⭐⭐⭐⭐⭐ Mer enn 100,000 fornøyde kunder

Topp 18 aromaterapieksperter du bør følge i 2021

Aromaterapi har gjennom århundrer blitt brukt for helbredelse av kropp, sjel og sinn. I dag er aromaterapi populært som aldri før for bruk mot stress, smerte og sykdom. Her er de 18 fremste aromaterapiekspertene du bør følge for å lære mer om eteriske oljer.

Disse 18 aromaterapiekspertene fra verden over har flere års erfaring og ekspertise innen bruk av eteriske oljer, og ønsker å hjelpe sine følgere med å gjøre det samme. De har alle sitt unike perspektiv på hva det vil si å leve et sunnere liv med naturlige midler som aromaterapi. 

Topp 18 Aromaterapeuter / Hurtigkoblinger

 • Dr. Manoj Das
 • Suzanne R Banks
 • Danièle Ryman
 • Wendy Robbins
 • Lea Jacobson
 • Amy Kreydin
 • Jade Shutes
 • Lorrie Hargis 
 • Lisa Byers
 • Jenny James
 • Jo Kellett
 • Sarah
 • Nikki Fraser
 • Dee
 • Susanna Digennaro
 • Elizabeth Kenny
 • Vicky
 • Anne Murray
FOLLOW LINKS

1. Dr. Manoj Das

Med en livslang kjærlighet og lidenskap for skjønnhet, besluttet den internasjonale skjønnhetseksperten og estetikeren Dr. Manoj Das å implementere sin kunnskap i hudpleiebehandlinger, etter å ha fullført sin opplæring innen naturlige hudpleietjenester i 2003. Følgelig etablerte han Jasmine - det første stedet i sitt slag - som tilbyr et bredt spekter av behandlingsalternativer, inkludert sminkekurs med spapakker, i tillegg til noe for ethvert budsjett med alt fra grunnleggende ansiktsbehandlinger til mer avanserte prosedyrer som kjemisk peeling og botox-injeksjoner.

De har skapt en nisje i kosmetikkindustrien med sitt utvalg av pålitelige aromaterapiprodukter for hud, hår og velvære. Gjennom nøye forskning har de skapt fantastiske blandinger for helberedning av sinn, kropp og sjel!

FOLLOW LINKS

2. Suzanne R Banks

Den australske botaniske parfymemakeren og forfatteren av “Revelation! Reveal Your Destiny with Essential Oils”, Suzanne Banks, har 20 års erfaring som kvalifisert aromaterapeut. Hun har bred erfaring fra bruk av aromaterapi, som blant annet inkluderer skapelse av aromatiske opplevelser ved store arrangementer i Sydney og ulike retreats (inkludert Deepak Chopras "Seduction of Spirit").

Hun praktiserer også avslappende helbredende behandlinger, og har hatt æren av å behandle en rekke kjendiskunder, inkludert Kylie Minogue, Louise L. Hay og Doreen Virtue.

FOLLOW LINKS

3. Danièle Ryman

Franskfødte Danièle Ryman er en verdenskjent aromaterapiekspert og forfatter, og har mer enn 35 års erfaring fra forskning på planter og eteriske oljer for helse og velvære. Hun jobber tett med store merkevarer for utvikling av deres produkter, i tillegg til å jobbe med sin egen merkevare av velværeprodukter som nytes av privatkunder verden over.

FOLLOW LINKS

4. Wendy Robbins

Eteriske oljer har vært en vakker velsignelse i Wendys liv, som har jobbet profesjonelt med dem siden 1990. Hun er svært glad for å kunne dele deres fordeler sammen med flere aromafylte opplevelser på nettstedet hennes!

 Wendy er grunnlegger, kurator og forfatter på AromaWeb, hvor eteriske oljer inkluderes i en omfattende verden av velduftende herligheter, bestående av alt fra lys og røkelse, til aromaterapismykker og organiske håndlagde såper, og mye mer! Wendy deler mer enn 25 års erfaring innen eteriske oljer, noe som gjør henne unikt kvalifisert innen ''aromaterapiverdenen'.

FOLLOW LINKS

5. Lea Jacobson

Lea Jacobson er sertifisert klinisk aromaterapeut og har skrevet en rekke gjesteinnlegg om naturlig helse og velvære på nettsteder for aromaterapi. I tillegg til å skrive artikler for magasiner, gir hun også råd og tips om sikkerhet ved bruk av eteriske oljer gjennom sine Facebook sider og grupper, og tilbyr også e-post konsultasjoner for klienter som ønsker veiledning vedrørende riktig bruk av oljer. Hun konsulterer med bloggere før oppskrifter eller annen informasjon publiseres på nettet, for å sikre at rådene som gis for bruk av flyktige stoffer kommer fra sikre og pålitelige kilder. Hun vurderer også diverse produkter, for å sikre at de kan brukes trygt av kunder, fra selskaper som for eksempel Lemongrass Spa and Edens Garden & Co., med flere.

Med sin erfaring innen bransjen for eteriske oljer, har Lea utviklet en lidenskap for å hjelpe folk med å finne det de trenger. Hun tar med seg denne kjærligheten og entusiasmen i alt hun foretar seg!

Lea er ekspert på å finne nyttig informasjon som kan hjelpe oss alle, inkludert alt fra familietrygge eteriske oljeblandinger til produktinnhold og nettstedinnhold - you name it!

FOLLOW LINKS

6. Amy Kreydin

Amy Kreydin elsker å lære, og hun kan ikke få nok av anatomi og fysiologi. Hun elsker å se voksne lære igjen for første gang på flere tiår – enten det handler om et gjøre et kompleks casestudie eller å skrive sin første bokrapport siden barneskolen! Som hun ville sagt, ‘Wow, dette var nytt for meg!'”

Amy ble styresertifisert refleksolog i 2004, sertifisert klinisk aromaterapi praktiker i 2011, og fikk diplom for avansert kurs i aromatisk medisin i 2016. Hun har behandlet mennesker gjennom hele livets spekter, fra mødre i fødsel og nyfødte, til nittiåringer og palliative pasienter, og hun ville ikke byttet det bort mot noe.

FOLLOW LINKS

7. Jade Shutes

Jade Shutes, grunnlegger av The School for Aromatic Studies i USA i 1990, ble inspirert av en fransk tilnærming til aromaterapi. Hennes misjon er å skape et pedagogisk fundament som inspirerer og balanserer studenter med progressive tilnærminger til både tradisjonelle og innovative metoder for helbredelse gjennom eteriske oljer.

 Jades arbeid er ikke kun begrenset til utdanning, hun støtter også humanitære prosjekter rundt om i verden som fremmer bærekraftig praksis som permakulturjordbruk og fair-trade kooperativer.

FOLLOW LINKS

8. Lorrie Hargis 

Lorrie er en internasjonalt anerkjent helse- og velværekonsulent, lærer og gründer. Hun har i mer enn 29 år praktisert holistisk medisin som registrert aromaterapeut med sertifiseringer innen ernæring, iridologi og kinesiologi. Lorrie har grunnlagt og utviklet to aromaterapiselskaper i USA og Frankrike. Hun er direktør og livsveileder i hennes 3-ukers Dynamic Detox-program, designet for å hjelpe mennesker med toksisk overbelastning ved hjelp av naturlige metoder som eteriske oljer og urter. Hun tilbyr også et online aromaterapisertifiseringsprogram, hvor det utdannes i internasjonale standarder innen aromaterapi. 

FOLLOW LINKS

9. Lisa Byers

Lisa Byers, grunnlegger av LJ Turtle Aromatherapy i Guelph, Ontario, Canada, er sertifisert aromaterapi helsefagarbeider (CAHP) og tilbyr tjenester som hjelper med å leve livet på sitt beste gjennom aromaer som vekker følelsene i deg.

Lisa Byers har levd hele sitt liv på sine forfedres, urfolkets, hjemland – nærmere bestemt landområdene i Mississaugas i Credit First Nation nær Toronto. Hun har personlig sett hvordan sosiale faktorer som fattigdom påvirker helsemessige utfall for lokalsamfunn som har slitt med systemisk rasisme siden koloniseringen begynte for 500 år siden. Som Anishinaabe-kvinne har hun nære relasjoner til disse utfordringene – og vil at de skal forsvinne for alltid! Hun sier: "Jeg ble født for å være her på dette tidspunktet." I Lisas firmalogo representerer skilpadden Turtle Island, urfolkets navn for Nord -Amerika. Den hyller de helt naturlige ingrediensene som kommer fra vår planet, Jorden, samtidig som den hyller Lisas mors Ojibwa-forfedre med familienavnet ‘Turtle’.

Lisa har praktisert som sertifisert helsefagarbeider i aromaterapi siden 2010, samtidig som hun også har studert ved Ryerson University's School of Interior Design.

FOLLOW LINKS

10. Jenny James

Jenny spesialiserer seg på holistisk, tradisjonell praksis innen aromaterapi og yoga. Hennes misjon er å bringe de terapeutiske fordelene med disse teknikkene til sine klienter, ved å balansere deres fysiske behov med emosjonelle og åndelige behov. Jennys økter er tilpasset hver enkelt klients preferanser, samtidig som de inneholder en variasjon av oljer, som eteriske oljer av grapefrukt eller lavendel for avslappende effekt under massasjeterapi, eller ingefærskiver bundet løst som armbånd rundt håndleddene før meditasjonsøvelse, som med sin duft frigjør spenning i kroppen gjennom hele økten!

FOLLOW LINKS

11. Jo Kellett

Jo Kellet fikk sitt diplom i holistisk aromaterapi fra Tisserand Institute i 1996, og drev deretter praksis innen aromaterapi og yoga for gravide kvinner på Portland Hospital i London, i tillegg til hjemmepraksis for lokale klienter. Hun utdannet seg også som lærer i spedbarnsmassasje gjennom International Association of Infant Massage i 1998. Deretter vendte hun tilbake til Tisserand Institute i 1999 for å undervise i aromaterapi for diplomkurs i graviditet og eterisk oljebehandling. Nylig har hun også skrevet kapitler for Shirley Price 5. utgave av "Aromatherapy for Health Professionals".

Jo har bidratt med artikler i en rekke tidsskrifter. Hun snakker ofte om ulike temaer relatert til aromaterapi, som på The CAM Expo 2012, hvor hun snakket lidenskapelig om bruk av aromaer under fødsel.

I 2016 ble hun invitert til å holde en workshop, Livsepoker – fra pubertet til overgangsalder med eteriske oljer, på den prestisjetunge Botanica-konferansen i Brighton. Jo har også deltatt på Chrissy B Show (Sky 191), hvor hun diskuterte bruk av eteriske oljer som en naturlig løsning for flere helsemessige tilstander, som blant annet ADHD og astma. For tiden er hun Tisserands aromaterapiekspert, ansvarlig for å skape nye blandinger, finne kilder til eteriske oljer og fremme velvære gjennom aromaterapi.

FOLLOW LINKS

12. Sarah

Sarahs naturlige kjærlighet for aromaterapi, førte til at hun fikk et sterkt ønske om å fremme sikker og etisk bruk av eteriske oljer. Som ekspert på sitt felt, tilbyr hun skreddersydde blandinger med alkymi i fokus, designet for å hjelpe alle med å finne sin indre ro, samtidig som de er tro mot seg selv.

Sarah mener at reduksjon av kjemikalier ikke bare er viktig for oss mennesker, men også for dyr. Hun liker konseptet med en enkel livsstil med lite stress, som lar oss leve mer bevisst ved å bruke ingredienser hentet fra kilder verden over. Kjærlighet og lys!

FOLLOW LINKS

13. Nikki Fraser

Nikki er medeier og grunnlegger av Essentria School of Aromatherapy, som ble lansert i 2019 for å gi utdanning for tittelen sertifisert klinisk aromaterapeut. Skolen er blitt anerkjent av to store organisasjoner: Canadian Federation for Aromatherapists (CFA) og National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA). Nyutdannede fra dette 425-timers kurset kan bli fullt sertifisert, slik at de kan jobbe trygt og sikkert med eteriske oljer med sine familier, så vel som klienter.

FOLLOW LINKS

14. Dee

Dee har jobbet innen refleksologi og aromaterapi siden 2003, og har fullført flere kurs innenfor disse feltene. Dee er også utdannet innen Formula Botanica, som betyr at hun bruker det beste av organiske ingredienser fra etiske kilder i sine behandlinger, som for eksempel Fusion Facial.

 Dee har vært en talskvinne for komplementære helsepraksiser gjennom hele sin karriere. Hun bruker aromaterapimassasje og refleksologi for å gi komfort og avslapning for kreftpasienter på St George's Hospital i London, England.

 Dee underviser også i workshops som tar for seg alternative behandlinger, som akupunktur, for både barn og voksne rundt om i landet gjennom ulike organisasjoner som deler interesse for disse behandlingene, inkludert skoler, sykehus og bedriftsarrangementer – og hun elsker det!

FOLLOW LINKS

15. Susanna Digennaro

Susanna har kunnskapen du trenger for å nå dine helsemål. Hun er utdannet innen teknisk prosjektledelse fra DeVry University og ble sertifisert som Integrative Nutrition Health Coach ved Institute of Integrative Nutrition i New York, et banebrytende utdanningsprogram for helseveiledere. Med denne bakgrunnen og hennes omfattende kunnskap innen holistisk ernæring, jobber hun med å hjelpe sine klienter med å gjøre livsstilsendringer som gir virkelige resultater!

 Susanna er ekspert innen helse og velvære, og har også bakgrunn som sykepleier. Hun har investert tid i å lære mer om nye helbredelsesmetoder som aromaterapi, som hun også vil tilby sine klienter så snart hun mottar sin sertifisering fra Aromahead Institute. Når hun blir spurt om hva som skiller henne selv og virksomheten hennes fra andre, svarer Susanna at det hele begynte med å lytte til mennesker som virkelig ønsket en endring i livet, men ikke visste hvordan eller hvor de kunne finne det – nå kan hun gi dem akkurat det de er på jakt etter!

FOLLOW LINKS

16. Elizabeth Kenny

Elizabeth Kenny er en healer med interesse for tradisjonell urtemedisin og aromaterapi. Etter eksamen fra Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromaterapy har hun fokusert sitt arbeid med klienter som ikke har tid til å komme til kontoret på grunn av deres travle livsstil eller begrensninger grunnet plassering.

 Elizabeth er også kvalifisert ansiktsmassasjeterapeut for naturlig foryngelse, og arbeidet hennes hjelper ikke bare folk med selvtilliten, men også med avslapning. Hun ble inspirert av hvordan massasjeterapi reduserer stressnivået hos mottakerne under studiene på International Federation of Professional Aromatherapists (IFPA).

FOLLOW LINKS

17. Vicky

For Vicky er aromaterapi og yoga viktige aspekter ved livet. Det er for mange i dag vanskelig å finne balansen mellom arbeid og fritid, og hun mener derfor det er viktig å bruke alternative behandlinger for å gjenopprette balansen. Dette inkluder bruk av fantastiske oljer som blant annet lavendelolje som virker beroligende ved innånding.

Vicky studerte ved iTEC og VTCT, og lærte også mye gjennom en rekke relaterte bøker, før hun ble kvalifisert holistisk massasjeterapeut og aromaterapeut i 2003. Hun jobbet hardt med å forbedre balansen mellom jobb og hverdagsliv ved å praktisere ulike teknikker som meditasjon og NLP - alt med moderne teknologi!

Vicky har praktisert yoga i nesten 10 år og kan skilte med 500 timer som yogalærer. Hun underviser i omtrent 7 timer per uke, og tilbyr også private økter.

FOLLOW LINKS

18. Anne Murray

Anne har en mangfoldig bakgrunn med erfaring fra å være rektor ved Champneys College til å jobbe som hovedlærer for en av Englands ledende merkevarer innen aromaterapi. Hennes internasjonale arbeid inkluderer opplæring av terapeuter i Nord- og Sør-Amerika, Europa, Midtøsten og Den fjerne Østen. Hun er også godkjent sensor av nasjonale og internasjonale eksamensorganisasjoner som International Federation of Aromatherapists.

Anne har brukt mange skoletimer på å lære om medisin, og hun er sertifisert innen massasjeterapi, aromaterapi, Bowen -teknikken, EFT (Emotional Freedom Technique) eller tapping, og Mindfulness meditasjon. Det som skiller henne fra mengden er øyeblikkene hvor hun leser kroppsspråk som en åpen bok og bruker akkurat de riktige teknikkene og terapiene for hver enkelt person. Ingen behandling føles lik, derfor vil alle som mottar behandling fra Anne, føle seg spesielle og ivaretatt.

Konklusjon

Hvis du vil lære mer om aromaterapiens verden og holde deg oppdatert på alt som skjer på dette området, vil de 18 aromaterapiekspertene vi har valgt her, guide deg gjennom en fantastisk verden av eteriske oljer og deres mange bruksområder.

Nysgjerrig på hva eteriske oljer kan gjøre for deg?

98.8%

opplever positiv effekt innen 30 dager etter å ha kjøpt volant sine eteriske oljer og diffusere.

TrustScore 4.7 | 800+ anmeldelser
"Etter jeg kjøpte diffuseren har jeg blitt helt hektet, elsker å bruke de ulike oljeblandingene energy og relax etter tid på døgnet. Blir også alltid glad av å se på den fordi den er så fin! Eneste jeg skulle ønske var at den var trådløs, men det er på mange måter også praktisk at jeg ikke trenger å tenke på å måtte lade den. Har fått mye nyttig informasjon på mail, og kundebehandlingen er topp. Anbefales!" Tina J.
Brukes hver dag! Etter jeg fikk min diffuser har jeg brukt den hver eneste dag, og jeg GLEDER meg til å stå opp og starte dagen med en god kaffekopp og et velduftende hjem. Jeg gav også en diffuser til min mor i julegave, og hun har samme opplevelse. Kan virkelig anbefales ☺️ Vilde S.
For en fantastisk rituale for å avslutte dagen. Tar i valgfritt olje 1 time før leggetid, tar meg et kopp grønn te imens og vasker bort sminke og eventuelt en dusj etter å bruke en god olje og massere meg. Når du kommer da til soverommet så lukter det himmelsk! Sover som en baby og våkner klar for å erobre verden💞 Nafisa J.
Eteriske oljer er god som gull! Det var min søster som introduserte meg for eteriske oljer for en tid tilbake og siden den tid har jeg vært hektet!! Den roen og det reduserte stressnivået jeg har lagt merke har jeg hatt stor glede av. Det er et utrolig pluss at de i tillegg lukter helt nydelig!! Anna S.
Kjøpte en diffuser fra Volant, synes den var litt dyr. Men når jeg fikk den i hus kjøpte jeg en til umiddelbart. Kvaliteten er upåklagelig. Super elegant og fin. Lager ikke nevneverdig lyd, elsker at du kan ha på lyset i den uten at den er på. Super effektiv med vannet og veldig effektiv med oljene mine. Så jeg trenger ikke bruke mye. Har en i stua og en på soverommet. Oljene de selger også er knallbra. Jeg liker best Sleep på soverommet. Alexander N.
Jeg var så heldig å få en Volant Diffuser med eterisk olje for bedre søvn til jul. Diffuseren står på hver natt. Den gir en deilig og behagelig duft i soverommet og bidrar til ro og velbehag og bedre søvn. Det er mange gode dufter å velge mellom så jeg vurderer å kjøpe en Diffuser til stuen også. Marianne K.

Other blog posts