Riktig! Du har peiling du, har du ikke?

Du har helt rett og du har akkurat spart deg 1000 kr!

Selv om det er trist, så er det sant... Vi klarer i realiteten bare å fokusere på en ting om gangen. Flere studier har vist at multitasking er dårlig for produktivitet.

Klar for flere fokusfakta? Les videre og oppdag en hack for 3x bedre fokus.

SPAR 1000 KR PÅ FOKUSPAKKEN

1. Fokus er lett

Fokus er når du er i flytsonen - den kommer enkelt og naturlig når vi gjør noe vi liker og har tid til. Om det er for mange distraksjoner, er det vanskelig å komme seg inn i flytsonen. Heldigvis kan vår stilrene diffuser, spre fokus med et tastetrykk!

JA TIL FOKUS NÅ!

2. Du velger ikke hva du fokuserer på

"Men så klart kan jeg det!" kan det hende du tenker. Du leser dette om ikke annet. Men hjernen din prosesserer mye mer enn denne setningen akkurat nå - og det med god grunn. Om det er fare i omgivelsene dine, er det i din interesse å legge merke til de, ikke sant? Derfor kan du rette fokuset ditt mot noe, men ikke tvinge det til å forbli på en oppgave eller sak.

SPAR 1000 KR

2. Du velger ikke hva du fokuserer på

"Men så klart jeg gjør det!" kan det hende du tenker. Du leser dette av fri vilje, tross alt. Men hjernen din prosesserer langt mer enn bare denne setningen, og det med god grunn. Om det er en fare i omgivelsene har du lyst til å oppdage den, ikke sant? Det betyr at du kan rette fokuset ditt mot noe, men du kan ikke tvinge det til å bli der for evig.

SE VÅRT FOKUSTILBUD NÅ

3. Hjernen er ikke bygd for multitasking

Du tenker kanskje at å fokusere på to eller tre ting samtidig er supert for produktivitet, men hjernen din vil være uenig i det. Den fungerer ikke på den måten. Flere studier viser hvordan hjernen kun fokuserer på en ting av gangen, og hvordan produktiviteten synker når vi multitasker. En ting av gangen, min venn! 

ØK FOKUSET OG SPAR 1000 KR

Beste olje for å øke fokus

Focus

Som navnet tilsier, kombinerer vår bestselgende olje de fokuserende egenskapene til kanel, klementin og rosmarin, med en touch av peppermynte for å jage bort distraksjoner.

Peppermint

Peppermint har en mynteaktig aroma som stimulerer hodet og gir deg en energi-boost. Perfekt når du trenger å få ting gjort. Den fungerer enda bedre sammen med Lemon

Rosemary

Dens avslappende duft hjelper med å redusere mental utmattelse og fungerer som en pick-me-up, som gjør den perfekt for å kjempe ettermiddagstrøttheten. Et stort pluss at den lukter himmelsk!

Her er hva våre kunder sier hjelper med deres fokus: