Gratis frakt over 450 kr / Alltid gratis returer

Sendt! Rapporten er sendt til din e-post. I mellomtiden:

Få Dine 3 Prisvinnende Eteriske Oljer Gratis

Øk ditt energinivå. Spre energisk høstduft i hjemmet ditt når det blir mørkere ute.

Vår diffuser og olje Bergamot ble kåret til beste velværeprodukt av Costume i 2020.

Denne uken får du SUPERTILBUD på denne prisvinnende diffuseren. Og våre tre mest populære oljeblandinger gratis.

Bonus: Kjøp i dag å få en gratis E-bok om eteriske oljer på kjøpet!

Kjære Deg Som Er Nysgjerrig På Eteriske Oljer

Krevende å sette av tid til hvile i en travel hverdag? Dette fører til stress, lavt energinivå og lite overskudd til barn, familie og venner.

Eteriske oljer kan endre humøret ditt. De gjør deg avslappet, gir energi, øker fokus eller støtter søvn.

En aromadiffuser er den enkleste og mest effektive bruken av eteriske oljer. Et naturlig alternativ til duftlys. Bare tilsett olje og vann i diffuseren for å fornye hjemmet. 

Du er på vei hjem etter en lang dag. Sliten. Du griper i dørhåndtaket til ytterdøren din. Svinger den rolig opp. Du tar et steg inn døra og kjenner at den friskeste, mest blomsterlige duften du noen sinne har opplevd treffer deg. Plukker deg opp. Gir deg en boost. 

Vi er volant og vi har allerede hjulpet tusener av helse- og interiørbevisste til et bedre liv med vår vakre diffuser og 100% rene økologiske eteriske oljer.

Spar 900 kr i Dag

Vi er en ny norsk bedrift. Nå ønsker vi at nye kunder tester våre prisvinnende produkter. Vi mener at det skal være enkelt og billig å ta vare på seg selv. Og sine nærmeste.

Derfor får du:

 • Vår bestselgende diffuser (Hvit) 
 • Våre 3 mest populære oljer (Bergamot, Geranium og Cabin) gratis
 • E-bok (150 sider) med absolutt alt du trenger å vite om eteriske oljer gratis
 • Vår bestselgende diffuser (Hvit) 
 • Våre 3 mest populære eteriske oljer (Bergamot, Garanium og Cabin) gratis  
 • E-bok (150 sider) med absolutt alt du trenger å vite om eteriske oljer gratis 

Alt dette koster vanligvis kr 2.000, -
I dag får du det for kun kr 1.099, -

Vi leverer gratis på 1-4 dager

Som vist i:

FORNØYDGARANTI

Returner Diffuseren Kostnadsfritt Uten Spørsmål Innen 30 Dager. Selv Om Den Er Brukt!

Omtalt i:

"Jeg bruker diffuseren og oljer før foredrag og lignende situasjoner hvor jeg føler prestasjonspress. Bruker også diffuseren hver morgen for å komme i gang med dagen. Familien elsker Bergamot."

Stephani Zannini

"Har prøvd en del ulike eteriske oljer, liker volant sine utrolig godt! Jobb er så krevende om dagen, så elsker å bruke oljen både på jobb og til å skru av stresset utenfor jobb"

Susanne Berg

"Oljene og diffuseren dufter himmelsk. Jeg har et stort behov for å finne ro i tilværelsen hvor hverdags-stress får for mye plass. Og den hvite diffuseren til volant ser i tillegg helt fantastisk ut. Langt foran andre jeg har prøv."

Mads Kristian Eid

Den minimalistiske 

Veil. 1.099 kr

Vår håndlagde steindiffuser hjelper deg bruke eteriske oljer i hjemmet. Dette samtidig som den er minimalistisk og elegant. Den keramiske overflaten i matt hvit er vår bestselger. Den vil passe inn i alle hjem med sitt rene og tidløse design.

Oljediffusere er designet for å spre aroma og eteriske oljeblandinger innendørs. Den kan hjelpe deg med å få mer energi, bevissthet, ro og hvile. Alt med et tastetrykk. 

Enkel og sikker betaling med Vipps eller Klarna

Få våre tre mest populære oljeblandinger for 0 kr

Veil. 149 kr

Veil. 149 kr

Veil. 199 kr

Få våre tre mest populære oljer for 0 kr

Økologisk Bergamot

Veil 149 kr

En hverdagsboost

Volant Økologisk Bergamot er like luksuriøs som den er komfortabel. Denne koselige, sterke sitrusoljen er kjent for å ha aromaen av Earl grey-te, og er ofte å finne i dufter for både menn og kvinner. Den er perfekt å koble av til, enten med et bad eller i sofaen. 

Økologisk Geranium

Veil 149 kr

Len deg tilbake

Volant Geranium Eterisk Olje kjennetegnes av en sterk blomsterlig duft med en undertone av mint. Dens unike, dynamiske og balanserende tilnærming gjør den til en yndet ingrediens i hudpleieprodukter. På grunn av sin forsonende og myke tilstedeværelse er den perfekt i diffuseren etter en lang dag på jobb. 

Økologisk Cabin

Veil 199 kr

Et pust av natur

Volant Økologisk Cabin er naturlig og frisk. Blandingen av Edelgran, Furu, Gran og Tuja er inspirert av urørt natur og følelsen av å komme på hytta etter en lang uke. Cabin passer best når du lengter etter marka eller bare vil ha en naturboost i hverdagen.

Den Ultimate Boken Om Eteriske Oljer På Kjøpet

Veil. 399 kr

 • Hvordan å trygt bruke eteriske oljer
 • 20 populære eteriske oljer og deres egenskaper
 • Oppskrifter på eteriske oljer med diffuser
 • Oppskrifter på hvordan å bruke eteriske oljer på huden
 • Andre måter å bruke eteriske oljer på
 • Forskning på eteriske oljer
 • Opphavet og historien til eteriske oljer
 • Hvordan eteriske oljer lages

volant aromadiffusere er

Håndlagde

Porselen er bærekraftig og slitesterkt, og dette flotte og elegante materialet gir en matt struktur. Hver porselentopp produseres for hånd med lav vekt i 5mm tykkelse og farges med svært solid og holdbar farge. Hver eneste diffuser er unik.

Norske

Våre diffusere er designet, utviklet og testet i Oslo. Vi har designet en diffuser som sprer aroma på en effektiv måte samtidig som den er elegant og minimalistisk. Vi har et mål om at den skal bli et high-fashion interiørprodukt.

Effektive

Inne i hver diffuser er det en liten keramisk plate som lager en kjølig, luktfri vanndamp ved vibrasjon, akkurat som dampen rundt et fossefall. Når eteriske oljer tilsettes, bryter denne vibrasjonen den eteriske oljen til mikroskopiske partikler og sprer tåken i luften, slik at du enkelt forfrisker hjemmet.

Volant diffusere er

PS: For under summen du bruker på duftlys hvert år får du: Markedets beste diffuser, våre 3 beste økologiske eteriske oljer, og en gratis 150-siders ebok skrevet av aromaeksperter!

Alt dette med vår ultimate «fornøyd eller pengene tilbake »-garanti på diffuseren.

Det vil si: Dersom du ikke opplever positive effekter fra produktene våre innen 30 dager får du alle pengene dine tilbake! Så sikre er vi på at du kommer til å elske vår diffuser.

Vi er en ny norsk butikk som har videreført skandinavisk minimalisme. Dette for å skape tidløse og funksjonelle produkter. 

Vi er besatt av detaljer og formål bak produktene. Teamet har designet en diffuser som er like effektiv som den er elegant. Diffuseren er håndlaget av høykvalitets porselen. Hver eneste én er unik.

Vi gir deg dette unike tilbudet i en kort periode. Vi ønsker å vise at eteriske oljer er enkelt og effektivt. Vi er sikre på at du blir fornøyd med våre prisvinnende produkter.

Vi vet at en travel hverdag kan føre til mye stress og lavt energinivå. Lite overskudd til å tilbringe tid med barn og venner. Det har vi opplevd selv. Stress over lengre tid kan føre til utbrenthet og følelsen av å møte veggen. Det er viktig å jobbe forebyggende mot disse kreftene.

Husk: Vi har et svært begrenset varelager. Og det er ikke lenge til vi er tomme.

Daniel
07.11.2020

Spar 900 kr i dag!