volant.no | Premium eteriske oljer og diffusere | Om oss – Volant Norge

Gratis Frakt Over 450,- / Alltid Gratis Returer

Hvem vi er

Vi er ledende innen naturlig aroma og produktdesign. Vi har brukt vår kunnskap innen botanikk og tradisjonell kjemi til å utvikle sofistikerte aromaoljeprodukter for dag-til-dag bruk. 

Våre diffusere er desginet, utviklet og testet i Oslo, og de eteriske oljene er håndplukket fra rundt om i verden. Kun de beste får plass i vårt sortiment. Hver diffuser er håndlaget og unik.

Founder image

Hvorfor aroma

Aroma endrer vår sinnstemning, gjør oss avslappet og kan ta oss tilbake til kjære minner. Tenk på hvordan en lukt av en blomst får deg til og minnes bestemoren din. Gjennom å fylle rom med essensielle oljer vil du skape et egnet miljø for familieliv, jobb eller alenetid.

Våre Produkter

Som et design- og menneskeorientert selskap veier vi hver detalj nøye. Alt fra hvor vi plasserer knapper til kvaliteten i vår embalasje. Volant har gjort aromaterapi i hjemmet vakkert, meningsfullt, enkelt og trygt.

Mange tradisjonelle aromaterapiprodukter bruker kunstige stoffer som kan være skadelige. Vi bruker ikke-giftig, naturlige og 100% rene oljer.

Product image
Founder image

Håndlaget kvalitet

Volant diffuser er skreddersydd og håndlaget for å gi et elegant og luksuriøst uttrykk. Volant er kompromissløs når det kommer til kvalitet, og robuste og bærekraftige materialer kjennetegner våre produkter.

Vår historie

Daniel vokste opp ved Bymarka i Trondheim og ble introdusert for en naturlig livsstil i ung alder. Han bygget den første volant-kolleksjonen fra leiligheten sin, og håndpakket og leverte hver ordre på sykkel. Nå leder han et team på seks ansatte fra hovedkontoret i Oslo.

Spørsmål? Besøk vår FAQ-side for informasjon om prising, kvalitet og oljenes opphav.