Sendt! Rapporten er sendt til din e-post. I mellomtiden:

Lær å Bruke Aroma Som Støtte Mot Hverdagstress

Vår steindiffuser og vår aromaolje Lavender ble kåret til beste velværeprodukt av Costume i 2020.

Denne uken får du SUPERTILBUD på denne prisvinnende diffuseren og våre tre beste eteriske aromaoljer mot stress. Pluss en gratis E-bok på kjøpet!

Du Som Er Nysgjerrig På Stressreduserende Aroma 

Vanskelig å sette av tid til hvile i en travel hverdag? Dette fører til stress, lavt energinivå og lite overskudd til barn, familie og venner.

Eteriske oljer er en investering i din helse og løfter sinnsstemningen. De gjør deg avslappet, gir energi, øker fokus eller støtter søvn.

Aromadiffuser, den enkleste måten å bruke eteriske oljer på, er et naturlig alternativ til duftlys. Tilsett vann og 15-20 dråper eteriske oljer for å fornye hjemmet.

Spar 926 kr i Dag

Vi er en ny norsk bedrift og ønsker å la nye kunder teste våre prisvinnende produkter. Vi tror på at det skal være enkelt og billig å ta vare på seg selv og sine nærmeste.

Derfor får du:

 • Vår bestselgende diffuser (Hvit) 
 • Våre 3 mest populære eteriske
       oljeblandinger (Energy, Relax og Sleep)  
 • E-bok (150 sider) med absolutt alt du
       trenger å vite om eteriske oljer 
 • Vår bestselgende diffuser (Hvit) 
 • Våre 3 mest populære eteriske oljer mot stress (Lemongrass, Relax og Lavender)   
 • E-bok (150 sider) med absolutt alt du trenger å vite om eteriske oljer 

Alt dette koster vanligvis kr 2 025, -
I dag får du det for kun kr 1 099, -

Vi er volant og vi har allerede hjulpet tusener av helse- og interiørbevisste til et bedre liv med vår vakre diffuser og 100% rene økologiske eteriske oljer.

Vi leverer gratis på 1-4 dager

Som vist i:

Fornøydgaranti

Returner diffuseren kostnadsfritt uten spørsmål innen 30 dager. 

Omtalt i:

"Jeg bruker diffuseren og oljer før foredrag og lignende situasjoner hvor jeg føler prestasjonspress. Bruker også diffuseren hver morgen for å komme i gang med dagen. Familien elsker Energy."

Stephani Zannini

"Har prøvd en del ulike eteriske oljer, liker volant sine utrolig godt! Jobb er så krevende om dagen, så elsker å bruke oljen både på jobb og til å skru av stresset utenfor jobb"

Susanne Berg

"Oljene og diffuseren dufter himmelsk. Jeg har et stort behov for å finne ro i tilværelsen hvor hverdags-stress får for mye plass. Og den hvite diffuseren til volant ser i tillegg helt fantastisk ut. Langt foran andre jeg har prøv."

Mads Kristian Eid

Den minimalistiske

Veil. 1.099 kr

Vår håndlagde steindiffuser hjelper deg bruke eteriske oljer i hjemmet samtidig som den er minimalistisk og elegant. Den keramiske overflaten i matt hvit er vår bestselger og vil passe inn i alle hjem med sitt rene og tidløse design.

Oljediffusere er designet for å spre aroma og eteriske oljeblandinger innendørs og kan hjelpe deg med å få mer energi, bevissthet, ro og hvile, alt med ett tastetrykk. 

Sikker betaling med Vipps eller kort

Få våre tre mest populære oljer mot stress for 0 kr

Veil. 159 kr

Veil. 199 kr

Veil. 169 kr

Få våre tre mest populære eteriske oljer mot stress for 0 kr

Økologisk Lavender

Veil 159 kr

Lukter som en blomstereng i Frankrike

Volant Lavender Eterisk Olje er en søt og avslappende olje. Den er perfekt for å skape en kveldsrutine. Den passer også fint til skjønnhetsrutinene med sine bakteriedrepende egenskaper. Duften skaper en følelse av å være i Sør-Frankrike.

Økologisk Relax

Veil 199 kr

Len deg tilbake

Volant Økologisk Relax er myk og blomsterlig. Blandingen av Grapefrukt, Martinii og Eukalyptus gir følelsen av et varmt bad eller å synke ned i sofaen. Relax passer perfekt til en rolig familiekveld foran favorittserien eller litt velfortjent alenetid.

Økologisk Lemongrass

Veil 169 kr

La roen senke seg

Volant Lemongrass Eterisk Olje er søt, jordlig og herbal. Den er benyttet i verdens ledende spa på grunn av sine godterilignende og antibakterielle egenskaper. Med den friske og avslappende effekten er den perfekt å diffuse til et varmt bad eller en kveld på sofaen.

Den Ultimate Boken Om Eteriske Oljer På Kjøpet

Veil. 399 kr

 • Hvordan å trygt bruke eteriske oljer
 • 20 populære eteriske oljer og deres egenskaper
 • Oppskrifter på eteriske oljer med diffuser
 • Oppskrifter på hvordan å bruke eteriske oljer på huden
 • Andre måter å bruke eteriske oljer på
 • Forskning på eteriske oljer
 • Opphavet og historien til eteriske oljer
 • Hvordan eteriske oljer lages

volant aromadiffusere er

Håndlagde

Porselen er bærekraftig og slitesterkt, og dette flotte og elegante materialet gir en matt struktur. Hver porselentopp produseres for hånd med lav vekt i 5mm tykkelse og farges med svært solid og holdbar farge. Hver eneste diffuser er unik.

Norske

Våre diffusere er designet, utviklet og testet i Oslo. Vi har designet en diffuser som sprer aroma på en effektiv måte samtidig som den er elegant og minimalistisk. Vi har et mål om at den skal bli et high-fashion interiørprodukt.

Effektive

Inne i hver diffuser er det en liten keramisk plate som lager en kjølig, luktfri vanndamp ved vibrasjon, akkurat som dampen rundt et fossefall. Når eteriske oljer tilsettes, bryter denne vibrasjonen den eteriske oljen til mikroskopiske partikler og sprer tåken i luften, slik at du enkelt forfrisker hjemmet.

Volant diffusere er

PS: For kun 1 099,- får du markedets beste diffuser, våre 3 beste økologiske eteriske oljer og en gratis 150-siders ebok skrevet av aromaeksperter!

Alt dette med vår ultimate «fornøyd eller pengene tilbake »-garanti på diffuseren.

Det vil si: Dersom du ikke opplever positive effekter fra produktene våre innen 30 dager får du pengene dine tilbake! så sikre er vi på at du kommer til å elske vår diffuser.

Vi er en ny norsk butikk som har videreført de minimalistiske, moderne og rene prinsippene fra skandinavisk design for å skape tidløse og funksjonelle produkter. 

Vi er besatt av detaljer og formål bak produktene. Teamet har designet en diffuser som er like effektiv som den er elegant. Diffuseren er håndlaget av høykvalitets porselen og hver eneste én er unik.

Vi gir deg dette unike tilbudet i en kort periode fordi vi ønsker å vise at eteriske oljer og diffuser er enkelt og effektivt. Vi er sikre på at du blir fornøyd med våre prisvinnende produkter.

Vi vet at en travel hverdag kan føre til mye stress, lavt energinivå og lite overskudd til å tilbringe tid med barn og venner. Det har vi opplevd selv. Stress over lengre tid kan føre til utbrenthet og følelsen av å møte veggen. Det er viktig å jobbe forebyggende mot disse kreftene.

Husk: Vi har et svært begrenset varelager. Og det er ikke lenge til vi er tomme.

Daniel
23.10.2020

Spar 926 kr i dag!