Kommentarer – Volant Norge

Gratis Frakt Over 450,- / Alltid Gratis Returer

Kommentarer

 • Mani om interørdesign og aromaterapi

 • Morgenrutine med aromaterapi - transformer livet ditt

  Rutiner er nøkkelen til produktivitet, effektivitet og velvære. De hjelper deg gjennomføre viktige aktiviteter uten bruk av viljestyrke, slik at du kan bruke viljestyrke på å takle de varierte utfordringene livet gir deg. Etter prøving og feiling, har jeg funnet at morgenrutinen er den mest effektfulle og universale rutinen.
 • Hvordan bruke eteriske oljer på en trygg måte

  Eteriske oljer er sterke oljer og må brukes med omhu. De er vanligvis trygge, men noen vil oppleve allergiske reaksjoner på noen eteriske oljer. Om du er gravid, bruker de med barn, har kjæledyr eller har en diagnose, anbefaler vi at du konsulterer en lege eller dyrelege. Uavhengig om du faller innenfor en av kategoriene ovenfor, bør du alltid utføre en test på huden din før du bruker en ny type eterisk olje.
 • Eteriske oljer og vinterdepresjon: 5 eteriske oljer som vil redusere vinterbluesen

  Vinteren kan være brutal. Når den gjør sitt årlige inntog, blir ofre for vinterblues oppslukt av en mørk ball av dysterhet.Når dagene blir kortere ...
 • Hvordan fungerer aromadiffusere?

  Eteriske oljer har vært i bruk i årtusener. Forhistoriske sivilisasjoner var klar over deres terapeutiske kvaliteter og brukte de ofte for avslapning og meditasjon. Eteriske oljer har ikke endret seg mye gjennom tiden, men hvordan de er diffusert har blitt helt annerledes.
 • Fem eteriske oljer som reduserer angst

  Angst kan være paralyserende, hindre deg fra å nyte de tingene du vanligvis elsker og begrense hverdagen din. Om du sliter med angst, vil mindfulness, meditasjon og yoga kunne hjelpe deg. Studier har også vist at aromaterapi har en positiv effekt på angst.

 • Min reise med eteriske oljer

  Hør Osteopat og Yogalærer Emilie fortelle hvordan hun oppdaget eteriske oljer og hvordan hun bruker de i sin trening og på sine reiser.
 • En morgenrutine med pust, meditasjon og eteriske oljer

  Mitt navn er Christine, og er jeg en holistisk yoga- og meditasjonslærer som er opptatt av naturlig livsstil og velvære. Jeg vet at livet kan by på høye skuldre og lite energi, og vet hvilken negativ effekt stress kan ha på kroppen. Heldigvis finnes det enkle verktøy som kan hjelpe deg på veien mot balanse og hvilepuls.
 • Duft til hjemmet: Slik får du ditt hjem til å lukte som du vil

  Duft avhenger av personlig smak. Uansett om du leter etter en ren aroma for kjøkkenet eller en avslappende lukt for stuen, er dette de eteriske oljene du trenger. 

 • Forvandle badstuen med eteriske oljer

  Å bruke eteriske oljer i badstua er populært, og her vil du lære hvordan du kan bruke eteriske oljer for å heve badstueopplevelsen.

 • Duft til badet: 6 måter å bruke eteriske oljer på badet

  Her vil du lære 6 måter du kan benytte eteriske oljer for å få badet til å dufte frisk og behagelig.

 • Aromaterapi massasje

  Aromamassasje eller "aroma massage" er en behandlingsmetode med en lang historie. Aromaterapi massasje for avslapping, smertelindring og for å øke velvære. I denne artikkelen vil du lære 6 nyttige ting om aromamassasje.