En morgenrutine med pust, meditasjon og eteriske oljer – volant

Gratis Frakt Over 450,- / Alltid Gratis Returer

En morgenrutine med pust, meditasjon og eteriske oljer

Mitt navn er Christine, og er jeg en holistisk yoga- og meditasjonslærer som er opptatt av naturlig livsstil og velvære. Jeg vet at livet kan by på høye skuldre og lite energi, og vet hvilken negativ effekt stress kan ha på kroppen. Heldigvis finnes det enkle verktøy som kan hjelpe deg på veien mot balanse og hvilepuls.

Min personlige erfaring er at det er nettopp de enkle rutinene i hverdagen som utgjør den store forskjellen. Derfor har jeg utdannet meg til yogalærer og fordypet meg i holistisk yogaterapi, yin yoga, restorative yoga, meditasjon og breathwork. Ønsket om å tilegne meg mer kunnskap har blant annet ført meg til Bali, Sri Lanka og India. Jeg håper min kunnskap og mine erfaringer kan hjelpe deg til mer ro og velvære i din hverdag. 

Innhold/Hurtiglinker

  • 06:00: Diffuser med eteriske oljer
  • 06:05: Juice
  • 06.15: Pust og meditasjon med affirmasjon
  • 06.25: Egenmassasje

Min morgenrutine

For meg er morgenrutinen nøkkelen til en god og rolig start på dagen. På morgenen er det enklere å få tid til en rutine før distraksjonene og den travle hverdagen kommer i gang. Hvordan morgenen din er setter også retningen for resten av dagen. 

06.00: DIFFUSER MED ETERISKE OLJER

Når jeg står opp setter jeg på den nydelige keramiske diffuseren fra Volant. Jeg velger enten bergamot eller eucalyptus i diffuseren. Bergamot er en frisk sitrusduft som får meg til å tenke på sol og sommer, og eucalyptus minner meg om spa og velvære. Jeg legger også frem mi yogamatte i ull i nærheten av diffuseren.

06.05: JUICE

Deretter lager jeg meg en sunn grønn juice på min slow juicer, og min favoritt er en grønn juice. Jeg prøver alltid å få tak i økologiske ingredienser, og sørger for å vaske disse godt.

Oppskrift: Grønn velvære

1 pakke selleristenger
1 sitron
1 håndfull spinat
1 håndfull grønnkål
5 cm ingefær

Kjør ingrediensene gjennom din slow-juicer. Har du ikke en slow-juicer kan du ha ingrediensene i en blender sammen med 1 dl vann, og sile gjennom en nøttemelkspose. Jeg tar med meg juicen bort til yogamatta mi.

06.15: PUST OG MEDITASJON MED AFFIRMASJON

Jeg drikker juicen min, og deretter gjør jeg en pusteøvelse. En pusteøvelse som er god om morgenen er å puste langsomme pust inn og ut gjennom nesa. Jeg teller til 4 mens jeg puster inn, og teller til 5 mens jeg puster ut. Et par minutter er nok.

Jeg har funnet ut at 5 minutter med meditasjon er mer enn nok for meg om morgenen. En av mine favorittmeditasjoner er å bruke affirmasjoner. En affirmasjon er en setning som starter med ordene Jeg er, og ender med et egetvalgt ord. 

Mine favorittaffirmasjoner
Jeg er fantastisk
Jeg er unik
Jeg er rolig
Jeg er glad
Jeg er god nok

Meditasjon med affirmasjon:
1. Finn en komfortabel sittende stilling
2. Lukk øynene
3. Pust langsomme og rolige pust Inn og ut gjennom nesa
4. For hvert innpust tenker du på ordene "Jeg er..." 
5. Og for hvert utpust tenker du på ordet du har valgt for deg selv idag
6. Gjenta så mange ganger du vil
7. Åpne øynene
8. Legg merke til hvordan du føler deg i dette øyeblikket

06.25: EGENMASSASJE

For å avslutte min morgenrutine bruker jeg min yogaolje som inneholder duft av rose og lavendel. Den er helt økologisk, og gir næring og fukt til både hud og hår. Jeg inhalerer duftene fra oljen, og gir meg selv en liten massasje; noen dager en liten nakkemassasje, andre dager en fotmassasje. Dette er en fin liten påminnelse om å være god mot meg selv.

Jeg ønsker deg en dag fylt med tilstedeværelse, takknemlighet og gode øyeblikk.

Du er hjertelig velkommen til å følge med på instagram @iamyogachristine. Her deler jeg blant annet daglige meditasjoner og velværetips i min story. Jeg ønsker å inspirere deg til en hverdag med økt velvære og balanse. Se også min nettside www.yogachristine.no, der du kan kjøpe den økologiske yogaoljen min, bli oppdatert på mine workshops og arrangementer, og motta nyhetsbrev med meditasjoner, pust, yoga og velvære.

1000+ fornøyde kunder

June .B

"Oljene er friske og naturlige, jeg har fått mer energi i hverdagen"

Kati S.

"Perfekt til meditasjon, liker spesielt Geranium for det. Og Grapefruit til yoga."

Anne Mari K.

"Lett å bytte mellom oljer på abonnementet, har testet ut 5 forskjellige. Fornøyd"

Johan J.

"Elsker å få eteriske oljer i posten hver måned, får også kule oppskrifter på mail"

Kjøp i dag - Gratis hjemlevering