Duft til hjemmet: Slik får du ditt hjem til å lukte som du vil – volant

Gratis Frakt Over 450,- / Alltid Gratis Returer

Duft til hjemmet: Slik får du ditt hjem til å lukte som du vil 

Foto: David Veksler 

Duft avhenger av personlig smak. Uansett om du leter etter en ren aroma for kjøkkenet eller en avslappende lukt for stuen, er dette de eteriske oljene du trenger.   

På kjøkkenet

Foto: Volant

For gi en opplevelse av rent og hygienisk kjøkken anbefaler vi Volant Organic Energy. Blandingen inneholder de eteriske oljene Grapefrukt, Einer, Bergamot og Lime. Den saftige og lette oljen vekker følelsen av frisk energi i rommet. Av den grunn passer den perfekt for å skape en følelse av ren energi. Hvis du ønsker at kjøkkenet ditt skal virke oppkvikkende er Volant Organic Energy et naturlig valg.

Hvis man derimot ønsker at kjøkkenet skal føles varmt og koselig, er kanel eterisk olje en god anbefaling. Kanelduften gir assosiasjoner til komfort og hygge og siden kanel er en så naturlig del av tradisjonell matlaging, vil det kunne lukte nystekt bakst på kjøkkenet. Mest av alt kan kaneloljen gi en duft av nærhet og velbehag. En diffuser vil kunne være en fin måte å få lukten av kanelaromaen spredt rundt på ditt kjøkken. Diffuserne fra Volant er designet for å skli rett inn på ditt kjøkken.
  

Energy
Energy
Energy
Energy
Energy

Energy

I stuen

Foto: Volant

I stuen vil riktig eterisk olje variere ut i fra hvilke aktiviteter man benytter rommet til. Hvis du ønsker å slappe av vil Volant Oranic Relax være et bra alternativ.

Denne eteriske oljen består av Grapefrukt, Martinii og Eukalyptus. Den er beroligende og gir en følelse av nærhet til naturen. Det anbefales å bruke 15-20 dråper til din diffuser. Oljen gir en spesielt god virkning når man puster inn duften direkte fra diffuseren.
   

Relax
Relax
Relax
Relax
Relax

Relax

I spisestuen

Foto: Michael Glass

Spisestuen er sjeldent det rommet hvor du spiser hvert måltid, men heller stedet til de mer spesielle anledningene. Av den grunn vil en god duft være med å sette den rette stemningen. I dette tilfelle vil man ofte ha en duft som virker innbydende samtidig som den får opp appetitten. Da vil for eksempel den eteriske oljen bergamot, være det rette valget.

Et annet tips er å unngå sterke dufter som kan fjerne fokuset fra middagsmaten, som peppermynte - eller ingefæroljer.

Økologisk Bergamot Eterisk Olje
Økologisk Bergamot Eterisk Olje
Økologisk Bergamot Eterisk Olje
Økologisk Bergamot Eterisk Olje
Økologisk Bergamot Eterisk Olje

Økologisk Bergamot Eterisk Olje

Til soverommet

Foto: Volant

Soverommet er mest sannsynlig det rommet du tilbringer mest tid i. Ikke bare ønsker du å velge en aroma duft som lukter godt, men du ønsker også en avslappende olje som kan gjøre deg klar for en god natts søvn. Volant Organic Sleep kan da være den rette blandingen du trenger. Denne oljen inneholder Bergamott, Virak og Rav og er perfekt før man sovner.

Aromaen gir en god duft i rommet, i tillegg til å gi en følelse av intimitet. For å få best mulig effekt av oljen anbefales det å bruke mellom 15-20 dråper i din diffuser.
         

Sleep
Sleep
Sleep
Sleep
Sleep

Sleep

Til baderommet

Foto: Aaron Huber

Det er uunngåelig at badet ditt alltid lukter frisk og rent som man ofte ønsker. Eteriske oljer som sitron, eukalyptus eller tetre kan bidra til å lette på luften og gi det rette preget du ønsker på badet. Ikke bare har de antibakterielle egenskaper, men de kan også oppleves stimulerende til sinnet.

Hvis du heller foretrekker et rolig og behagelig bad etter en lang og tøff dag på jobben, vil lavendel eterisk olje være det rette. En dråpe med lavendel i boblebadet er nok til å fylle baderommet ditt med en avslappende aroma. 

Økologisk Lavender Eterisk Olje
Økologisk Lavender Eterisk Olje
Økologisk Lavender Eterisk Olje
Økologisk Lavender Eterisk Olje
Økologisk Lavender Eterisk Olje

Økologisk Lavender Eterisk Olje

Til terrassen eller uteområdet 

Foto: Randy Fath

Hvis du er så privilegert og har en terrasse eller et uteområde ved ditt hjem, kan du like gjerne dra nytte av det. En god måte vil være å benytte en passende duft for komme i riktig stemning. I dette tilfelle anbefales Volant Organic Cabin.

Denne oljeblandingen består av Edelgran, Furu, Gran og Cedertre og gir assosiasjoner til urørt norsk natur. Kombinasjonen er ideell hvis du lever i urbane strøk, men ønsker å føle på naturopplevelser. Lukten vil hjelpe deg å komme i det rette humøret, og passer spesielt godt ved skumringstimen eller morgenstunden. Tilfør 15-20 dråper av oljen i din diffuser og kjenn på effekten av blandingen.
  

Cabin
Cabin
Cabin
Cabin
Cabin

Cabin

1000+ fornøyde kunder

June .B

"Oljene er friske og naturlige, jeg har fått mer energi i hverdagen"

Kati S.

"Perfekt til meditasjon, liker spesielt Geranium for det. Og Grapefruit til yoga."

Anne Mari K.

"Lett å bytte mellom oljer på abonnementet, har testet ut 5 forskjellige. Fornøyd"

Johan J.

"Elsker å få eteriske oljer i posten hver måned, får også kule oppskrifter på mail"

Kjøp i dag - Gratis hjemlevering