Gratis frakt over 450,- / Alltid gratis returer

Volant blogg

Lær hvordan du kan bruke aromaterapi i hverdagen.

Innlegg

De beste eteriske oljene for vinteren

Etterhvert som dagene blir kortere og nettene blir lengre, vil mange av oss bli mindre aktive, tilbringe mer tid hjemme og mindre tid ute i naturen.

Alt du bør vite om aromaterapimassasje

Føler du deg utbrent eller sliten i hverdagen? Da kan en aromaterapimassasje være akkurat det du trenger for å stresse ned og lade opp batteriene.

Kan du gi eteriske oljer i gave? 6 tips til deilige aromaterapigaver

Vi er kommet til den tiden av året hvor du sannsynligvis har begynt å tenke på hva du skal gi i gave til dine nære og kjære. Du er kanskje ute etter noe unikt, med personlighet og mening, for å vise dem hvor mye du bryr deg om dem.

Vi avslører hemmelighetene bak hvordan du velger de perfekte duftene til hjemmet ditt

Hjemmet ditt er ditt personlige fristed. Et trygt sted, hvor du slapper av og ikke trenger å tenke på noen andre enn deg selv. Et sted hvor din personlighet skinner igjennom og som du er stolt av å kalle ditt hjem.

Eteriske oljer for barn

I dag er eteriske oljer lett tilgjengelig og er i ferd med å bli et vanlig inventar i mange hjem. Men kan eteriske oljer være fordelaktige for barn, og er eteriske oljer trygge for barn?

Alt du trenger å vite om eteriske oljer og kjæledyr

Mange stoler på de terapeutiske fordelene ved aromaterapi for behandling av et bredt spekter plager og for forbedring av deres mentale, emosjonelle og fysiske velvære. Eteriske oljer ser ut til å kunne hjelpe med det meste, inkludert alt fra stress og søvnløshet til kronisk smerte og angst.

Skap spafølelsen hjemme

Enten du føler deg stresset, ønsker et energiboost eller bare ønsker et avbrekk fra hverdagen, kan en spadag være akkurat det du trenger.

Kan eteriske oljer hjelpe mot migrene?

Eteriske oljer hevdes å være det naturlige hjelpemiddelet mot en rekke plager, inkludert alt fra stress og søvnløshet til kronisk smerte og betennelse. Men er eteriske oljer også effektive mot migrene?

Kan du bruke eteriske oljer for smertelindring?

Hvis medisiner gjør lite for å lindre smerten din, eller hvis du er på jakt etter et mer naturlig smertelindrende alternativ til medisiner, er det mange eteriske oljer som kan hjelpe deg med å lindre smertene dine.

Din ultimate guide til bergamottolje

Bergamott eterisk olje, best kjent for sin beroligende duft,  er ekstrahert fra skallet til sitrusfrukten Citrus bergamia som vokser på bergamottappelsintrærne.

Eteriske oljer under svangerskapet

For kommende mødre kan aromaterapi være en redning under svangerskapet, men finnes det noen bivirkninger?

Livet, kunsten og eteriske oljer: Et intervju med Yukiko Noritake

Hva blir resultatet ved å blande lidenskap for kunst med kjærlighet for eteriske oljer? Vi tror arbeidet til Yukiko Noritake taler for seg selv. 

Gi kropp og sjel det beste av eteriske oljer for sommeren

Sommeren er en perfekt tid for å resette og forynge kroppen, og eteriske oljer er ideelle for å komme i gang. Å velge de riktige eteriske oljer for sommeren, vil hjelpe deg å komme i sommerstemning, løfte humøret og gi deg ekstra energi, slik at du vil få mest mulig ut av de lengre og varmere dagene.

Hvordan kan eteriske oljer hjelpe deg med bedre søvn?

Eteriske oljer kan være den perfekte løsningen for deg som ønsker naturlig hjelp for bedre søvnkvalitet. 

Hvordan lages eteriske oljer?

Eteriske oljer er konsentrerte ekstrakter hentet direkte fra planter. Hver eteriske olje har sine unike fordeler og bruksområder, som kan være alt fra å forbedre humøret og lette depresjoner til å bekjempe infeksjoner og drepe bakterier. Eteriske oljer er derfor svært verdifulle for naturlig forbedring av helse og velvære. Men hvordan lages eteriske oljer?

Dufter til badet

Vi alle ønsker å ha et friskt og velduftende bad, både for vår egen del, og for å gi et godt inntrykk til gjester som kommer på besøk.

Spa-inspirerte eteriske oljer - tips til avslappende dufter

Hva er vel mer beroligende enn duften som treffer deg i det du går inn på et spa? Dørene åpnes, du kjenner stresset lette seg fra skuldrene, bekymringene slippe, og du glir rolig inn i en indre ro. Hva med den samme følelsen hjemme?

Fem fantastiske fakta du ikke visste om aromaterapioljer

Eteriske oljer har mange forskjellige bruksområder, inkludert alt fra å friske opp hjemmet med velduftende aroma, til avslapning og lindring av symptomer ved enkelte kroniske tilstander. Imidlertid er det ikke alle som kjenner til de omfattende fordelene med aromaterapioljer og hvor langt tilbake i tid de er blitt brukt verden over.  

Topp 18 aromaterapieksperter du bør følge i 2021

Aromaterapi har gjennom århundrer blitt brukt for helbredelse av kropp, sjel og sinn. I dag er aromaterapi populært som aldri før for bruk mot stress, smerte og sykdom. Her er de 18 fremste aromaterapiekspertene du bør følge for å lære mer om eteriske oljer.

De beste tipsene for vedlikehold av din diffuser

En av de beste måtene å spre eteriske oljer for et velduftende hjem og en rekke helsefordeler, er ved bruk av en diffuser. Enten du elsker den avslappende duften av lavendel eller de oppløftende aromaene av bergamott, er det viktig å vedlikeholde diffuseren på riktig måte for at den skal fungere effektivt.