90-dagers risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

Volant blogg

Lær hvordan du kan bruke aromaterapi i hverdagen.

Innlegg

The Best Carrier Oils for Essential Oils

En populær måte å bruke eteriske oljer på, er å påføre dem på huden. På den måten vil de eteriske oljene absorberes inn i huden din, slik at du kan nyte alle deres holistiske fordeler på flere måter samtidig!

Essential oils and pets: Everything you need to know

Many people rely on the therapeutic benefits of aromatherapy to treat a wide range of ailments and to enhance their mental, emotional and physical well-being. From stress to insomnia and chronic pain to anxiety, essential oils seem to be the answer to almost anything.

Complete Guide To Lavender Essential Oil

Lavendelolje er en av verdens mest populære og studerte eteriske oljer, takket være dens brede spekter av fordeler. 

Volant Most Influential People in Aromatherapy 2022

Vil du lære mer om eteriske oljer og aromaterapi? En god start vil da være å følge de riktige ekspertene. 

5 Best Tips for Diluting your Essential Oils

For trygg bruk av eteriske oljer på huden din og i hjemmet ditt, er det viktig å fortynne dem. Dette kan bidra til å forhindre hudirritasjon, samtidig som det hjelper de eteriske oljene å spre seg effektivt. Men hvordan fortynner du en eterisk olje, og hvilke feil bør du unngå?

5 Great Reasons to Use Essential Oils for Relaxation and Mental Health

Bruk av aromaer for å oppnå endrede bevissthetstilstander er en vitenskapelig bevist tilnærming til forbedret mentalt velvære, fordi aromaer kommer fra luftbårne molekyler som går inn i nesegangene.

Best essential oils for detox bath - Amazing tips

Hvis du ønsker å komme deg etter hverdagens kjas og mas, bør du vurdere å ta et detox-bad. Det er en flott måte å fjerne giftstoffer fra kroppen din, og vil etterlate deg med en uthvilt og fornyet følelse, klar til å ta fatt på hverdagen igjen.

5 Ideas for Great Valentine's Gifts: How to infuse your partner life with joy and wellness

Vil du gjøre noe spesielt for partneren din på valentinsdagen? I denne artikkelen vil vi dele våre fem beste idéer til å gjøre noe ekstra spesielt for din kjære på valentinsdagen.

The best essential oils for winter

Etterhvert som dagene blir kortere og nettene blir lengre, vil mange av oss bli mindre aktive, tilbringe mer tid hjemme og mindre tid ute i naturen.

Everything you need to know about aromatherapy massage

Føler du deg utbrent eller sliten i hverdagen? Da kan en aromaterapimassasje være akkurat det du trenger for å stresse ned og lade opp batteriene.

Can you gift essential oils? 6 ideas for aromatherapy gifts

Vi er kommet til den tiden av året hvor du sannsynligvis har begynt å tenke på hva du skal gi i gave til dine nære og kjære. 

Uncover the secret to choosing the perfect scent for your home

Hjemmet ditt er ditt personlige fristed. Et trygt sted, hvor du slapper av og ikke trenger å tenke på noen andre enn deg selv. 

Essential oils for children

I dag er eteriske oljer lett tilgjengelig og er i ferd med å bli et vanlig inventar i mange hjem. Men kan eteriske oljer være fordelaktige for barn, og er eteriske oljer trygge for barn?

Create your own spa at home

Enten du føler deg stresset, ønsker et energiboost eller bare ønsker et avbrekk fra hverdagen, kan en spadag være akkurat det du trenger.

Can essential oils help with migraines?

Eteriske oljer hevdes å være det naturlige hjelpemiddelet mot en rekke plager, inkludert alt fra stress og søvnløshet til kronisk smerte og betennelse. Men er eteriske oljer også effektive mot migrene?

Can you use essential oils for pain relief?

Hvis medisiner gjør lite for å lindre smerten din, eller hvis du er på jakt etter et mer naturlig smertelindrende alternativ til medisiner, er det mange eteriske oljer som kan hjelpe deg med å lindre smertene dine.

Your ultimate guide to bergamot oil

Bergamott eterisk olje, best kjent for sin beroligende duft,  er ekstrahert fra skallet til sitrusfrukten Citrus bergamia som vokser på bergamottappelsintrærne.

Essential oils and pregnancy

For kommende mødre kan aromaterapi være en redning under svangerskapet, men finnes det noen bivirkninger?

Life, Art and Essential Oils: An Interview With Yukiko Noritake

Hva blir resultatet ved å blande lidenskap for kunst med kjærlighet for eteriske oljer? Vi tror arbeidet til Yukiko Noritake taler for seg selv. 

Treat your mind and body with the best summer essential oils

Sommeren er en perfekt tid for å resette og forynge kroppen, og eteriske oljer er ideelle for å komme i gang.