⭐⭐⭐⭐⭐ Mer enn 100,000 fornøyde kunder

ENKEL INTRODUKSJON TIL AROMATERAPI OG ETERISKE OLJER

Vi forstår.
Aromaterapi og eteriske oljer kan være være litt overveldende og vanskelig å forstå i begynnelsen. Det trenger ikke være det. Her er våre fire beste guider for en god start på din aromatiske reise.

Founder image

Eteriske oljer

Eteriske oljer er konsentrerte væsker utvunnet fra deler av planter som blader, bær, frø, bark, harpiks, tre, frukt og blomster.

Lær mer om hvordan de lages og sjekk ut de 20 mest populære eteriske oljene og deres egenskaper.

Daniel Hoftun
11 min lesing

Hva er en diffuser?

Diffusere har en vibrerende keramisk plate som atomiserer eteriske oljer og vann til en sval damp. Det gir deg den samme forfriskende følelsen som å stå ved siden av et fossefall, samtidig som luften du puster inn dufter av eteriske oljer. Nyt de 100% naturlige fordelene med eteriske oljer på en enkel måte.

Les mer
Product image
Founder image

Tips for bruk av eteriske oljer

Eteriske oljer kan brukes på ulike måter. Vi har samlet bruksområdene som våre kunder liker best og får mest nytte av i hverdagslivet.

Blogginnlegget gir deg de mest populære måtene å bruke eteriske oljer på, både med og uten diffuser. Sjekk ut mer enn 30 oppskrifter og ideer.

Tobias Nervik
17 min lesing

Forskning og vitenskap

Som vi vet, har eteriske oljer blitt brukt av mennesker i over tusen år. Likevel har vi så langt kun oppdaget en brøkdel av deres potensiale. Les mer om forskning og vitenskap om eteriske oljer.

Daniel Hoftun
12 min lesing

100 000+ fornøyde kunder

SJEKK UT ALLE OLJER

Vi leverer på 1-4 dager