Julegaver på den enkle måten

Vi har kombinert våre beste og friskeste dufter med våre elegante steindiffusere. Et par tastetrykk og du er ferdig med julehandelen.

Founder image

"Årets gave 2022" av Vogue

Hvem handler du til?

Den kjærlige moren

En gave enhver mor vil elske og kan bruke hver dag til å koble av, roe ned og ta en pause fra hverdagsstress. Perfekt til å sette stemningen for juleferien.
P.S: Den kommer til å passe perfekt med interiøret hennes.

Handle nå

Den trendy kjæresten

Er kjæresten din besatt av dufter og mote? Imponer henne med "Årets gave 2022" av Vogue. Det kommer til å få hjemmet hennes til å dufte fantastisk og se bra ut samtidig.

Handle nå

Den travle faren

Dette settet inkluderer vår bestselgende steindiffuser og en duft for hver del av dagen. Når han starter dagen med en kopp svart kaffe, når han kommer hjem for å slappe av og når han legger seg om kvelden. 

Handle nå

Den festlige vennen

Gi den beste gaven i år. Denne omsorgsfulle gaven vil få all oppmerksomhet denne julen. Et trygt og naturlig alternativ til duftlys som forvandler hjemmet deres til en oase.

Handle nå

Den entusiastiske verten

Dette settet er for den som organiserer middager, fester og elsker å være sosiale. Den hvite steindiffuseren og de inkluderte juleduftene vil få hjemmet deres til å dufte fantastisk under alle besøk i juletiden.

Handle nå

Essential Oils Beginner Set

Alt man trenger for å starte med aromaterapi. Vår bestselgende steindiffuser og 3 mest populære eteriske oljer. Du får også en gratis e-bok med på kjøpet.

Handle nå
gallery + allProductReviews