med Mani (@afrobohemianliving) fra Tyskland om aromaterapi og interiørdesign. Bli kjent med henne gjennom dette intervjuet.

1. Hva er det viktigste for deg når det kommer til interiør?

Jeg bor tett på naturen siden jeg bor mellom en innsjø og en skog. Harmonien fra omgivelsene mine er reflektert i mitt hjem. Du kan også finne inspirasjon fra mine afrikanske røtter i hjemmet mitt. Når du ser mitt hjem, vil du gjenkjenne meg og min personlighet. 

2. Hva er det første du merker når du besøker andres hjem? 

Det første jeg føler på når jeg besøker andre er atmosfæren. Hvordan er menneskene i hjemmet, hva legger jeg merke til, hvordan lukter det, hva slags farger og hva slags møbler er brukt? Er det ryddig eller er det kaotisk? En person sitt hjem reflekterer personen. 

3. Hvordan bruker du aromaterapi i hverdagen og hvordan hjelper diffuseren deg? 

Aromaterapi har vært med meg i min hverdag i mange år. Hvem husker ikke den fantastiske lukten av en blomstrende rose?  Denne lukten kan man finne gjennom essensielle oljer. 

Min morgen starter med en lukt og kvelden ender med en annen. Kveldslutene er lette og beroligende for å bruke i soverommet. Jeg bruker for det meste Lavender eller Frankincense. Om morgenen bruker jeg friske og oppmuntrende aromaer som Lemon, Sweet Orange eller min favoritt oljeblanding "Breathe" fra volant. Om vinteren tar jeg gjerne et varmt bad med noen dråper Eucalyptus eller Geranium. Det er så avslappende.

4. Hvilke positive effekter merker du gjennom aromaterapi? 

 I tillegg til bedre velvære skaper essensielle oljer en nydelig lukt i hjemmet som er naturlig, uten å være påtrengende. Jeg liker å kunne bruke forskjellige aromaer basert på hvordan jeg føler meg den dagen. 

5. Hvilke essensielle oljer er dine favoritter? 

Breathe, Lavender, Frankincense, Sleep and Geranium.

Nysgjerrig på hva eteriske oljer kan gjøre for deg?

98.8%

opplever positiv effekt innen 30 dager etter å ha kjøpt volant sine eteriske oljer og diffusere.

TrustScore 4.7 | 800+ anmeldelser
"Etter jeg kjøpte diffuseren har jeg blitt helt hektet, elsker å bruke de ulike oljeblandingene energy og relax etter tid på døgnet. Blir også alltid glad av å se på den fordi den er så fin! Eneste jeg skulle ønske var at den var trådløs, men det er på mange måter også praktisk at jeg ikke trenger å tenke på å måtte lade den. Har fått mye nyttig informasjon på mail, og kundebehandlingen er topp. Anbefales!" Tina J.
Brukes hver dag! Etter jeg fikk min diffuser har jeg brukt den hver eneste dag, og jeg GLEDER meg til å stå opp og starte dagen med en god kaffekopp og et velduftende hjem. Jeg gav også en diffuser til min mor i julegave, og hun har samme opplevelse. Kan virkelig anbefales ☺️ Vilde S.
For en fantastisk rituale for å avslutte dagen. Tar i valgfritt olje 1 time før leggetid, tar meg et kopp grønn te imens og vasker bort sminke og eventuelt en dusj etter å bruke en god olje og massere meg. Når du kommer da til soverommet så lukter det himmelsk! Sover som en baby og våkner klar for å erobre verden💞 Nafisa J.
Eteriske oljer er god som gull! Det var min søster som introduserte meg for eteriske oljer for en tid tilbake og siden den tid har jeg vært hektet!! Den roen og det reduserte stressnivået jeg har lagt merke har jeg hatt stor glede av. Det er et utrolig pluss at de i tillegg lukter helt nydelig!! Anna S.
Kjøpte en diffuser fra Volant, synes den var litt dyr. Men når jeg fikk den i hus kjøpte jeg en til umiddelbart. Kvaliteten er upåklagelig. Super elegant og fin. Lager ikke nevneverdig lyd, elsker at du kan ha på lyset i den uten at den er på. Super effektiv med vannet og veldig effektiv med oljene mine. Så jeg trenger ikke bruke mye. Har en i stua og en på soverommet. Oljene de selger også er knallbra. Jeg liker best Sleep på soverommet. Alexander N.
Jeg var så heldig å få en Volant Diffuser med eterisk olje for bedre søvn til jul. Diffuseren står på hver natt. Den gir en deilig og behagelig duft i soverommet og bidrar til ro og velbehag og bedre søvn. Det er mange gode dufter å velge mellom så jeg vurderer å kjøpe en Diffuser til stuen også. Marianne K.

Other blog posts