NYHET! Vi lanserer Mists:
Du har 15% rabatt ut dagen

- Bedre søvn, ro og energi på sprayflaske -

Hvordan fungerer en hydrosol-mist?

Med våre økologiske eteriske oljer og diffusere har 100 000+ kunder fått hjelp til å slappe av, sove, fokusere eller få mer energi. Nå lanserer vi økologiske hydrosol-mists. Hydrosoler er vannet brukt for å destillere eteriske oljer. De er svakere enn eteriske oljer og kan trygt sprayes direkte på huden. Spray kropp eller ansikt og opplev samme effekt som med dine favoritt oljeblandinger.

Utforsk våre nye mists

  • Rose Water
  • Relax Mist
  • Sleep Mist
  • Energy Mist

Rose Water

149 kr

En kjærlighetserklæring  |  30 ml

Volant Økologisk Rose Mist er hydrerende og blomsterlig. Rose er dronningen av blomster og gir deg en forfriskende og nærende følelse når du sprayer den i ansiktet og på kroppen. Ro ned tankene og forny huden, håret og sinnet med denne sprayen.

Section

Relax Mist

149 kr

Stress ned og finn roen  |  30 ml

Volant Økologisk Relax Mist er myk av beroligende. Den har samme ingredienser som Relax Blend med blomstertoner av Palma Rosa, Ylang Ylang, Eucalyptus og Grapefruit. Den gir deg en avslappende følelse.

Section

Sleep Mist

169 kr

Sov godt  |  30 ml

Volant Økologisk Sleep Mist er myk og mild. Den inneholder de samme ingrediensene som Sleep Blend. Lavendel, Palma Rosa og Virak er blandet sammen med Romersk Kamille for å sette stemningen for dine kveldsrutiner og en god natts søvn. Spray ansikt, kropp og sengetrekk før du legger deg for å sikre en god natts søvn.

Section

Energy Mist

149 kr

Din hverdags-boost |  30 ml

Volant Økologisk Energy Mist er frisk og saftig. Den består av frisk Sitron, Sedertre og en dash Eukalyptus. Den vil gi deg en boost i løpet av sekunder når som helst på dagen. Ha den med i vesken din eller sett den på skrivepulten.

Volant steindiffuser og olje ble kåret til et av de beste velværeproduktene i Skandinavia

98.3 %

av våre kunder opplever positive effekter i løpet av 30 dager