90-dagers risikofri prøveperiode i hjemmet ✅

5 idéer til flotte valentinsgaver: Hvordan gi din kjære en gave fylt av glede og velvære?

Vil du gjøre noe spesielt for partneren din på valentinsdagen? I denne artikkelen vil vi dele våre fem beste idéer til å gjøre noe ekstra spesielt for din kjære på valentinsdagen.

Innhold/Hurtiglinker

  • Idé 1: Lag en romantisk middag.
  • Idé 2: Gi en deilig velværegave.
  • Idé 3: Reis på en romantisk ferie.
  • Idé 4: Lag en spesiell gave.
  • Idé 5: Planlegg en morsom aktivitet.

Idé 1: Lag en romantisk middag.

En flott måte å vise partneren din hvor mye du bryr deg, er ved å lage en deilig, romantisk middag for to. Tilbered et nydelig måltid selv, eller bestill fra deres favorittrestaurant. Uansett vil det garantert bli en kveld dere sent vil glemme!

Idé 2: Gi en deilig velværegave.

En annen fin måte å vise din kjærlighet, er ved å gi en gave med velvære. Hva med en flott diffuser for eteriske oljer, eller kanskje et fint sett med yogabukser? Uansett hva du velger, vil du garantert bli takket med et stort smil.

Grå Steindiffuser
Grå Steindiffuser
Grå Steindiffuser
Grå Steindiffuser
Grå Steindiffuser
Grå Steindiffuser

Grå Steindiffuser

1.099 kr

Bli med i Volant Aroma Family

Leveres etter din timeplan
15% rabatt på dine favorittprodukter
Legg til, stopp eller bytt produkter når som helst

*To leveranser er påkrevd før du kan avslutte. Kun ordre over 450 kr har gratis frakt

Idé 3: Reis på en romantisk ferie.

Hvis du virkelig ønsker å skjemme bort partneren din, finnes det ikke så mye bedre enn å overraske med en romantisk reise. Det kan være alt fra en helg på et bed-and-breakfast i nærheten, til en all-inclusive ferie i Karibia! Uansett hva du velger, vil partneren din garantert føle seg elsket.

Idé 4: Lag en spesiell gave.

Photo by Anna Pou from Pexels

Hvis du ikke er typen som overrasker med store gaver, kan du i stedet gi en spesiell gave med omtanke bak. Det kan være alt fra en kjærlighetshilsen gjemt i matpakken, til billetter til en live konsert med favorittbandet! Uansett hva du velger, vil partneren din garantert sette pris på kjærligheten og omtanken bak.

Idé 5: Planlegg en morsom aktivitet.

Og til slutt, hvis du tenker på noe litt mindre, hvorfor ikke planlegge en morsom aktivitet for bare dere to? Det kan være alt fra å se en film til å spille minigolf! Uansett hva du velger, vil det garantert bli kjempegøy.

Vi håper du liker disse fem idéene til hvordan du kan feire Valentinsdagen med din kjære! Vi ønsker deg en lykkelig og kjærlighetsfylt dag!

Nysgjerrig på hva eteriske oljer kan gjøre for deg?

98.8%

opplever positiv effekt innen 30 dager etter å ha kjøpt volant sine eteriske oljer og diffusere.

TrustScore 4.7 | 800+ anmeldelser
"Etter jeg kjøpte diffuseren har jeg blitt helt hektet, elsker å bruke de ulike oljeblandingene energy og relax etter tid på døgnet. Blir også alltid glad av å se på den fordi den er så fin! Eneste jeg skulle ønske var at den var trådløs, men det er på mange måter også praktisk at jeg ikke trenger å tenke på å måtte lade den. Har fått mye nyttig informasjon på mail, og kundebehandlingen er topp. Anbefales!" Tina J.
Brukes hver dag! Etter jeg fikk min diffuser har jeg brukt den hver eneste dag, og jeg GLEDER meg til å stå opp og starte dagen med en god kaffekopp og et velduftende hjem. Jeg gav også en diffuser til min mor i julegave, og hun har samme opplevelse. Kan virkelig anbefales ☺️ Vilde S.
For en fantastisk rituale for å avslutte dagen. Tar i valgfritt olje 1 time før leggetid, tar meg et kopp grønn te imens og vasker bort sminke og eventuelt en dusj etter å bruke en god olje og massere meg. Når du kommer da til soverommet så lukter det himmelsk! Sover som en baby og våkner klar for å erobre verden💞 Nafisa J.
Eteriske oljer er god som gull! Det var min søster som introduserte meg for eteriske oljer for en tid tilbake og siden den tid har jeg vært hektet!! Den roen og det reduserte stressnivået jeg har lagt merke har jeg hatt stor glede av. Det er et utrolig pluss at de i tillegg lukter helt nydelig!! Anna S.
Kjøpte en diffuser fra Volant, synes den var litt dyr. Men når jeg fikk den i hus kjøpte jeg en til umiddelbart. Kvaliteten er upåklagelig. Super elegant og fin. Lager ikke nevneverdig lyd, elsker at du kan ha på lyset i den uten at den er på. Super effektiv med vannet og veldig effektiv med oljene mine. Så jeg trenger ikke bruke mye. Har en i stua og en på soverommet. Oljene de selger også er knallbra. Jeg liker best Sleep på soverommet. Alexander N.
Jeg var så heldig å få en Volant Diffuser med eterisk olje for bedre søvn til jul. Diffuseren står på hver natt. Den gir en deilig og behagelig duft i soverommet og bidrar til ro og velbehag og bedre søvn. Det er mange gode dufter å velge mellom så jeg vurderer å kjøpe en Diffuser til stuen også. Marianne K.

Other blog posts