Om Diffusere for eteriske oljer | volant.no – Volant Norge

Gratis Frakt Over 450,- / Alltid Gratis Returer

Founder image

Diffusere

Oljediffusere er designet for å spre aroma og eteriske oljeblandinger innendørs og kan hjelpe deg med å få mer energi, bevissthet, ro og hvile, alt med ett tastetrykk. 

Hva er en diffuser?

Diffusere gir deg den samme forfriskende følelsen som å stå inntil en foss, samtidig som du tilfører eteriske oljer i luften du puster inn. Gled deg over de 100% naturlige fordelene med eteriske oljer på en lettvint måte. Eteriske Oljer kommer direkte fra planteekstrakter og har en frisk og blomsterlig duft.

Start nå
Product image
Founder image

Hvordan funker den?

Inne i hver diffuser er det en liten keramisk plate som lager en kjølig, luktfri vanndamp ved vibrasjon, akkurat som dampen rundt et fossefall. Når eteriske oljer tilsettes, bryter denne vibrasjonen den eteriske oljen til mikroskopiske partikler. Deretter sprer diffuseren denne fine tåken med eterisk olje og vann i luften, slik at du enkelt forfrisker hjemmet. 

Kjøp nå

Hvorfor bruke den?

Ved å diffuse eteriske oljer flytter du naturens rike egenskaper til hjemmet, kontoret eller hvor som helst ellers. Dersom du ser etter mer ro, hvile, energi eller fokus, finnes det diffuserblandinger som hjelper deg med dette.

Våre diffusere