Gratis frakt over 450 kr / Alltid gratis returer

Sov Bedre - Gratis

Sleep oljeblanding hjelper deg å sove. Denne uka får du teste den gratis ved abonnementkjøp!

Sleep
Sleep
Sleep
Sleep
Sleep

Sleep

Så langt lageret rekker

SLEEP WEEK: Gratis Sleep oljeblanding 

Få første flaske gratis ved bestilling av Sleep på abonnement.
Kun uke 28. 

03
:
08
:
36
:
39
Sleep
Sleep
Sleep
Sleep
Sleep

Sleep

Sleep

Tilbudet gjelder for nye abonnementer. Man forplikter seg til to utsendelser (første 0,-, deretter 165,65 kr per mnd.) Gratis hjemlevering på alle ordre over 450 kr.

Tilbudet gjelder for nye abonnementer på Sleep. Man forplikter seg til to utsendelser (første 0,-, deretter 165,65 kr per mnd.) Gratis hjemlevering på alle ordre over 450 kr. Etter to leveringer kan du pause, bytte eller stoppe abonnementet helt fritt.

Hva er sleep?

Søvn er avgjørende for helsen. Derfor har vi utviklet Sleep, en unik oljeblanding som hjelper deg å sove. Blandingen består av 100% rene, organiske oljer med beroligende effekter. Putt 10-15 dråper i din diffuser eller drypp noen dråper på puten din før du legger deg.

Les mer om Sleep

Hva er sleep?

Søvn er avgjørende for helsen. Derfor har vi utviklet Sleep, en unik oljeblanding som hjelper deg å sove. Blandingen er basert på organiske, rene oljer som har beroligende effekter hver for seg, men sammen hjelper deg å sovne og å sove godt. 

Les mer om Sleep
Sleep
Sleep
Sleep
Sleep
Sleep

Sleep

La roen senke seg

Volant Økologisk Sleep er lun og varm. Blandingen av Lavendel, Bergamott, Frankincense og Kamille er en berusende aroma inspirert av myke tekstiler og følelsen av å legge seg i nytt sengetrekk. Sleep passer best under kveldsrutinene og når du skal finne senga.

Hvordan lager vi den?

Sleep er utviklet i Oslo og destillert i Chengdu. Alle ingrediensene er sertifisert organiske, 100% veganske, organiske og rene. Ingen av oljene er testet på dyr. Oljene i blandingen har i flere tusen år blitt brukt for å hjelpe folk å sove og er spesielt valgt på grunn av hvordan de fungerer sammen.

Bergamot er koselig og myk. I en liten studie fikk kvinner som inhalerte bergamot lavere nivåer av stresshormoner. Lukten hjalp også pasienter på et behandlingssenter for mental helse til å føle seg mer positive, ifølge en studie fra 2017. Les mer om forskningen på Bergamot her.

Virak gjør at du slapper av og stresser ned. Oljen er en av de mest brukte eteriske oljene historisk sett. Oljen har blitt brukt til å helbrede mennesker siden år 0. Studier har vist at den frankincense har sterke inflammatoriske egenskaper.

Rav hjelper deg å slappe av og hjelper mot angst. Oljen er spesielt effektiv når man blander den med Frankincense. Amber er også kjent for å ha sterke helsefremmende effekter, både på mental og fysisk helse.

Hvordan fungerer abonnement på oljer?

15% rabatt på dine favorittoljer

Leveres etter din timeplan

Legg til, stopp eller bytt produkter når som helst

Krav for å abonnere

Ordre på mer enn 450 kr får gratis shipping. Abonnomentet har et minimum på to ordre.

FAQ

100+ fornøyde kunder

Randi. G

"Alle på besøk spør hvor jeg kjøpte diffuseren min, hele veninnegjengen har den nå"

Nina S.

"Jeg har leitet lenge etter en diffuser som passer inn i interiøret"

Jorunn L.

"Syntes den var litt dyr, men den er absolutt verdt det"

Mia Johanne M.

"Fikk den på døra etter 3 dager, bruker energi hver morgen. Helt topp."

Gratis hjemlevering på ordre over 450 kr