Øk Energinivået Ditt Med Eteriske Oljer

Spre energisk aroma i hjemmet ditt. Eteriske oljer gir deg en energiboost når det er mørkt ute.

Vår diffuser ble kåret til beste velværeprodukt av Costume i 2020.

Denne uken får du SUPERTILBUD på denne prisvinnende diffuseren. Og våre tre mest populære oljeblandinger Energy, Sleep og Relax gratis! 

Bonus: Kjøp i dag å få en gratis E-bok om eteriske oljer på kjøpet!

Kjære Deg Som Er Nysgjerrig På Eteriske Oljer

Krevende å sette av tid til hvile i en travel hverdag? Dette stresser deg, senker energinivået ditt og etterlater lite overskudd til barn, familie og venner. Det som betyr mest.

Eteriske oljer kan endre humøret ditt. De gjør deg avslappet, gir deg energi, øker fokuset og støtter søvn.

En aromadiffuser er den enkleste og mest effektive bruken av eteriske oljer. Et naturlig alternativ til duftlys. Bare tilsett olje og vann i diffuseren for å forandre hjemmet til en oase av frisk aroma. 

Du er på vei hjem etter en lang dag. Sliten. Du griper i dørhåndtaket til ytterdøren din. Svinger den rolig opp. Du tar et steg inn døra og kjenner at den friskeste, mest blomsterlige duften du noensinne har opplevd treffer deg. Plukker deg opp. Gir deg en boost. 

Vi er volant og vi har allerede hjulpet tusener av helse- og interiørbevisste til et bedre liv med vår vakre diffuser og 100% rene økologiske eteriske oljer.

Få det hjemmet du fortjener. Skap drømmehjemmet og gjør deg klar for en storm av komplimenter fra venninnegjengen.

Spar 1000 kr i Dag

Vi er en ny norsk bedrift. Derfor ønsker vi at nye kunder tester våre prisvinnende produkter. Vi mener at det skal være enkelt og billig å ta vare på seg selv og sine nærmeste.

Derfor får du:

 • En valgfri Volant Steindiffuer
 • Våre 3 mest populære eteriske oljer (Energy, Relax og Sleep) gratis
 • E-bok (150 sider) med absolutt alt du trenger å vite om eteriske oljer gratis
 • En valgfri Volant Steindiffuer
 • Våre 3 mest populære eteriske oljer (Energy, Relax og Sleep) gratis  
 • E-bok (150 sider) med absolutt alt du trenger å vite om eteriske oljer gratis 

Alt dette koster vanligvis kr 2.099, -
I dag får du det for kun kr 1.099, -

Valgt farge: Hvit

Vi leverer gratis på 1-4 dager med Bring

Denne høsten ble diffuseren omtalt i:

Husk: VÅR UNIKE FORNØYDGARANTI

Returner Diffuseren Kostnadsfritt Uten Spørsmål Innen 30 Dager. Selv Om Den Er Brukt!

Omtalt i:

Volant steindiffuser og olje ble kåret til et av de beste velværeproduktene i Skandinavia

4.7 / 5 Stjerner på Trustpilot

99.3 %

av våre kunder opplever positive effekter i løpet av 30 dager

Den minimalistiske 

Veil. 1.099 kr

Vår håndlagde steindiffuser hjelper deg bruke eteriske oljer i hjemmet. Dette samtidig som den er minimalistisk og elegant. Den keramiske overflaten i matt hvit er vår bestselger. Den vil passe inn i alle hjem med sitt rene og tidløse design.

Oljediffusere er designet for å spre aroma og eteriske oljeblandinger innendørs. Den kan hjelpe deg med å få mer energi, bevissthet, ro og hvile. Alt med et tastetrykk. 

Enkel og sikker betaling med Vipps eller Klarna

Få våre tre mest populære oljeblandinger for 0 kr

Veil. 199 kr

Veil. 189 kr

Veil. 189 kr

Få våre tre mest populære oljer for 0 kr

Økologisk Energy  |  10 ml

Veil 199 kr

En hverdagsboost

Volant Økologisk Energy er saftig og lett. Blandingen av Søt Appelsin, Lime, Grapefrukt, Bergamott og Einer er inspirert av frisk juice og følelsen av sol på huden. Energy passer best om morgenen når du kverner morgenkaffen og planlegger dagens gjøremål.

Økologisk Relax  |  10 ml

Veil 189 kr

La roen senke seg

Volant Økologisk Sleep er lun og varm. Blandingen av Lavendel, Bergamott, Frankincense og Kamille er en berusende aroma inspirert av myke tekstiler og følelsen av å legge seg i nytt sengetrekk. Sleep passer best under kveldsrutinene og når du skal finne senga.  

Økologisk Sleep  |  10 ml

Veil 199 kr

Len deg tilbake

Volant Økologisk Relax er myk og blomsterlig. Blandingen av Grapefrukt, Cymbopogon, Martinii og Eukalyptus gir følelsen av et varmt bad eller å synke ned i sofaen. Relax passer perfekt til en rolig familiekveld foran favorittserien eller litt velfortjent alenetid.

Den Ultimate Boken Om Eteriske Oljer På Kjøpet

Veil. 399 kr

 • Hvordan å trygt bruke eteriske oljer
 • 20 populære eteriske oljer og deres egenskaper
 • Oppskrifter på eteriske oljer med diffuser
 • Oppskrifter på hvordan å bruke eteriske oljer på huden
 • Andre måter å bruke eteriske oljer på
 • Forskning på eteriske oljer
 • Opphavet og historien til eteriske oljer
 • Hvordan eteriske oljer lages

volant aromadiffusere er

Håndlagde

Porselen er bærekraftig og slitesterkt, og dette flotte og elegante materialet gir en matt struktur. Hver porselentopp produseres for hånd med lav vekt i 5mm tykkelse og farges med svært solid og holdbar farge. Hver eneste diffuser er unik.

Norske

Våre diffusere er designet, utviklet og testet i Oslo. Vi har designet en diffuser som sprer aroma på en effektiv måte samtidig som den er elegant og minimalistisk. Vi har et mål om at den skal bli et high-fashion interiørprodukt.

Effektive

Inne i hver diffuser er det en liten keramisk plate som lager en kjølig, luktfri vanndamp ved vibrasjon, akkurat som dampen rundt et fossefall. Når eteriske oljer tilsettes, bryter denne vibrasjonen den eteriske oljen til mikroskopiske partikler og sprer tåken i luften, slik at du enkelt forfrisker hjemmet.

Volant diffusere er

PS: For under summen du bruker på duftlys hvert år får du: Markedets beste diffuser, våre 3 beste økologiske eteriske oljer, og en gratis 150-siders ebok skrevet av aromaeksperter!

Alt dette med vår ultimate «fornøyd eller pengene tilbake »-garanti på diffuseren.

Det vil si: Dersom du ikke opplever positive effekter fra produktene våre innen 30 dager får du alle pengene dine tilbake! Så sikre er vi på at du kommer til å elske vår diffuser.

Vi er en ny norsk butikk som har videreført skandinavisk minimalisme. Dette for å skape tidløse og funksjonelle produkter. 

Vi er besatt av detaljer og formål bak produktene. Teamet har designet en diffuser som er like effektiv som den er elegant. Diffuseren er håndlaget av høykvalitets porselen. Hver eneste én er unik.

Diffuseren er designet for å passe skandinaviske hjem og har allerede blitt omtalt i en rekke av Skandinavias ledende interiørmagasiner. Dette er vi stolte over. 

Vi gir deg dette unike tilbudet i en kort periode. Vi ønsker å vise at eteriske oljer er enkelt og effektivt. Vi er sikre på at du blir fornøyd med våre prisvinnende produkter.

Vi vet at en travel hverdag kan føre til mye stress og lavt energinivå. Lite overskudd til å tilbringe tid med barn og venner. Det har vi opplevd selv. Stress over lengre tid kan føre til utbrenthet og følelsen av å møte veggen. Det er viktig å jobbe forebyggende mot disse kreftene.

Diffusere gir deg den samme forfriskende følelsen som å stå inntil en foss, samtidig som du tilfører eteriske oljer i luften du puster inn.

Husk: Vi har et svært begrenset varelager. Og det er ikke lenge til vi er tomme.

Daniel
21.12.2020

Spar 1000 kr i dag!

"Jeg bruker diffuseren og oljer før foredrag og lignende situasjoner hvor jeg føler prestasjonspress. Bruker også diffuseren hver morgen for å komme i gang med dagen. Familien elsker Bergamot."

Stephani Zannini

"Har prøvd en del ulike eteriske oljer, liker volant sine utrolig godt! Jobb er så krevende om dagen, så elsker å bruke oljen både på jobb og til å skru av stresset utenfor jobb"

Susanne Berg

"Oljene og diffuseren dufter himmelsk. Jeg har et stort behov for å finne ro i tilværelsen hvor hverdags-stress får for mye plass. Og den hvite diffuseren til volant ser i tillegg helt fantastisk ut. Langt foran andre jeg har prøv."

Mads Kristian Eid