Finn din eteriske olje basert på ditt stjernetegn

For noen år siden fikk jeg en bok om stjernetegn i gave. Jeg lo litt da jeg pakket den opp, og den havnet raskt under senga. "Når får jeg bruk for den?", tenkte jeg.

Men boka har overraskende nok vist seg å være fylt visdom. Den har gitt meg nye perspektiver, ikke bare på meg selv, men også på menneskene rundt meg. I denne artikkelen har jeg forsøkt å dele litt av den innsikten jeg har fått.

Vi er kanskje ikke astrologer her i Volant, men vi kan alt om eteriske oljer. Neste gang du skal diffuse en olje, prøv den som er spesialtilpasset ditt stjernetegn.

peppermint.gif__PID:ee6719ae-952c-49ea-b067-182f68c230e3

Steinbukken (jordtegn, 22. desember til 19. januar): Peppermynteolje

Steinbukken er litt som en fjellgeit – de har et mål i sikte, og de vet akkurat hvordan de skal nå det. De er superflinke til å planlegge og lager gjerne lister og skjemaer for alt mulig. Så ikke forvent at en Steinbukk plutselig bestemmer seg for å løpe maraton uten å ha trent i månedsvis. Nei, de har allerede sjekket ut løypa, funnet de beste joggeskoene og kanskje til og med bakt sin egen energi-bar!

Peppermynteolje, med sin forfriskende og oppkvikkende duft, er den perfekte matchen for den målrettede og lekne steinbukken.

Vannmannen (lufttegn, 20. januar til 18. februar): Geraniumolje

Vannmannen følger sine egne regler og går gjerne mot strømmen. De har et hjerte av gull og kjemper for det de tror på, enten det er å redde verden eller bare å hjelpe en venn i nød. De er også skikkelig smarte og elsker å lære nye ting. Du kan gjerne spørre en Vannmann om hva som helst – de har sikkert lest om det et sted! Denne kunnskapen deler de mer enn gjerne med alle som vil høre på, så ikke bli overrasket om du plutselig får en forelesning om kvantefysikk eller dinosaurer midt i lunsjen.

Den innovative og uavhengige Vannmannen finner en spennende følgesvenn i geraniumoljen, hvis unike duftprofil gjenspeiler deres individualitet og frie ånd.

 

Fiskene (vanntegn, 19. februar til 20. mars): Grapefruktolje

Fiskene er følsomme sjeler som lett blir rørt av musikk, kunst og skjønnheten i verden rundt dem. Noen ganger kan de virke litt distré, som om de er på en hemmelig reise i sitt eget indre univers. Men det er nettopp denne evnen til å dykke dypt inn i følelsene som gjør dem til så gode venner og rådgivere.

Den intuitive og kreative Fisken finner en harmonisk følgesvenn i grapefruktoljen, hvis livlige duft gjenspeiler deres optimistiske og lekne natur.

Væren (ildtegn, 21. mars til 19. april): Spruce

Væren er duracellkaniner. De elsker å være i bevegelse, enten det er på fotballbanen, i klatreveggen eller bare å løpe om kapp med alle og enhver. Væren elsker å være først ute med nye ideer og prosjekter, og de nøler aldri med å kaste seg ut i utfordringer.

Den modige og eventyrlystne Væren finner en naturlig følgesvenn i Spruce-oljen, hvis styrkende duft gjenspeiler deres indre kraft og utholdenhet.

ylang-ylang gif.webp__PID:0cc62cc0-2b2f-4207-84b7-0e363d30b0e5

Tyren (jordtegn, 20. april til 20. mai): Ylang Ylang-olje

Tyren setter pris på det gode liv og er ikke redd for å unne seg litt ekstra avslapning. Men ikke la deg lure av den avslappede stilen, for Tyren er også en arbeidsom og pålitelig venn. De er lojale og stiller alltid opp når du trenger dem. Og de er ikke redd for å brette opp ermene og jobbe hardt for å nå sine mål.

Den sensuelle Tyren finner en perfekt følgesvenn i Ylang Ylang-oljen, hvis eksotiske duft gjenspeiler deres kjærlighet til luksus og skjønnhet.

Tvillingene (lufttegn, 21. mai til 20. juni): Bergamottolje

Tvillingen er alltid klar med en god historie, en vittig kommentar eller en fengende melodi. Disse sosiale sommerfuglene elsker å ha en full kalender og flagrer fra fest til kunstutstilling til kafébesøk med en letthet som imponerer selv den mest erfarne multitasker. De er utrolig tilpasningsdyktige og føler seg hjemme i alle slags miljøer. Det er ikke rart at de har en vennekrets som spenner fra A til Å, med alt fra kunstnere og musikere til forskere og idrettsutøvere.

Den nysgjerrige Tvillingen finner en harmonisk følgesvenn i bergamottoljen, hvis livlige duft gjenspeiler deres sprudlende personlighet og kjærlighet til nye opplevelser.

Krepsen (vanntegn, 21. juni til 22. juli): Rosmarinolje

Krepsen er et følelsesrikt og omsorgsfullt stjernetegn. De kan være litt reserverte og beskyttende overfor sine følelser, men når de først åpner seg, viser de en dyp og ektefølt omsorg for andre. Krepsens største glede er å hjelpe andre og gjøre en forskjell i livet til de de er glad i.

Den følsomme og omsorgsfulle Krepsen finner en naturlig følgesvenn i rosmarinoljen, hvis jordlige duft gjenspeiler deres omsorg og motstandskraft.

Løven (ildtegn, 23. juli til 22. august): Sedertreolje

Løven er som solstråler på to bein, fulle av varme, energi og sjarm. Løven elsker å være midtpunktet, og de har en naturlig evne til å lede an og få alle til å føle seg bra. Med Løven i nærheten er det aldri et kjedelig øyeblikk. Så hvis du vil ha en venn som alltid er klar for et eventyr, er Løven den perfekte følgesvenn.

Den stolte og energiske Løven passer sammen med sedertreoljen, hvis varme duft gjenspeiler deres sjarm og energi.

Jomfruen (jordtegn, 23. august til 22. september): Eukalyptusolje

Jomfruen er en ryddeguru og detaljedetektiv! De har en magisk evne til å få orden på selv det mest kaotiske rot, og de elsker å organisere alt fra skap til fester. Men Jomfruen er ikke bare opptatt av å rydde og ordne. De er også gode til å finne glede i de små tingene i livet, som duften av nybakt brød, en god bok eller turer i naturen.

Den analytiske og organiserte Jomfruen passer perfekt til eukalyptusoljen, hvis forfriskende duft gjenspeiler deres kjærlighet til orden og renhet.

Vekten (lufttegn, 23. september til 22. oktober): Lavendelolje

Vekten er trendsetter og fredsmegler, alltid på jakt etter harmoni og skjønnhet i alle former. Med Vekten i nærheten er det alltid god stemning og hyggelige samtaler. De er inkluderende og omgjengelige, og de har en evne til å få alle til å føle seg sett og hørt. Vekten vil alltid kjempe for det de tror på.

Den diplomatiske Vekten passer utmerket til lavendel-oljen, hvis harmoniske duft gjenspeiler deres kjærlighet til skjønnhet og balanse.

Skorpionen (vanntegn, 23. oktober til 21. november): Frankincense-olje

Skorpionen er ærlig og lojal. De elsker å snakke om det som andre synes er vanskelig eller ubehagelig. De er som små psykologer som vil forstå alt om menneskets mørke sider. Så hvis du er klar for en intens og ærlig samtale om livet, døden og alt imellom, er Skorpionen din perfekte samtalepartner.

Den lidenskapelige Skorpionen er en naturlig match med frankincense-oljen, hvis mystiske duft gjenspeiler deres dype følelser og lojale natur.

Skytten (ildtegn, 22. november til 21. desember): Søt appelsinolje

Skytten er fulle av energi, historier og en umettelig nysgjerrighet på verden. Skytten elsker frihet og spontanitet, og de følger gjerne hjertet sitt dit det måtte føre dem. Skytten er også en lojal og omsorgsfull venn, alltid klar til å støtte og oppmuntre deg. Men husk, Skytten trenger også sin egen plass og frihet til å utfolde seg.

Den utforskende Skytten er en perfekt match med appelsinolje, hvis livlige duft gjenspeiler deres sprudlende personlighet og kjærlighet til nye opplevelser.

 

Opplev din astrologiske duft

#1 Trustpilot velvære brand