Oppskrifter – Volant Norge

Gratis Frakt Over 450,- / Alltid Gratis Returer

Oppskrifter

 • Eterisk oljeblanding: Stress ned

  Når arbeidsdagen er omme, skål for suksesser, uansett størrelse med en pikant aromadiffuser cocktail. Vi kaller den stress ned.
 • 6 oppskrifter på eteriske oljer du vil elske

  Det finnes utallige oppskrifter på eteriske oljeblandinger. Her har vi samlet de 6 beste oppskriftene for aromadiffusere.
 • Hårparfyme av eteriske oljer

  Eteriske oljer av frankincense, bergamot og amber gir en fantastisk base for en lukt til håret ditt. Amber og frankincense skaper en resinous kvalitet til lukten. Begge fungerer som fiksativer og hjelper lukten med å vare lengre. Dette betyr at du vil kjenne litt av den nydelige aromaen gjennom hele dagen.
 • Fotbad med eteriske oljer

  Å ta et fotbad på slutten av en lang dag har blitt en av de enkle, men allikevel viktigste ritualene mine. Det er et enkelt rituale jeg gjør hjemme, på hotell og med varmt vann i villmarken. Det er noe vakkert med å skylle føttene mine rene og vaske bort dagen og bli klar for en ny start i morgen.
 • En “beachy” håndduksforfrisker

  En naturlig spray er en fin måte å holde håndklærne friske mellom vaskene. Vi elsker å bruke vår bergamot, lavender og eucalyptus organisk, eterisk olje til dette, da det gir håndklærne duften av Atlanterhavsbrisen. I denne oppskriften la vi i til en herlig duft avc sitron i tillegg til en sunn dose av pur lykke.
 • Lag din egen oljeblanding: Drøm deg bort

  Vi har laget denne oppskriften for å lukte som et resort-spa. Vi fanger den gjenopprettende kvaliteten i Eucalyptus og Grapefrukt som man finner i en cocktail ved bassenget. Kombinasjonen lukter lett og luftig, og blir enda mer eksotisk når Ylang Ylang Essential Oil tilsettes.