90-dagers risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Vi lanserer bæreoljer:
Du har 15% rabatt ut dagen

- For glødende og sunn hud - 

Hvordan fungerer bæreoljer?

Å bruke eteriske oljer på huden er en viktig del av aromaterapi. Eteriske oljer for sterke til å brukes direkte på huden. Bæreoljer er oljer som er ideelle å blande ut eteriske oljer med. De er også fantastiske for huden uten eteriske oljer. Vi har utviklet fire nye økologiske bæreoljer som lanseres denne uken! Oppdag din favoritt.

Her er en artikkel som forteller mer om hvordan bæreoljer kan brukes.

Oppdag våre bæreoljer

  • Jojoba bæreolje
  • Rosehip bæreolje
  • Plum bæreolje
  • Blueberry Seed bæreolje

Jojoba bæreolje

149 kr

Etterligner huden din  |  30 ml

Volant Økologisk Jojoba Carrier Oil etterligner hudens egen talgproduksjon og vil derfor redusere hudens egen produksjon av olje. Jojoba fjerner derfor oljete kløe fra huden. Den vil få huden din til og føles ren og balansert, og den er i tillegg fullpakket med omegaer og vitamin E.

Section

Rosehip bæreolje

149 kr

Følelsen av luksus  |  30 ml

Volant Økologisk Rosehip Carrier Oil er nærende og kraftig. Den vil gi deg en myk og beroligende følelse lenge etter at den er påført. Den passer for alle hudtyper og vil tilføre ekstra luksus i hudrutinen din.

Section

Plum bæreolje

149 kr

Få sommergløden  |  30 ml

Volant Økologisk Plum Carrier Oil er anti-aldrende og forfriskende. Den luksuriøse oljen er perfekt for alle hudtyper og vil gi deg en balanserende og glødende hud. Den er fylt med omegaer og antioksidanter og gir huden din et skjold mot skadelige radikaler. Gjør deg klar til å gløde med denne oljen.

Section

Blueberry Seed bæreolje

169 kr

Føl deg ung og fri  |  30 ml

Volant Økologisk Blueberry Seed Carrier Oil er anti-aldrende og lindrende. Oljen er full av kraftige antioksidanter og omegaer. Den beskytter huden mot radikaler og blått lys fra solen som forårsaker skader på huden og synlige tegn på aldring. Få den fuktige og hydrerte hudfølelsen med denne aktive oljen.

Volant steindiffuser og olje ble kåret til et av de beste velværeproduktene i Skandinavia

98.3 %

av våre kunder opplever positive effekter i løpet av 30 dager